تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 284 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من بخاطر خدمتم باید همیشه ته ریش داشته باشم. تو رنج تا 400 تومن بهترین ماشین اصلاحی که میتونم بگیرم چیه
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ذوستان من باخاطر خدمتم باید ته ریش داشته باشم.بهترین ماشین اصلاح تا رنج 400 500 تومن چیه؟
    ممنون

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

ذوستان من باخاطر خدمتم باید ته ریش داشته باشم.بهترین ماشین اصلاح تا رنج 400 500 تومن چیه؟ممنون
    سلام
    400-500 تومن خرج کنین فقط برای ته ریش داشتن ؟

اصلاً اقتصادی نیست
    یه موزر بخرین . کار شما رو راه میندازه و اگه اهل خودآرایشگری باشین کلی هم به دردتون میخوره و براتون پول صرفه جوئی میکنه
    زبرش دو تا پیچ داره . شانه ی زیرش رو طوری تنظیم کنین که موها رو تا حد امکان کوتاه کنه

4. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام بچه ها بنظرتون این ریش تراش چطوره ؟ و تو بازار ایران گیر میاد قیمتش ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام بچه ها بنظرتون این ریش تراش چطوره ؟ و تو بازار ایران گیر میاد قیمتش ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این مدلو ندیدم اما سایت rishtarash.com برین یه سری مدل ها و قیمت هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه joibari2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام کسی از ریش تراش پاناسونیک ER-SL41 اطلاعی داره؟ چطور میزنه؟گردنو خوب میزنه یا نه؟

داره خودمونی میشه oregon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

آقا بیخیالش شو، حدود ۱۵ ساعت زمان شارژ و تنها قابلیت ۲۰ دقیقه استفاده و دور موتور زیر ۸۰۰۰، تو این رنج قیمت سری rt مثل rt30 یا rt53. و در رنج قیمت بالاتر ga20 انتخابهایی معقولانه تر هستند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال
    چون ریش تراش قبلیم فیلیپس بود و کاملا راضی بودم اینم فیلیپس میخوام باشه
    اما سوالم اینه که محصولات فیلیپس یه سریشون دستگاه شست و شو(جت کلین) همراهشونه و یه سری یه سر قابل تعویض برای ته ریش (هر دو با هم نیس جز مدل بالای یک میلیونیش که مد نظرم نیس)
    به نظر شما کدوم بهتره؟ اون نمونه هایی که جت کلین دارن یا سر قابل تویض واسه ته ریش؟
    بدون جت کلین نمیشه کامل ریش تراشو تمیز کرد؟ آخه موزر هم ندارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من یه ماشین اصلاح خط زن خوب میخواستم . دیدم تو کامنتهای قبلی هرکس این درخواست رو مطرح کرده بهش پیشنهاد موزر رو دادین ولی من یه ماشین اصلاح که مکنده و خط لیزر و شارژ سریع و قابلیت شستشو و استفاده زیر دوش رو داشته باشه رو ترجیح میدم تو گوگل که سرچ کردم تو اکثر تاپ 10 و مطرحترینها این مدل شماره 1 بود QT4070 فیلیپس که مدل معادلش تو ایران میشه Philips BT7085 که تو سایت تهران کالا براش قیمت 305 تومن تعین کرده . من اپتدا میخواستم مدل QS6160 یا tt2040 رو بگیرم که تو جواباتون گفته بودید توریش یک سال بیشتر دوام نمیاره و به همینخاطر از خریدنشون منصرف شدم ریش من متاسفانه از زبر ترین ریشهایه که تو دنیا هست وقطی اندازش به چند میل برسه دیگه هیچ ریشتراشی قدرت تراشیدنشو نداره و به علت پوست خیلی حساس هفته ای 2 بار نمیتونم صفر اصلاحش کنم به همین علت همیشه قبل اصلاح مجبور میشم که با ماشین اصلا ح اول واملا کوتاش کنم و بعد اصلاح کامل رو انجام بدم خلاصه ریش تراشیدن برام مکافاتیه میخواستم اگه امکانش هست یک راهنمایی کامل کنید لطفا
    مننون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من یه ماشین اصلاح خط زن خوب میخواستم . دیدم تو کامنتهای قبلی هرکس این درخواست رو مطرح کرده بهش پیشنهاد موزر رو دادین ولی من یه ماشین اصلاح که مکنده و خط لیزر و شارژ سریع و قابلیت شستشو و استفاده زیر دوش رو داشته باشه رو ترجیح میدم تو گوگل که سرچ کردم تو اکثر تاپ 10 و مطرحترینها این مدل شماره 1 بود QT4070 فیلیپس که مدل معادلش تو ایران میشه Philips BT7085 که تو سایت تهران کالا براش قیمت 305 تومن تعین کرده . من اپتدا میخواستم مدل QS6160 یا tt2040 رو بگیرم که تو جواباتون گفته بودید توریش یک سال بیشتر دوام نمیاره و به همینخاطر از خریدنشون منصرف شدم ریش من متاسفانه از زبر ترین ریشهایه که تو دنیا هست وقطی اندازش به چند میل برسه دیگه هیچ ریشتراشی قدرت تراشیدنشو نداره و به علت پوست خیلی حساس هفته ای 2 بار نمیتونم صفر اصلاحش کنم به همین علت همیشه قبل اصلاح مجبور میشم که با ماشین اصلا ح اول واملا کوتاش کنم و بعد اصلاح کامل رو انجام بدم خلاصه ریش تراشیدن برام مکافاتیه میخواستم اگه امکانش هست یک راهنمایی کامل کنید لطفا
    مننون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •