دوستان الان یه مطلب تو فروم xda پیدا کردم که با استفاده از اون میشه مشکل شارژ نشدن باتری رو حل کرد، البته مسولیتش با خودتونه و من خودم شخصا این روش رو امتحان نکردم، ولی مثل اینکه جواب میده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان الان یه مطلب تو فروم xda پیدا کردم که با استفاده از اون میشه مشکل شارژ نشدن باتری رو حل کرد، البته مسولیتش با خودتونه و من خودم شخصا این روش رو امتحان نکردم، ولی مثل اینکه جواب میده:
سلام
احسان جان خیلی اقایی انشاله بتونم جبران کنم
اینجا هم خودم مطرح کردم
اینجا هم کسی دقیقا مشکل منو داشتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتها شروع کننده تاپیک اخرش نگفته مشکلش چطور حل شده یا اصلا حل شده یا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی دستدرنکنه امیدوارم با کمک شما و دیگر دوستان حل بشه![]()
Last edited by beckham7; 17-09-2011 at 18:14.
خواهش میکنم، وظیفمه، 2 نفر جواب پست من رو دادن مثل اینکه، اولیش گفته طبق روش زیر باتری رو شارژ کن بعد سعی کن رام فلش بزنی :
این روش به نظر میرسه مشکل باتری رو حل کنه، اگه با انگلیسیش مشکل داشتی بهم بگو راهنماییت میکنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نفر دوم هم گفته رام های دیگه رو امتحان کن، مثل رام Nordic یا رام زیر که خود Quarx اون رو پیشنهاد داده:
فعلا سعی کن باتری رو یه جوری درست کنی، بعد سعی کن ورژن های مختلف RSD lite رو دانلود کنی و اون رام هایی که گفتم رو باهاشون فلش بزنی، حتما حل میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال تا حالا با موفقیت رام رو گوشیت ریختی؟ یا این اول باره که اینجوری شد؟
اره قبل اینکه اینجور بشه ریختم و مشکل نداشته گفتم به سیانوژنم اپدیتشم کردم که اینجور شده
الانم رام میگیره منتها بالا نمیاد رو ارم موتو گیر میکنه و باتریم نمیشناسه
احسان جان لینک رامی که دادید این نیست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدJRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA03A.0R_P DS03C_USAJRDNFRYORTCEE_P016_A016_HWp3_Service1FF.s bf.gz
Size: 188.12 MBاگه همینه که دانودش کردم فایده نداشتاگه هم نیست لینک دیگه نداره چون فیلتره با وی بی ان ارور میده
![]()
Last edited by beckham7; 18-09-2011 at 18:55.
Wipe data/cache using stock recovery, Flash full SBF.
استوک ریکاوری چیه؟ ؟
فول فلش مگه با همین فلشی که با rsd میزنیم فرق میکنه؟؟
استوک ریکاوری همون ریکاوری خود گوشی هست که اول روش بوده، باید دکمه پاور + ولوم داون رو همزمان فشار بدی تا واردش بشی
فول فلش هم همون fbs هایی هست که با rsd فلش میزنی. در مورد اون رام هم من خودم دانلودش نکردم ولی تو xda اون رو پیشنهاد دادن.
الان باتریت شارژ داره؟ یه نفر گفت اگه باتری شارژ کافی نداشته باشه نمیشه رام رو به صورت کامل فلش زد و اینطوری رو علامت M هنگ میکنه!
احتمالا مشکل از همون شارژ کم باتری باشه.
راستی این رام رو امتحان کردی؟ JRDNEM_U3_3.4.2_177-005_NORDIC_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA03A.0R_P DS03C_USAJRDNFRYORTNORD_P003_A001_HWp3_Service1FF. sbf
من با رام های دیگه نمیتونستم سیانوژن بریزم ولی با این رام 2.2 بدون کوچکترین مشکل سیانوژن رو اجرا کردم...
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
یه سری هم به پستی که تو xda زدم بزن، 6 نفر نظر دادن... اکثرا گفتن باید wipe data / cache / dalvic انجام بدی و مشکل باتریت رو هم طبق این لینک حل کنی :

خواهش میکنم کمک کنید.دیروز گوشیم از دستم افتاد.از چشمه راه پله 4 طبقه اومد پایین. همه چیرش سالمه ولی رنگ های صفحش همه به هم خورده...چی کنم؟ درست میشه؟ قطعاتش هست؟؟
متاسفم براتون . حداقل يك طبقه هم افتاده بود طوريش نميشد . يعني همه چي درست كار ميكنه و فقط رنگهاي ال سي دي قاط زده !؟
بايد تهران دنبالش بگردي و تعميرگاههاي موبيل كار درست سر بزني . اگر اينجا گيرت نياد ميتونن بعضي هاشون از دبي برات بيارن .
احسان جان رام nodricرو هم ريختمستوک ریکاوری همون ریکاوری خود گوشی هست که اول روش بوده، باید دکمه پاور + ولوم داون رو همزمان فشار بدی تا واردش بشی
ولوم+ و پاور كه وارد منوي بوت ميشه ديگه
اونجا كه اصلا استوك ريكاوري نداريم
استوك ريكاوري چجوريه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)