تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 827 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306356756 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه شما دوستان عزیز
    من یک عارد اکسترنال ا ترا مدل My Passport Essential SE (USB 3.0 دارم که متاسفانه بار اولی که به لب تاپ وصلش کردم تمام نرم افزارعای روی اونو پاک کردم میتونین بفرمائین چه طور دوباره اونا رو تهیه کنم مخصوصا نرم افزار گداشتن پسورد رو که خیلی لازم دارم.

ممنون میشم راعنایی کنین
    سلام به شما دوست خوبم

اينم لينك دانلود ولي حجمش زياده !!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    براي آموزش هم روي Click Here for Instructions در رديف WD SmartWare Disk Image for Windows كليك كنيد .

کد:

2. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Quan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    ميشه بگيد چرا وسترن (علت اينکه بيشتر ازش تعريف ميکنن چيه Seagate هم که برند معروفيه..) ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    ميشه بگيد چرا وسترن (علت اينکه بيشتر ازش تعريف ميکنن چيه Seagate هم که برند معروفيه..) ؟
    سلام
    ظاهرا سيگيت كارتريجش مشكل داره ، حالا نميدونم كمپاني سيگيت مشكل رو برطرف كرده يا نه مشكلش اينه كه گاهي اوقات حتي اگر سيستم هم خاموش باشه هارد خاموش نميشه !!! در صورتي كه در وسترن وقتي سيستم خاموش باشه هارد هم خاموش ميشه .

کد:
    ظاهرا مشكل جهانيه !!!

کد:
    همچنين

کد:
    يعني از صفحه 122 به بعد .....

داره خودمونی میشه jamisem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ata داداش ممنون فکر کنم با این تحقیقات بهتر از wd نباشه
    واقعا لطف کردی
    پول دستم بیاد تا اخر ماه رمضان یکیشو گرفتم

6. این کاربر از jamisem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و تشكر از پاسخ شما- وقتي هارد را روي كامپيوترهاي ديگري امتحان مي كنم پيغام دوم j:\is not accssible... را مي دهد و پيغام اول ديگر ظاهر نمي شود
    سلام
    احتمالاً ميتونه مشكل از permission باشه . ولي پيشنهادم اينه كه در تايپيك زير مطرح كنين ، مطمئن هستم كه بهتر ميتونن راهنمايي كنن. در زمينه حل مشكلات هارد بهتر از رضا امیر نديدم .

کد:

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه king_no1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام به شما دوست خوبم

اينم لينك دانلود ولي حجمش زياده !!!
    کد:
    براي آموزش هم روي Click Here for Instructions در رديف WD SmartWare Disk Image for Windows كليك كنيد .

کد:

ممنون از محبتی که کردی دوست عزیز ، میشه لطفا بفرمائید بعد از اینکه دانلودش کردم باید روی هارد اکسترنال نصبشون کنم یا جایی دیگه ؟

بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از محبتی که کردی دوست عزیز ، میشه لطفا بفرمائید بعد از اینکه دانلودش کردم باید روی هارد اکسترنال نصبشون کنم یا جایی دیگه ؟

بازم ممنون
    خواهش میکنم دوست من
    اون لینک دومی که گزاشتم آموزش unzipping کردن و Copy فایلهاست ، این آموزش با عکس هست و فکر نمیکنم جای ابهامی باقی بمونه !!!

ولی به طور خلاصه پس از اکسترکت کردن فایل دانلودی که فرمتش ZIP هست کلیه فایلها رو در هارد اکسترنال کپی کنید . دقت داشته باشید که داخل فولدری در هارد اکسترنال کپی نکنید بلکه مستقیما در خود هارد کپی کنید و سپس فایل WD SmartWare رو دابل کلیک کنید تا نصب بشه !!! برای پسورد گذاری پس از نصب باید به قسمت setting و سپس setup drive بروید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه

آپدیت کننده نرم افزار WDSmartWare ورژن 1.5.0.18 ریلیز شد (حجم 21.4 مگ) . مناسب برای مدلهای
    My Passport Essential
    My Passport Essential SE
    My Book Essential
    My Book Elite

کد:
    نکته این هست که این نرم افزار فقط آپدیت کننده هست و خود نرم افزار نیست.

WD SmartWare update highlights:
    Backup only the files and folders that you want. Users now have the flexibility to backup either by selecting pre-defined file categories or selecting individual files and folders.
    Available in 7 new languages: Czech, Dutch, Hungarian, Norwegian, Polish, Swedish, and Turkish

مهمترین خصوصیتی که به نرم افزار WDSmartWare اضافه میکنه امکان بک آپ گیری از فایل یا فولدرهایی که میخواهید . درصورتیکه در ورژنهای قبلی حق انتخاب در مورد یک فایل یا فولدر رو نداشتید.

قبلا هم آموزش بک آپ گیری رو هم گزاشته بودم که مربوط به ورژنهای قبل هست
    کد:
    Last edited by ata.royalfalcon; 09-08-2011 at 07:35.

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    اگر جاي شما بودم اول از همه مشخصاتو بررسي ميكردم هركدوم كه بهتر بود همونو بر ميداشتم ، مثلا

1. مشخصات فني از قبيل آيا RPM هارد 5400 دور هست يا 7200 دور . آيا cach اون به چه مقداري هست البته در مورد كش هارد اطلاعات چندان زيادي در سايت ها نميدهند . البته ساير مشخصات هم بايد در نظر گرفته بشه مثلا زيبايي ظاهر و اينكه زود خط و خش نيافته و بعضي ها هم براي اشانتيون كيف مخصوص هارد رو هم باهاش ميدن !!!

2. نوع گارانتي ، بديهي هست كه گارانتي معتبر بسيار بهتر از گارانتي هاي متفرقه هستند.

3. نحوه ساپورت در سايت سازنده ، مثلا با توجه به اينكه تخصص اصلي كمپاني وسترن ، هارد و ساير تجهيزات مرتبط با ذخيره سازي هست ، نه تنها تنوع بي نظيري در محصولات وجود دارد بلكه ساپورت كاملي در سايت وسترن موجود هست . مثلا سوال و جواب درباره نحوه راه اندازي براي انواع مدلهاي هارد ، رفع مشكلات احتمالي ، انواع نرم افزار و آپديت هاي مرتبط و ....
    الان هم سايت توشيبا رفتم ظاهرا هارد اكسترنال فقط پرتابل مدل Canvio هست و اكثرا توليدش هارد اينترنال هست كه ساير برندها ازش استفاده ميكنن مثلا تا اونجايي كه ميدونم هارد transcend از هارد اينترنال توشيبا استفاده ميكنه . البته من نميخوام توشيبا رو زير سوال ببرم !!!
    کد:
    يه نمونه : من هارد سيگيت مدل گوفلكس دارم كه نرم افزارش اتفاقي بر اثر فرمت پاك شد و من نتونستم از سايت سيگيت دانلود كنم كه يكي از دوستان زحمتشو كشيدن و آپلود كردن . اين يعني چي ؟؟؟؟؟

با تشكر از توضيحيات شفاف شما دوست عزيز

بنده هم دقيقا سر همين موضوع دو دل شدم در كيفيت وسترن شكي نيست ولي توشيبا هم به لحاظ كيفيت بسيار عاليه حتي تو لپ تاپ ها از لحاظ رنكينگ از اپل هم بالاتره

از طرفي وسترن گارنتي خوب داره و كاملا جا افتاده و تخصصش در هارد هست

انتخاب سخت هست

شما اين مدل رو ببينيد :

کد:
    ممنون ميشم نظراتتون رو بدونم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشكر از توضيحيات شفاف شما دوست عزيز

بنده هم دقيقا سر همين موضوع دو دل شدم در كيفيت وسترن شكي نيست ولي توشيبا هم به لحاظ كيفيت بسيار عاليه حتي تو لپ تاپ ها از لحاظ رنكينگ از اپل هم بالاتره

از طرفي وسترن گارنتي خوب داره و كاملا جا افتاده و تخصصش در هارد هست

انتخاب سخت هست

شما اين مدل رو ببينيد :

کد:
    ممنون ميشم نظراتتون رو بدونم
    سوال خیلی سختی پرسیدین . والا من تا به حال با هارد اکسترنال توشیبا کار نکردم . در اینجور مواقع به نظرم بهتره که review هایی که در سایتهای خارجی هست و همچنین مقایسه هایی که بین مدلهای مختلف انجام میشه مطالعه بشه .

ولی یه نکته ای که باید در نظر گرفته بشه این هست که اگر یه مدلی که جدید هست و تازه وارد بازار شده بهتره که خریداری نشه تا عیوب احتمالی آشکار بشه . ولی من وسترن رو نه تنها به خاطر ساپورت قوی نرم افزاری بلکه بعنوان یک برند تخصصی در زمینه هارد توصیه میکنم .
    Last edited by ata.royalfalcon; 07-08-2011 at 21:36.

15. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •