حمید جان سلام ، آقا میتونی منو راهنمایی کنی؟
این آپدیت چه مزیتی داره؟
اینکارو بکنم یا نه؟
حمید جان سلام ، آقا میتونی منو راهنمایی کنی؟
این آپدیت چه مزیتی داره؟
اینکارو بکنم یا نه؟
این نشون می ده:
1.درایورت سالمه
2.مشکل از ویندوزه که با ری استارت تنظیماته وایرلسو بهم می زنه.
من همین دیشب به A12 آپدیت کردم.
برا آپدیت شارژر رو اول به دستگاه وصل کن.
بعد تمامه برنامه هارو ببند.(حتی آنتی ویروس)
وقتی آپدیت شروع شد تحت هیچ شرایطی به دستگاه دست نزن.(موقع آپدیت موس و کیبرد از کار می افته واسه همین خیلیا فکر می کنن دستگاه هنگ کرده و از پاور خاموش می کنن لپ تاپ رو.اگه این کارو کنی باید با دستگات خدا حافظی کنی.حتی دو روزم آپدیت طول کشید بذار آپدیت کنه و به هیچی دست نزن)
اگه اینارو رعایت کنی هیچ مشکلی پیش نمی یاد.مثه آپدیت دیشب من.
در ضمن موقع آپدیت فن با بالاترین سرعتش می چرخه و خیلی صدا تولید می کنه که نگرانش نباش عادیه.
داداش میشه بگی آنتی ویروست چیه؟
سلام دوستان
یک موردی که من دو بار بهش برخوردم و هر دو بار مجبورم کرد که ویندوز عوض کنم این بود که خواستم بنا به دلیلی بلوتوث لبتاپ رو دوباره نصب کنم.بعداز اینکه مراحل نصب تا حدودی پیشرفت وسط کار پیغام داد که نمیتونه دوباره نصب کنه و درخواست داد دوباره امتحان میکنید ومن هم ok رو زدم.
بعد ناگهان شروع کرد به پاک کردن تمام ایکونهای دسکتاب و بعد برنامه هایی که تو قسمت استارت دیده میشد.
بعد از ریاستارت به صفحه ای میرفت با یک پیغام عجیب که الان یادم نیست چی بود.هیچ جوره هم از روی سی دی بوت نمیشد.
مجبور میشدم تو منوی بوت کل سیستم رو چک کنه.حدود20 دقیقه.وبعد میگفت سیستم مشکلی نداره.
بعد از این مرحله تنها کاری که میشد کرد نصب مجدد ویندوز بود.
این مشکل دقیقا دو بار و هر دو بار هم بخاطر نصب درایور بلوتوث پیش اومد.
سلام دوستان من تازه با این فروم آشنا شدم کاش زودتر میومدم...
منم حدود 1 ماه پیش 5010_ci5 2.53-2.8_4G ddr3_550v_500 7200rpm از زیگورات خریدم...حالا با نرم افزار CPU-Z چک کردم رم رو 532.1MHZ DRAM Frequency نشون میده...کسی با این نرم افزار آشنایی داره؟ میتونید راهنماییم کنید؟
آخه سرویس تگ رو که چک کرده بودم رم رو 1333 مگاهرتز گفته بود ولی فکر کنم 1066 باشه الان( 2× 532.1 اینکارو کردم...درسته؟ )?!
آیا رم لپ تاپ منو هم زیگورات عوض کرده؟!
آقا سلام
شرمنده این دو سه روزه مزاحمتون شدم!!!
آقا رفتم یه ویندوز 64 بیتی گرفتم نصب کردم با کمال ناباوری مشکلم حل شد و الانم به لطف همین وایرلس خدمتتون هستم
واقعا" ممنون که راهنمائی کردید
حتی میتونم از وایرلس گوشیمم استفاده کنم!!!!البته با نرم افزار
دوست من شما میتونی بری سایت دل قسمت بایوس سیستمت بعد روی لینکش که کلیک کنی تموم مشخصه هائی که بهبود پیدا کرده رو ببینی
به نظر من حتما" این کارو بکن چون تا اونجائی که من اطلاع دارم اکثر نسخه های بایوسی که دیفالت روی سیستم نصبه نسخه های پائینه که اگه آپدیتش کنی میتونم بگم سیستمت از هواپیمای مسافر بری به جامبو جت تبدیل میشه
فقط حتما" یادت باشه به نکته هائی که دوستمون بهش اشاره کرد رو رعایت کنی
[QUOTE=rasaaam;5816253]آقا سلام
شرمنده این دو سه روزه مزاحمتون شدم!!!
آقا رفتم یه ویندوز 64 بیتی گرفتم نصب کردم با کمال ناباوری مشکلم حل شد و الانم به لطف همین وایرلس خدمتتون هستم
واقعا" ممنون که راهنمائی کردید
حتی میتونم از وایرلس گوشیمم استفاده کنم!!!!البته با نرم افزار
خواهش می کنم عزیز.خیلی خوشحال شدم که مشکلتون حل شد.ایشالا همیشه لپ تاپت مثه ساعت واست کار کنه.
منم الان رفتم با برنامه ی Speccy چک کردم رممو واسه منم 533 زده.
البته واسم مهم نیست چون از سرعت لپ تاپم کاملا راضیم.در ضمن اگه هم به سایت intel برید متوجه می شین که core i5 باس 1333 ساپورت نمی کنه.حتی اگه رمتونم 1333 باشه ، سی پی یو فقط می تونه از 1066 تاش استفاده کنه.
(تو پست های قبلیم لینک مشخصات توضیحات core i5 رو گذاشتم.)
ممنون دوست عزيز از پسخگوئي تون
در مورد اين دوستي که گفتين دچار سوختگي هارد شده و با توجه به اين که فرمودين سيستم شما يه هفتست که روشنه مي خوام ببينم شما سيستم تون هميشه به برق و باطري هم توشه يا اينکه از باطري استفاده مي کنيد تا تموم بشه بعد دوباره مي زنين تو شارژ تا شارژ بشه و دوباره بعد از شارژ از شارژ مي کشن چون تا اونجائي که من فهميدم اين کار باعث کاهش عمر لپ تاپ مي شه دقيقا مي شه بگين چي کار بايد کرد تا هم باطري خراب نشه وهم هارد نسوزه سيستم از اين لخاظ ها سالم بمونه
اما سوال دوم اين که مي گن صداي فن هاش خيلي زياده راست مي گن؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)