سلام
با این که آخرین ورژن کومودو نصبه ولی بازم Updaterـش پیغام میده و در مورد آپدیتش سوال میپرسه
چرا؟!
سلام
با این که آخرین ورژن کومودو نصبه ولی بازم Updaterـش پیغام میده و در مورد آپدیتش سوال میپرسه
چرا؟!
ممنون ، فکر میکردم تا وقتی آپدیت باشه نیاز به نصب ورژن جدید نیست .
ورژن کمودوی من 5.3 هست ، این آخرین ورژنش رو از خود سایتش بگیرم ؟
کمودو رو باز کنید. ( اگر روی تنظیمات پسورد گذاشتید بر دارید فعلا ) سربرگ more سپس گزینه چک آپدیت رو بزنید مرال رو تا انتها انجام بدید و در خواست ریست رو هم تایید کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اون آپدیتی که شما مدنظرته، آپدیت دیتابیس و لیست سفید کومودو است؛ و ربطی به ورژن جدید نداره. شما بهتر همیشه از آخرین ورژن استفاده کنید، چون مشکلات ورژنهای قبلی رفع و کمتر میشه و ویژگیهای جدیدی هم اضافه میشه.
==
شما برای ارتقاء ورژن میتونید از طریق برنامه کمودو اقدام کنید در قسمت More و Check for Updates
اگر از این طریق موفق به این کار نشدید،(چون ورژن 5.3 کمی در این باره مشکل داشت) میتونید فایل نصب ورژن جدید را از سایت کمودو دانلود و نصب کنید. این پست را بخونید لینک دانلود آخرین ورژن کمودو:
فقط قبل از حذف ورژن قبلی 2 تا کار بکنید: اول اینکه از فایل bases.cav یک کپی بگیرید که داستانش رو در پست قبلیم گفتم....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و کار دوم اینکه چون شما الان کمودوتون دارای تنظیمات شخصی هست که برای برنامه ها در +D و قسمت فایروال رول ساخته اید و بعضی برنامه ها را در لیست سفید اضافه کردید و ...، برای اینکه بعد از نصب ورژن جدید دوباره نخواهید همه چیز را از اول شروع کنید و برای اینکه همین تنظیمات را بتونید داشته باشید این کارو بکنید:
وارد قسمت More بشید و Manage My Configurations و اون تنظیمی که Active هست را کلیک کنید و بعد دکمه Export را بزنید و جایی اونو ذخیره کنید؛؛ بعد از نصب ورژن جدید هم در همین مسیر باید تنظیم مورد نظر را Import بکنید و بعد هم اونو Active کنید ( با این کار خیلی راحت تنظیمات قبلیتونو حفظ کردید).
سلام
یک نکته:
کمودو ابتدا ورژن 5.5.195786.1382 را منتشر کرد:
و بعد از چند ساعت بعد یک آپدیت کوچولو هم اضافه کرد، الان باید ورژن کمودو این باشه: 5.5.195786.1383
اگه کمودو پیغام میده به خاطه همینه، این آپدیت از طریق برنامه کمودو به راحتی قابل دریافته. که جناب دکتر مراحلش رو توضیح دادند.
سلام دوستان
من تازه عضو شدم و از این تاپیک به این پرباری حیرت زده شدم
دوستان من قبل از اشنایی با این انجمن دو ماهی بود که نسخه رایگان سکیوریتی کمودو را نصب کرده بودم. اما حالا با خواندن بعضی
پستهای ارسال شده دوستان چند سوال برام پیش امده:
1-موقع نصب comodo internet security تیکComodo DNS رو برنداشتم
2در هنگام نصب کمودو فایروال ویندوز را به این صورت (و نه به روشی که اقا مهران گفته بود)خاموش کردم:
start>contorol panel>windows firewall ایا اشکالی در نصب یا امنیت سیستم من پیش می اید؟
3-با توجه به موارد 1 و 2 ایا باید کمودو را پاک و دوباره نصب کنم. در ضمن تا به جال مشکلی با کمودو و امنیت سیستم برام پیش
نیامده.
4-دوستان من درکنار کمودو ازpanda cloud antivirus هم استفاده می کنم و تداخل یا کندی سرعت محسوسی هم تا به حال برام
پیش نیامده.ایا این ترکیبی که دارم در کنار کمودو استفاده می کنم بهتره یا استفاده از clear cloud(لطفا با دلیل)در کنار کمودو.
5-عزیزان برای اسکن فلش مموری لازم است از برنامه خاصی مثلpanda usb vaccinaو...استفاده کنم یا همان کمودو سکیوریتی
کفایت می کنه؟
6-در یک پستی اقا مهران گفتند که هنگام خرید انلاین به قفل زردی اشاره کردند .اون قفل زرد چیه؟
ایا برای این رمزنگاری و امنیت در هنگام خرید انلاین باید برنامه خاصی را نصب کنم؟
ببخشید کمی طولانی شد.
سلامت باشید.
با سلام و تشکر
من هم این گزینه رو برنداشتم و در واقع نصب هست چه مشکلی پیش میاره ؟1-موقع نصب comodo internet security تیکComodo DNS رو برنداشتم
من نمی تونم با idm دانلود کنم این برنامه در قسمت trusted هم هست
البته الان که یکبار idm رو بستم و دوباره باز کردم تونستم برای همه برنامه ها به این صورت هست که باید خارج بشی
چرا به همچین سایتی گیر داده ؟
با تشکر
یه توضیحی هم بدم در هنگام نصب آپدیت ممکنه که توی نصب CMDAGENT.EXE گیر کنه و باید یه ریستارت بکنید . دباره از MORE آپدیت کنید تا این پکیج نصب بشه....
سلام
برای پشتیبان گیری از آپدیتهاش باید از همون bases.cav پشتیبان بگیریم؟
چطور میتونم تنظیمش کنم تا سر یه ساعتی شروع به آپدیت کنه؟
Last edited by TurkOglu1993; 09-07-2011 at 15:32.
سلام دوست عزیز؛ خوش آمدید
1- شما الان دارید از Comodo secureDNS استفاده میکنید و مشکلی نداره و خوبه1-موقع نصب comodo internet security تیکComodo DNS رو برنداشتم
2در هنگام نصب کمودو فایروال ویندوز را به این صورت (و نه به روشی که اقا مهران گفته بود)خاموش کردم:
start>contorol panel>windows firewall ایا اشکالی در نصب یا امنیت سیستم من پیش می اید؟
3-با توجه به موارد 1 و 2 ایا باید کمودو را پاک و دوباره نصب کنم. در ضمن تا به حال مشکلی با کمودو و امنیت سیستم برام پیش
نیامده.
2- مهم اینه که فایروال ویندوز خاموش باشه، البته جناب مهران خان اون مطلبی که فرمودند مربوط به ورژنهای قدیمی کمودو بود ؛؛ ولی از ورژن 5.3 ، هنگام نصب کمودو، خودش فایروال ویندوز و همینطور ویندوز دیفندر رو خاموش میکنه و اگر هم بخواهید کمودو را پاک کنید، خودش دوباره اونها را فعال میکنه و نیازی به دخالت کاربر نیست:
3- خیر؛
Version 5.3.175888.1227: 12 January, 2011
IMPROVED! Installer - It now enables/disables windows firewall/defender during the installation/uninstallation
پاندا کلود با کلیر کلود فرق داره> پاندا یک آنتی ویروسه مبتنی بر دیتابیس مستقر بر سرور و پردازش ابری که روی سیستم خانگی نصب میشه، و میتونه مکمل خوبی باشه؛ ولی کلیر کلود یک secureDNS هست که خودش سروره، و روس سیستم کاربر نصب نمیشه، و ضمناً از آنتی ویروس Vipre استفاده میکنه> شما هم که DNS کمودو را انتخاب کردید، پس نیازی به کلیرکلود نیست.4-دوستان من درکنار کمودو ازpanda cloud antivirus هم استفاده می کنم و تداخل یا کندی سرعت محسوسی هم تا به حال برام
پیش نیامده.ایا این ترکیبی که دارم در کنار کمودو استفاده می کنم بهتره یا استفاده از clear cloud(لطفا با دلیل)در کنار کمودو.
نیازی که نیست، همون کمودو کفایت میکنه، سندباکس کمودو یادت نره5-عزیزان برای اسکن فلش مموری لازم است از برنامه خاصی مثلpanda usb vaccinaو...استفاده کنم یا همان کمودو سکیوریتی کفایت می کنه؟
اون قفل نشون میده که سرور اون صفحه مورد نظر از پرتکل امن ssl استفاده میکنه و گواهینامه امنیتی رو داره. و اطلاعات رد و بدل شده رمز گذاری میشن.6-در یک پستی اقا مهران گفتند که هنگام خرید انلاین به قفل زردی اشاره کردند .اون قفل زرد چیه؟
خیر. اون گواهینامه ها رو بعضی از شرکتهای امنیتی که در این زمینه فعالیت دارند صادر میکنند.ایا برای این رمزنگاری و امنیت در هنگام خرید انلاین باید برنامه خاصی را نصب کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)