تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 449 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    با این که آخرین ورژن کومودو نصبه ولی بازم Updaterـش پیغام میده و در مورد آپدیتش سوال میپرسه
    چرا؟!

داره خودمونی میشه MahdiidhaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    ....در کل ورژن کمودوتون الان چنده؟ سعی کنید ار آخرین ورژن یعنی 5.5.195786.1383 استفاده کنید...
    و میتونید در تنظیمات بخش آنتی ویروس Real-Time Scanning را بگذارید روی Stateful؛
    ممنون ، فکر میکردم تا وقتی آپدیت باشه نیاز به نصب ورژن جدید نیست .
    ورژن کمودوی من 5.3 هست ، این آخرین ورژنش رو از خود سایتش بگیرم ؟

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    با این که آخرین ورژن کومودو نصبه ولی بازم Updaterـش پیغام میده و در مورد آپدیتش سوال میپرسه
    چرا؟!
    کمودو رو باز کنید. ( اگر روی تنظیمات پسورد گذاشتید بر دارید فعلا ) سربرگ more سپس گزینه چک آپدیت رو بزنید مرال رو تا انتها انجام بدید و در خواست ریست رو هم تایید کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 4 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

اون آپدیتی که شما مدنظرته، آپدیت دیتابیس و لیست سفید کومودو است؛ و ربطی به ورژن جدید نداره. شما بهتر همیشه از آخرین ورژن استفاده کنید، چون مشکلات ورژنهای قبلی رفع و کمتر میشه و ویژگیهای جدیدی هم اضافه میشه.
    ==
    شما برای ارتقاء ورژن میتونید از طریق برنامه کمودو اقدام کنید در قسمت More و Check for Updates

اگر از این طریق موفق به این کار نشدید،(چون ورژن 5.3 کمی در این باره مشکل داشت) میتونید فایل نصب ورژن جدید را از سایت کمودو دانلود و نصب کنید. این پست را بخونید لینک دانلود آخرین ورژن کمودو:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط قبل از حذف ورژن قبلی 2 تا کار بکنید: اول اینکه از فایل bases.cav یک کپی بگیرید که داستانش رو در پست قبلیم گفتم....
    و کار دوم اینکه چون شما الان کمودوتون دارای تنظیمات شخصی هست که برای برنامه ها در +D و قسمت فایروال رول ساخته اید و بعضی برنامه ها را در لیست سفید اضافه کردید و ...، برای اینکه بعد از نصب ورژن جدید دوباره نخواهید همه چیز را از اول شروع کنید و برای اینکه همین تنظیمات را بتونید داشته باشید این کارو بکنید:

وارد قسمت More بشید و Manage My Configurations و اون تنظیمی که Active هست را کلیک کنید و بعد دکمه Export را بزنید و جایی اونو ذخیره کنید؛؛ بعد از نصب ورژن جدید هم در همین مسیر باید تنظیم مورد نظر را Import بکنید و بعد هم اونو Active کنید ( با این کار خیلی راحت تنظیمات قبلیتونو حفظ کردید).

6. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

یک نکته:

کمودو ابتدا ورژن 5.5.195786.1382 را منتشر کرد:

و بعد از چند ساعت بعد یک آپدیت کوچولو هم اضافه کرد، الان باید ورژن کمودو این باشه: 5.5.195786.1383

اگه کمودو پیغام میده به خاطه همینه، این آپدیت از طریق برنامه کمودو به راحتی قابل دریافته. که جناب دکتر مراحلش رو توضیح دادند.

8. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان

من تازه عضو شدم و از این تاپیک به این پرباری حیرت زده شدم

دوستان من قبل از اشنایی با این انجمن دو ماهی بود که نسخه رایگان سکیوریتی کمودو را نصب کرده بودم. اما حالا با خواندن بعضی
    پستهای ارسال شده دوستان چند سوال برام پیش امده:

1-موقع نصب comodo internet security تیکComodo DNS رو برنداشتم
    2در هنگام نصب کمودو فایروال ویندوز را به این صورت (و نه به روشی که اقا مهران گفته بود)خاموش کردم:
    start>contorol panel>windows firewall ایا اشکالی در نصب یا امنیت سیستم من پیش می اید؟

3-با توجه به موارد 1 و 2 ایا باید کمودو را پاک و دوباره نصب کنم. در ضمن تا به جال مشکلی با کمودو و امنیت سیستم برام پیش
    نیامده.
    4-دوستان من درکنار کمودو ازpanda cloud antivirus هم استفاده می کنم و تداخل یا کندی سرعت محسوسی هم تا به حال برام
    پیش نیامده.ایا این ترکیبی که دارم در کنار کمودو استفاده می کنم بهتره یا استفاده از clear cloud(لطفا با دلیل)در کنار کمودو.

5-عزیزان برای اسکن فلش مموری لازم است از برنامه خاصی مثلpanda usb vaccinaو...استفاده کنم یا همان کمودو سکیوریتی
    کفایت می کنه؟

6-در یک پستی اقا مهران گفتند که هنگام خرید انلاین به قفل زردی اشاره کردند .اون قفل زرد چیه؟
    ایا برای این رمزنگاری و امنیت در هنگام خرید انلاین باید برنامه خاصی را نصب کنم؟

ببخشید کمی طولانی شد.

سلامت باشید.

10. 2 کاربر از matin 99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام و تشکر
    من هم این گزینه رو برنداشتم و در واقع نصب هست چه مشکلی پیش میاره ؟

من نمی تونم با idm دانلود کنم این برنامه در قسمت trusted هم هست

البته الان که یکبار idm رو بستم و دوباره باز کردم تونستم برای همه برنامه ها به این صورت هست که باید خارج بشی

چرا به همچین سایتی گیر داده ؟

با تشکر

12. 2 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

یه توضیحی هم بدم در هنگام نصب آپدیت ممکنه که توی نصب CMDAGENT.EXE گیر کنه و باید یه ریستارت بکنید . دباره از MORE آپدیت کنید تا این پکیج نصب بشه....

14. 2 کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

سلام
    برای پشتیبان گیری از آپدیتهاش باید از همون bases.cav پشتیبان بگیریم؟
    چطور میتونم تنظیمش کنم تا سر یه ساعتی شروع به آپدیت کنه؟
    Last edited by TurkOglu1993; 09-07-2011 at 15:32.

16. 2 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام دوستان

من تازه عضو شدم
    سلام دوست عزیز؛ خوش آمدید

2در هنگام نصب کمودو فایروال ویندوز را به این صورت (و نه به روشی که اقا مهران گفته بود)خاموش کردم:
    start>contorol panel>windows firewall ایا اشکالی در نصب یا امنیت سیستم من پیش می اید؟

3-با توجه به موارد 1 و 2 ایا باید کمودو را پاک و دوباره نصب کنم. در ضمن تا به حال مشکلی با کمودو و امنیت سیستم برام پیش
    نیامده.
    1- شما الان دارید از Comodo secureDNS استفاده میکنید و مشکلی نداره و خوبه

2- مهم اینه که فایروال ویندوز خاموش باشه، البته جناب مهران خان اون مطلبی که فرمودند مربوط به ورژنهای قدیمی کمودو بود ؛؛ ولی از ورژن 5.3 ، هنگام نصب کمودو، خودش فایروال ویندوز و همینطور ویندوز دیفندر رو خاموش میکنه و اگر هم بخواهید کمودو را پاک کنید، خودش دوباره اونها را فعال میکنه و نیازی به دخالت کاربر نیست:

Version 5.3.175888.1227: 12 January, 2011

IMPROVED! Installer - It now enables/disables windows firewall/defender during the installation/uninstallation
    3- خیر؛

4-دوستان من درکنار کمودو ازpanda cloud antivirus هم استفاده می کنم و تداخل یا کندی سرعت محسوسی هم تا به حال برام
    پیش نیامده.ایا این ترکیبی که دارم در کنار کمودو استفاده می کنم بهتره یا استفاده از clear cloud(لطفا با دلیل)در کنار کمودو.
    پاندا کلود با کلیر کلود فرق داره> پاندا یک آنتی ویروسه مبتنی بر دیتابیس مستقر بر سرور و پردازش ابری که روی سیستم خانگی نصب میشه، و میتونه مکمل خوبی باشه؛ ولی کلیر کلود یک secureDNS هست که خودش سروره، و روس سیستم کاربر نصب نمیشه، و ضمناً از آنتی ویروس Vipre استفاده میکنه> شما هم که DNS کمودو را انتخاب کردید، پس نیازی به کلیرکلود نیست.

5-عزیزان برای اسکن فلش مموری لازم است از برنامه خاصی مثلpanda usb vaccinaو...استفاده کنم یا همان کمودو سکیوریتی کفایت می کنه؟
    نیازی که نیست، همون کمودو کفایت میکنه، سندباکس کمودو یادت نره

6-در یک پستی اقا مهران گفتند که هنگام خرید انلاین به قفل زردی اشاره کردند .اون قفل زرد چیه؟
    اون قفل نشون میده که سرور اون صفحه مورد نظر از پرتکل امن ssl استفاده میکنه و گواهینامه امنیتی رو داره. و اطلاعات رد و بدل شده رمز گذاری میشن.

ایا برای این رمزنگاری و امنیت در هنگام خرید انلاین باید برنامه خاصی را نصب کنم؟
    خیر. اون گواهینامه ها رو بعضی از شرکتهای امنیتی که در این زمینه فعالیت دارند صادر میکنند.

18. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •