جواب ما چی شد![]()
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
جواب ما چی شد![]()
سرعت روی مقدار واقعیش هست چون نامحدوده
256 : روی 25 تا 29 کیلو بایت هست
(سرعت من با دانلود منیجر 29 کیلوبایت بر ثانیه نمایش داده میشه )
128 : البته 128 رو گویا بیشتر کردن و روی 15 تا 19 کیلوبایت هست
ویرایش:
دو فیلم از سرعت دانلود مخابرات تهران در پست اول موجود هست که می تونید دانلودشون کنید برای 2 سرعت 128 و 256
Last edited by nikaan; 19-05-2011 at 20:11.
تهران چون سرویساش نامحدودن سرعت واقعی رو بهت میدن که اشترک 10 نفرست . یعنی سرعت 128 رو تقسیم بر 10 کن سرعت دانلود در میاد. در اصل باید 8 باشه که مخابرات اومده کرده 10. زیاد تقیر ان چنانی نداره . اگه سرویس شهر همدان حجمی باشه سرعت رو بالا میبندن تا زود ترافیکت تموم بشه.
سلام به همه یک سوال دارم
مقدمه من از مخابرات کرمانشاه سرویس میگیرم و چند تا دیگه از دوستام تو مرکز ما هستن
و من میتونم با اکانت دوستم وصل بشم (یعنی مک یا هر چیز دیگه رو قفل نکردن )
میخوام سرویس 2 مگابیت بگیرم(البته با یکم پارتی بازی)
سوال مخابرات میتونه کاری کنه که چند نفر با یک اکانت همزمان وصل شن (مولتی لاگین)؟
اصلا کسی تا حالا این کارو کرده؟!
منتظر جوابهاتون هستم![]()
حرف ها میزنی ها!! اون 128 به کیلوبیت بر ثانیه ست، که وقتی تقسیم بر 8 (ضریب بایت به بیت) میکنی، میشه 16کیلوبایت بر ثانیه، و برنامه هایی که استفاده می کنید 99%شون به کیلوبایت بیان میکنن.
اینی که شما میگی، یعنی اگه ضریب اشتراک 2 بود سرعت شما 64 میشد! این ضریب اشتراک یه چیز دیگه ست، و ربطی به سرعت شما نداره، روی سرعت تاثیر داره اما ربطی نداره.
ببخشید ! پیش میاد دیگه ! اینم عکس از اون جایی که باید باشه:(در مورد مودم مخابرات گفت چون با سیستمامون ست میشه اینو بگیر...منم فکر می کردم مزخرف میگه ولی چون بعد از دوسال قرار بود به اینترنت پرسرعت (!) وصل شم گفتم به جهنم بذار همینو بزنه...راستش هم استرس داشتم که ممکنه اگر حرف،حرف اونا نباشه مشکلی براش پیش بیاد هم خیلی ذوق زده بودم و نمی فهمیدم چیکار می کنم !!!)
واقعا از شما ممنونم...خیلی خیلی لطف کردین و این همه وقت گذاشتین.یه دنیا تشکر...
ولی یه سوال آخر 2 مگه یا 256 یا 128 ؟!
الان سرعت دانلودم ین 12 تا 16 نوسان می کنه...نکنه 128 باشه؟![]()
خواهش می کنم
من که نتونستم بفهمم چون اگه بر اساس بیت هم باشه باز عددی حدود 2.9 مگابیت بدست میاد که امکان نداره مخابرات روی این عدد سرعتتون رو بسته باشه
من که نتونستم بفهمم که کجا رقم DOWNSTREAM رو زده
ولی می تونید توی 2 سایت زیر سرعتتون رو تست بگیرید
http://www.speed.net
و
http://www.speed.io/index_en.html
شما یه تست توی این دو تا سایت بگیرین و نتیجه اش رو اینجا قرار بدین
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
میشه ولی تفاوتی نمیکنه
مثلا من که سرویسم 256 هست اگر با اکانت 2 مگابیت لاگین بشم بازم سرعتم همون 256 خواهد بود چون خط من روی سرعت 256 بسته شده نه 2 مگابیت
البته من با اکانت 256 یکی دیگه تست گرفتم و دوتا مون همزمان متصل بودیم ولی با فرض اینکه بتونم با اکانت 2
مگابیت هم لاگین بشم باز هم سرعتم 256 خواهد بود به همون دلیلی که بالا گفتم
مرسی دوست عزیز وابت جوابت اما من الان 256 دارم و دوستم 1 مگابیت
بعضی اوقات با مال دوستم وصل میشم و با سرعت 1 مگابیت دانلود میکنم![]()
ممنونم.تو سایت speedtest.net تست کردم نتیجه این شد:
یه سوال،اگر سرویس من 256 باشه ولی مخابرات به هر دلیلی سرعت رو امروز پایین آورده باشه و مثلا به 100 رسونده باشه آیا باز هم تست سرعت 256 رو نشون میده یا نه همون 100 رو ؟
چه راهی هست که من متوجه شم 256 به من دادن؟؟ فرمی که امضا کردم 256 بود...شنبه باید برم سراغشون...
شما احتمالا سرویستون با محدودیت حجمی هست و اصولا با محدودیت حجمی رو بالاتر می بندن
حالا اگه شما اکانت 1 مگابیت رو داشته باشید چون بالاتر بسته شدید می تونید از مزیت اکانت 1 مگابیت بهره مند بشید
downstream مودمتون چند هست؟
ولی مطئنم روی سرویس های نامحدود اصلا نمیشه اینکار رو کرد چون مثلا سرویس 256 روی 256 بسته شده و 128 روی 128
شما مسلما سرویستون 128 هست حتما با 1899 تماس بگیرید و مشکل رو مطرح کنید اونا 2 تا 3 ساعت بعد باهاتون تماس می گیرن
برای یکی از فامیل هامون که سرویس 256 گرفته بود همین مشکل پیش اومد زنگ زدیم 1899 و پیغام گذاشتیم
اونا هم 2 3 ساعت بعدش زنگ زدن و وقتی گفتیم ما درخواست 256 کردیم ولی سرویس 128 به ما داده شده اونها هم سیستمشون رو چک کردن و گفتن تا 1 ساعت دیگه درستش می کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)