سلام،
کیبورد گوشیم پاک شده هم انگلیسی هم فارسی،
فقط قبلش دو سه تا برنامه رو که ربطی هم به کیبورد نداشت رو از cydia آپدیت کردم
بعدش کیبوردم حدف شد،
چی کار باید بکنم؟
سلام،
کیبورد گوشیم پاک شده هم انگلیسی هم فارسی،
فقط قبلش دو سه تا برنامه رو که ربطی هم به کیبورد نداشت رو از cydia آپدیت کردم
بعدش کیبوردم حدف شد،
چی کار باید بکنم؟
با سلام
آخرین قیمت آیفون
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
داخل setting برید سپس general برید و از اونجا گزینه ی keyboard رو پیدا کنید و داخلش برید.حال international keyboard رو باز کنید و از طریق گزینه ی add new keyboard اضافه کنید.
البته روی سیستم عامل 4 فارسی در واقع نیست، عربیه.
موفق باشید.
سلام
گوشی من iphone4 lock هست و خاموشش کرم. الان دیگه روشن نمیشه و فقط عکس apple میاد و سیستم عامل بالا نمیاد! میخوام ببینم چجوری میشه با iTunes گوشی رو بالا بیارم!
ممنون
فكر نكنم بشه كاري كرد مگه اينكه سيم كارت at&t آمريكا گير بياري و بندازي توش و با آيتونز گوشي رو بياري بالا و به آخرين ورژن آپديت كني در كل كار هر كسي نيست مگه ببري بازار
آخرین قیمت iphone4 32 چنده ؟
ممنون
سلام
jailbreak برای 4.3.3
فایل یا یک سایت معرفی کنید. مرسی
سلام
من به مشکل خوردم نمیدونم قضیش چیه؟؟
وقتی میخوام تو cydia یه برنامه ای مثل action menu یا celeste یا sbsetting رو نصب کنم یه ارور میده. که مینویسه countinue queuing بعد که روش کلیک میکنم روی manage یه نوشته میاد که اینطوریه Q'd
قضیه چیه؟
![]()
سلام دوستان
من iphone ام ساعتش ۵ ساعت از وقتی که باید باشه جلو تره!!!! الان دیدم که اینجوری شده کسی میدونه چیکار باید بکنم ؟
شما برو تو ستينگ-جنرال-date and time - اگه گزينه Auto داره غير فعال كن و بعد از اونجا تنظيمش كن .
سلام به همگی .من تازه میخوام این گوشی رو بگیرم الان ساتیو دارم و بلددم که موقع خریدن سونی اریکسون رو زیر و رو کنم ولی از ایفون هیچی هیچی سر در نمیارم. میشه بهم کمک کنید. ؟ به خدا خیلی ممنونتون میشم. فکر کنید به یه کلاس اولی میخواین بگیرن چون واقعا نمیدونم چی به چیه. لطفا به ترتیبی که باید چک کنم و کجاش برم و چجوری برم بهم بگین. به خدا خیلی دعاتون میکنم. بازم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)