تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 311 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من تازه متوجه بازی هایی شدم که بازی رفت و برگشت با هم بدون فاصله هستند قبلا یکی گفته بود که این اتفاق می افته ولی دلیلی براش نیاورده بود که چرا اینطوریه.
    دلیلش بسیار ساده اس بازی های لیگ برتر بعد از نیم فصل به صورت آینه برگزار میشن یعنی آخرین بازی نیم فصل تیم ها اولین بازی دور نیم فصل هست... فکر کنم متوجه منظورم شده باشید یعنی نیم فصل دوم به صورت برعکس و آینه نیم فصل اول هست

2. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان.
    خوبه ادامه بدید و تاپیک رو بالا نگه دارید.ممنون
    اما چند تا باگ:
    1_گاهی اوقات وقتی شما تعویض میکنید اگه دقت کرده باشید قبل تعویض یه تیکه فیلم نشون میده که بازیکن ها دارن میرن عقب یا جلو.یه باگ اینجاس که همیشه بازیکن های یک تیم با پست های مختلف در کنار هم قرار میگیرن.مثلا تیم رم ایتالیا رو در نظر بگیرد.وقت تعویض شما نزدیک خط دفاعتون تادی(هافبک).ووچینیچ(فوروارد ) و مکسس رو درست کنار هم میبینید!
    حالا یه باگ دیگه:من یه وقتایی تو همین فیلمی که گفتم خدمتتون بازیکنی رو میبینم که تازه می خوام بیارمش داخل(یعنی هنوز تعویض انجام نشده!) و بعد از این فیلم اون بازیکن میاد داخل!
    2_یه سوتی هم تو گزارش یافتم.وقتی شما گل میزنید و بازیکنتون تا نزدیک و یا داخل گل حرف میره جناب اندی گری میفرمایند:It is a goal kick

4. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب دیشب موفق شدم تیم بوری رو به حدی برسونم که الان تیم شده 5 ستاره اگه اشتباه نکنم باید میانگین اورال کل بازیکنان تیم 80 به بالا باشه. ترکیب یک دست و تیم جوونی ساختم... بودجه باشگاه فوق العاده اس... سال 2021 هست و تیم بوری بر قله موفقیت هاست

خوب دیگه خود نمایی بسته بریم سر اصل مطلب

من چند روز پیش نسخه PC فیفا 11 رو که در واقع فیفا10 هست بازی می کردم چند تا چیز جالب دیدم توی اون نسخه شما می تونید Trait مخصوصی به اسم Flair رو آنلاک کنید. من قبل از هر چیزی توصیه می کنم اگه منیجر مود بازی می کنید سعی کنید بازیکن جوان که می خواهید بخرید چک کنید ببینید Trait فلایر رو داره یا نه... اما خدمت اون دسته از عزیزانی که ممکنه ندونن حسن این تریت چی هست عارض بشم که اگه این تریت فعال باشه بازیکن کلا تبدیل میشه به یه بازیکن که فقط حرکات نمایشی انجام میده شما مثلا بایرن رو بردارید می بینید فرانک ریبری همه اش حرکات نمایشی انجام میده و توی پاس دادن ها انواع و اقسام حرکات جالب و تفننی انجام میده پاس دادنی رابونا می زنه پاس زمینی باشه گاها پاش رو میزاره روی توپ و قل میده به سمتت کلا ته نمایشی میشه بازیکنی که دارای تریت Flair باشه خیلی جالب هست بدونید ایت تریت از فیفا 10 به ارث رفته به بازیکنان و اصولا شما نمی تونید این تریت رو ببینید فعالش کنید یا غیر فعال!
    توی قسمت ادیت یا خلق بازکن که ابدا نمیتونید تریت اضافه کنید به بازیکن... این به کنار... می مونه VP شما قبلش باید اکامپلیشمنت هایی رو انجام بدید که اون تریت ها آنلاک بشه... حالا من به 100 درصد رسوندم و همه اش انلاک شده... خوب الان اونجا 2 تا تریت هست به اسم های
    Fancy Passes و Fancy Flicks
    اولا بگم دکور ترین و بی اثرترین تریت هایی که می تونید برای VP فعال کنید همین دوتان البته یه تریت هم هست به اسم Skilled Dribbling این هم خیلی دکو و بی اثر هست و به هیچ عنوان باعث نمیشه که شما دریبل هاتون ماهرانه بشه شما اگه اسکیل موتون 5 ستاره باشه هر دریبلی رو که اراده کنید می تونید بزنید حالا اینکه دریبلتون بگیره به تایمینگ و مهارت خود شما بستگی داره که کی و کجا و در چه لحظه ای و چه نوعی دریبل بزنید! این که دیگه تریت نمی خواد و تریت هیچ کمکی به مهارت دستی شما نداره...
    حالا بحث ما سر این دو تا Fancy ها هست که دست ما نیست اینه وقتی می خواهیم پاس تک ضرب بدیم بازیکنمون حرکت نمایشی انجام بده یه وقتی می خواهیم سانتر کوتاه بزنیم داخل محوطه و بازیکنمون رابونا بزنه دیگه اصلا دست ما نیست بنابراین انتظار میره که با فعال کردن این دو تا تریت این اتفاق بیفته... من امتحان کردم بارها این دوتا رو هم فعال کردم به هیچ وجه من الوجوه فعال یا غیر فعال بودن این دوتا تاثیر روی نحوه بازی VP توی پاس دادن ها نداره و اصلا شیرین کاری نمی کنه یعنی کاری که تریت غیر قابل دسترس Flair هست که مجموع این دو تا هست و این تریت به صورت ذاتی روی برخی بازیکنان هست و در واقع اون بازیکنان هستند که این کارهای به اصطلاحی Fancy رو انجام میدن. حتی می تونید امتحان کنید بازیکنانی که دارای تریت Flair هستند رو توی یک تیم جمع کنید بعد برید اون تیم رو بردارید و مثل همیشه بازی کنید درجه سختی رو روی دیفیکالتی آسون بذارید تا بتونید یه مقدار بیشتر پاسکاری کنید... خواهید دید بازیکنانتون انگار دارن بازی خیریه انجام میدن و پاسکاری کردنی همش پاس های نمایش می دن! این رو هم بگم بازیکنی که دارای تریت Flair هست حتما یه دریبلر خوب هم هست.

به هر حال چیزی که این وسط اهمیت داره اینه که یا عمدا یا به اشتباه EA Sports توی فیفا 11 خراب کرده و این تریت Flair رو برداشته و جاش 2 تا تریت گذاشته که اتفاقا عمل هم نمی کنن!

موفق باشید!
    Last edited by Spaniuly; 29-12-2010 at 15:42.

6. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

ارمین دمت گرم میشه کمی بیشتر توضیح بدی..؟
    اگه همه اون بازیکن هارو جمع کنیم و درجه سختی رو روی اخرین یعنی سختی بزاریم..
    باز اون پاس ها به صورت خیریه میشه..
    اخه منم این مواردی رو دیدم جالا که توضیح دادی به اصل ماجرا پی بردم..

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه اینکه به درجه سختی ربط داشته باشه این که می گم روی درجه آسون بذارید به این دلیل که موقعیت تصاحب توپ بیشتری داشته باشید و توپ رو به سادگی از دست ندید... توی فیفا وقتی درجه سختی رو بالا ببرید و بخصوص مقابل تیم قوی بازی کنید دیگه نمی تونید به این راحتی ها حرکات نمایشی انجام بدید ولی اگر به قدری مهارت دارید که می تونید هیچ مشکلی نیست و می تونید توی هر درجه سختی این کار رو بکنید فقط کافیه بازیکنان زمین همگی دارای تریت Flair باشن

راستی من الان توی فروم خود فیفا هم چک کردم خیلی ها این موضوع رو گفتن که تریت های Fancy هیچ تاثیری ندارن و شاهدش نبودن... البته ممکنه لمی داشته باشه ولی چیزی که مشخصه اینه که شما بدون اینکه بخواهید بازیکنان فلایر کارای نمایشی انجام میدن به دلخواه خودشون

من توی پست قبلیم هم همون اولش اشاره کردم که توی نسخه 10 بود این رو از اونجایی می گم که نسخه PC یکی از اکامپلیشمنت هاش آنلاک کردن تریت Flair هست ولی توی نسخه کنسولی نیست. یعنی اصلا شما نمی تونید دخالتی در این تریت خاص بکنید نه می تونید اون رو به بازیکنی اضافه کنید نه حذف کنید و نه به VP اضافه کنید!
    Last edited by Spaniuly; 29-12-2010 at 15:44.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

ساعت 6 صبح....
    بعد از 18 ساعت فیفا بازی می رویم بخوابیم....
    دو نفری زدیم حال کردیم نوشته شد بر زندگیمان...

10. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 Ultimate Team

خوب دیشب بالاخره موفق شدم این مود رو دانلود کنم و کمی آنلاین بازی کنم!

اما خدمت دوستانی که اطلاعاتی رو می خوان در موردش داشته باشن عارض بشم که اصولا این پک یه مود هست شما این پک 140 مگی رو از لایو می گیرید (Free هست) همونطور هم آنلاین باید بازی کنید.

نکته : حتما قبل از دانلود این پک اولتیمیت تیم در صورتی که آپدیت 3 مگابایتی اسکواد رو از لایو گرفتید یه بک آپ ازش بگیرید چون بعد استفاده و بازی این اولتیمیت تیم اسکواد شما تغییر پیدا می کنه و دفعه بعدی که می خواهید وارد بشید دستگاهتون هنگ می کنه بنابراین دقت کنید که یه اسکواد (حتی قدیمی) زاپاس داشته باشید که وقتی بعد از وارد شدن به این مود و خارج شدن این اسکواد رو پاک و بدون اسکواد وارد بشید... کلا یه مقدار قاطی می کنه اسکواد رو برای من که اسکواد آپدیت شده ام پرید و مجبورم دوباره دانلود کنم.

اما جریان این مود چیه:

شما یه تیم می سازید تیمی که اصلا ربطی به جهان فوتبال نداره بازیکنان واقعی رو که در باشگاه های سرتاسر جهان شاغل هستند رو می تونید به صورت صوری به تیمتون بیارید. شما برای هر موفقیتی سکه به دست میارید با این سکه ها می تونید تیم بازیکنان باشگاه کادر مربیگری ورزشگاه و ... رو آپگرید کنید... جالبه که اگه Game Point مایکروسافت داشته باشید می تونید جای سکه از اونا خرج کنید که یه مقدار بی عقلیه این کار مگه اینکه مثل آب خوردن بتونید Microsoft Point بخرید که بخواهید واسه یه مود نه چندان جذاب خرج کنید. من به صورت خلاصه اینو بگم شما با شروع این مود در واقع دارید یه حالت خاصی از مود مربیگری فیفا رو بازی کنید چیزی که قبلا توی فیفا های 07 08 و... شاهدش بودیم یه پروژه جدیدی و جالبی هست ولی من به اون شدت شیفته اش نشدم ولی ممکنه برای کسانی که علاقه دارن جذاب باشه.

12. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام به دوستان عاشق فوتبال و گیم فیفا 11.
    دیشب با تیم ساندرلند یک گل زدم در حد تیم ملی(تیم ملی خودمون نه ها.تیم ملی هلند(اسپانیا هم نه:دئ)
    تو Career بودم که با ایوان راکیتیچ یک کاشته از 44 یاردی گل کردم(یه جوری بود که فقط 2 تا دفاع وایساده بودن!).اصلا هم فکر نمیکردم از اون فاصله گل بشه اما راکیتیچ شوت زد و توپ خیلی نرم رفت کنج دروازه به طوری که دم خط خورد زمین و رفت کنج گل!
    راستی دوستان اگه خواستید بازیکن بخرید تو Career من همه ی بازیکن های جوون و با آینده رو میشناسم چون تو این چند تا کریر در به در دنبال بازیکن گشتم.همین راکیتیچ اورالش 79 هست و 21 سال داره.خیلی بازیکن خوبیه دریبل و کنترل توپش و شوت و پنالتی زدنش و ضربه کاشتش و پاس دادنش بالای 80 هست.سانترش هم 78 هست.خوش هیکل هم هست 182.5 سانتی متر هست(6 فوت).

14. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

یکی بگه چطوری پنالتی ها رو گل می کنیم..؟
    من که از شدت عصبانیت پنالتی هایی که به بیرون رفته دارم مانیتور رو می کوبم به دیوار..؟
    بعد هیچ راهی نداره بازیکنانی که خودمون ایجادشون کردیم در ترکیبات با تصاویری که ایجاد کردیم براشون وجود داشته باشن.؟
    یعنی به صورت سیاه نباشن عکسشون وجود داشته باشه..؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یکی بگه چطوری پنالتی ها رو گل می کنیم..؟
    من که از شدت عصبانیت پنالتی هایی که به بیرون رفته دارم مانیتور رو می کوبم به دیوار..؟
    بعد هیچ راهی نداره بازیکنانی که خودمون ایجادشون کردیم در ترکیبات با تصاویری که ایجاد کردیم براشون وجود داشته باشن.؟
    یعنی به صورت سیاه نباشن عکسشون وجود داشته باشه..؟
    توی آرنا تمرین کنی می فهمی جریانش چیه تو وقتی از لحظه ای که شوت رو پر می کنی یه دایره هدف باید فرض کنی که با سرعت ثابتی می تونی به گوشه ها حرکتش بدی این دایره فرضی رو توی ارنا می تونی ببینی با زدن کلید LT این واسه اینه که بتونی سرعت حرکت این هدف رو درک کنی تا بدونی چه قدر نگهش داری توی مسابقه تا توپ به بیرون نره سیستم پنالتی زنی درست مثل PES2010 شده که به نظرم تقلید خوبی کرده EA
    اگه می خوای به گوشه بزنی باید بعد از شوت پر کردن به اندازه یک ثانیه جهت بدی و بعد دستت رو برداری نگه داشتن روی جهت یعنی به بیرون زدن توپ

+

نه فکر نمی کنم راهی برای وارد کردن مینی فیس باشه

17. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •