تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 451 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

عجب پس backlight نداره ها...! میگم این LED backlight/ LCD یعنی چی بالاخره ال سیدیه یا ال ای دی!؟!؟!؟

بعدشم میشه لطف کنین آپدیتهای گرافیکو کاتالیستو چیزه دیگه ای اگه هست بزارین میترسم خودم آپدیتهای اشتباهی رو بگیرم حالا بیا درستش کن...

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوباره بر دوستان..منn82jq دارم و مثل تراکتور در حال کار کردنه.فقط در مورد آنتی ویروس مشکل دارم که نود نصب نمیشه(64 بیتشو ندارم)مال خودشم پریدچی نصب کنم که خدا رو خوش بیاد؟؟؟و اما...
    اقا این تهران شما خیلی باحاله!!!!!!!!!!!
    رفته بودم یه مغازه ای میگفت N82JQداریم با این کانفیگ:
    CPU:ci7 1.7 to 3
    VGA:ati5730 1G
    weight:2.3
    batry:8cell
    برگه لیست قیمت رو گذاشتم رو میزش گفتم اینو می خوام چند!!!گفت 1350!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    گفتم میشه یه بار به این کانفیگ نگاه کنی ببینی درست نوشتی یا نه !!!یه نگاه کرد گفت دقیقا همینه!!!!!دوباره گفتم این کارت گرافیک که اصلا روی n82jq نیست ها!!!!!!!!!!با عصبانیت گفت همینه که هست مگه بده ارزونه!!!!
    اومدم بیرون یه جای دیگه بود می گفت 1290ولی اون باز رضایت داد به gt335ولی روی cpuتاکید خاصی داشت که اونم عصبانی شد از دستم..کلا باحاله این بازار تهرانn82jq هفته پیش که من خریدم 1500 داشت تا 1250 با یه کانفیگ(دقیق پرسیدم و سر بلوری و هاردو باتری و این اختلاف ها دقیق شدم!!!!)آدم میترسه ژیان و رنگ می کنن جای قناری میفروشن
    سلام . عزیز avira premum security suite v10 چیز خوبیه مثل مرد برات کار میکنه رمو هم کم میگیره . سرعتش هم عالیه . نظر من رو اینه . اما bitdefender بهتره و یکمی هم رمو بیشتر میگیره من خودم اویرا دارم راضیم . روزی نیست که 2 مگ اپدیت نکنه!

3. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

سلام.من قصد خرید n61jq را دارم و حداقل تا 4 سال قصد تعویضش را ندارم.البته می دونم آینده قابل پیش بینی نیست ولی می خوام بدونم میشه روی این مدل(n61jq)برای بازی های در حد گرافیک متوسط مثل فیفا تا 4 سال دیگه حساب باز کرد که نیاز به تعویض لپ تاپ نباشه؟و آیا در کل لپ تاپ جون سختی هست که بشه زیاد ازش کار و بازی کشید؟

یه سوال دیگه اینکه چرا تو بعضی از سایت ها نوشته که مثلا" گرافیک 1 گیگ هست ولی میشه تا 4 گیگ ارتقا داد؟مثلا" این طوری نوشته(geforce 330m 1gb up to 4gb)؟
    من که شنیدم اصلا" نمیشه گرافیک را تغییر داد پس چطوری بعضی سایت ها در مشخصات لپ تاپ های مختلف این مورد را هم می نویسند؟
    آره عزیز لپ تاپ خوبیه. نمیدونم ولی فکر میکنم بیشتر از 4 سال جواب میده با این سی پی یویی که داره اون گرافیکم که دیدی اونجوری نوشته یعنی 1 گیگ خوده گرافیکه تا 4 گیگم از رم شر میکنه البته گرافیک این مدل ati هست که به نظر من از geforce بهتره...

5. این کاربر از bakhishman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

یه چیز دیگه ... تو کنترل پنل یه قسمتی داره به نام:
    system and security
    توش یه گزینه دیگه داره به نام:
    administrative tool
    و زیرش گزینه ی :
    view event log
    اون رو بزن ببین ارورهای سیستم چیاست. ارورهای critical مهمه. اونها رو بگرد ببین چه خبره. من امروز عصر ری استارت سخت افزاری کردم اونجا ثبت کرده بود.

بعد تو این لینک رو یه نگاه بنداز ... خیلی انواع مختلفی داره انگار:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    view event log رو نتونستم پیدا کنم.

---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------

عجب پس backlight نداره ها...! میگم این LED backlight/ LCD یعنی چی بالاخره ال سیدیه یا ال ای دی!؟!؟!؟

بعدشم میشه لطف کنین آپدیتهای گرافیکو کاتالیستو چیزه دیگه ای اگه هست بزارین میترسم خودم آپدیتهای اشتباهی رو بگیرم حالا بیا درستش کن...
    ال ای دی همون ال سی دی هست که برای نور پس زمینه به جای لامپ ccfl از لامپ Led استفاده میشه. یعنی این لپتاپ ال ای دی هست.
    Last edited by afshin b; 25-09-2010 at 16:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام.من سوالمو تو قسمت asus پرسیدم جوابی نگرفتم.من از مدل های سری x64jv می خوام بگیرم
    ASUS X64JV-JX116
    ASUS X64JV-JX292
    ASUS X64JV-JX336
    ASUS X64JV-JX337
    ASUS X64JV-JX385
    این مدل ها رو هم از سایت سازگار گرفتم.
    اما نایاب شده و نیست.اما الان یه n61jv بهم پیشنهاد شده که نمیدونم قبول کنم یا نه.چون به خاطر اون مشکلی که به خاطر 2 تا کارت گرافیکشه و تو سایت ویستا حل مشکل رو گفته شک دارم.
    کد:
    می خواستم بدونم سری x64 که مدل سفارشیه n61 هست هم همین مشکلو دارن؟؟؟
    کمکم کنید موندم دیگه چیکار کنم.

---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------

سلام.من سوالمو تو قسمت asus پرسیدم جوابی نگرفتم.من از مدل های سری x64jv می خوام بگیرم
    ASUS X64JV-JX116
    ASUS X64JV-JX292
    ASUS X64JV-JX336
    ASUS X64JV-JX337
    ASUS X64JV-JX385
    اما نایاب شده و نیست.اما الان یه n61jv بهم پیشنهاد شده که نمیدونم قبول کنم یا نه.چون به خاطر اون مشکلی که به خاطر 2 تا کارت گرافیکشه و تو سایت ویستا حل مشکل رو گفته شک دارم.
    کد:

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ASUS X64JV-JX116
    ASUS X64JV-JX292
    ASUS X64JV-JX336
    ASUS X64JV-JX337
    ASUS X64JV-JX385
    کد:

---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------

ASUS X64JV-JX116
    ASUS X64JV-JX292
    ASUS X64JV-JX336
    ASUS X64JV-JX337
    ASUS X64JV-JX385
    کد:
    تمام کسایی که این مشکل رو داشتن با اپدیت گرافیک مشکلشون حل شده . شما میتونی اب خیال راحت بخری ولی سریع اپدیتش کن .اما x64 رو نمببدونم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

تمام کسایی که این مشکل رو داشتن با اپدیت گرافیک مشکلشون حل شده . شما میتونی اب خیال راحت بخری ولی سریع اپدیتش کن .اما x64 رو نمببدونم .

مرسی،این کارائی که تو سایت ویستا نوشته برای حل مشکل خودم باید انجام بدم یا از جائی که خریدم برام انجام میدن؟؟پس مطمئن باشم که دیگه بعدا برام مشکل نمیشه!!؟؟
    اگه دوستان دیگه در مورد سری x64jv چیزی می دونند ممنون میشم بگم.مخصوصا در مورد مشکل کارت گرافیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض نصب مک

سلام دوستان بالاخره مکو با روشی نصب کردم

فقط یه مشکلی هست که موقع نصب تاچ پد و کیبورد کار میکرد ولی الان کار نمیکنه این مشکلو رفع

کردم روش نصب رو این مدلو مینوسم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    دنبال درایور چیپست Mobile Intel® HM55 Express Chipset برای نصب xp هستم
    sata
    چطوری پیداش کنم؟
    Last edited by senator_saeed; 25-09-2010 at 16:31.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستمون گفتن. لامپ نوری که استفاده میشه از نوع ال ای دی هست که خود ای ای دی ها هم کلی انواع و اقسام داره !!! من کامل اطلاعات رو ندارم. ولی این مدل که میدونم ال ای دی داره. از نوع بک لیت هم هست مثل خیلی های دیگه.

کد:
    Last edited by alireza1411; 25-09-2010 at 19:17.

13. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •