خیلی عجیبه که چرا هنوز بازی لیک نشده
تو فروم pesfan ګفتن که بازی در بعضی فروشګاه ها ۲روز زودتر و در تاریخ 6اکتبر بفروش میرسه
پس با این اوصاف بازی تا ۴-۵ روز دیګه برای دانلود میاد
خیلی عجیبه که چرا هنوز بازی لیک نشده
تو فروم pesfan ګفتن که بازی در بعضی فروشګاه ها ۲روز زودتر و در تاریخ 6اکتبر بفروش میرسه
پس با این اوصاف بازی تا ۴-۵ روز دیګه برای دانلود میاد
یادش بخیر با فیفا 99 چه حالی می کردیم ، مینشستیم دور هم می گفتیم:
آآآآآآآآآآآ دمش گرم بارتز و کچل ساخته!! واسه ایرانیا سیبیل گذاشتهههههههه ، قند تو دلم آب می شد وقتی گزارشگر اسم دایی رو می خوند ... صدای اون یارو هم مثل صبح بخیر برام بود که اولش می گفت : Ea sport to the ... (یه همچین چیزایی)
گذشت و گذشت تا یه روز Pes 4 با عکس شاخ به شاخ هانری و جان تری به دستم رسید و منی که تا اون روز با توپ مثل بادکنک فیفا به اوج می رفتم بار دیگر این شکلی شدماما این بار بوسیله ی کونامی ،و چه حالی می داد با هانری شوت کردن توپهایی که مدافع حریف با هد برگشت می داد و غلطان غلطان می یوفتاد جلوی پات تا شوتش کنی و بره سه جاف دروازه ،اصلا روحم اون روزا جلا پیدا می کرد این بار من بودم و PES تا اینکه پارسال fifa10 رو با X360 دوستم خونشون بازی کردم این بار مثل ده سال پیش و پنج سال پیش شگفت زده نشدم ولی کف کردم... چقدر طبیعی شده چقدر زیبا میشه ترکیبی بازی کرد و پاس داد ! تو مخیله م نمی گنجید که انقدر فیفا نسبت به فیفا 06 پیشرفت کرده باشه . و این سوال تو ذهنم که نقش کونامی تو این موفقیت EA چقدره؟ و آیا اگه کونامی نبود فیفا الآن اینجا بود؟! این یعنی رقابت سالم و با این تجارب برام اصلا بعید نیست که روزی دوباره عصر کونامیی فرا برسه فعلا که فیفا رو عشقه!
همین الان سایت معتبر winingeleven nextgen رو چک کردم که چند تا تصویر از نسخه نهایی بازی ګذاشته بود که توی اونا تیمهای چلسی و لیورپول لایسنس شده بودن:
من که سر درنیاوردم ولی ممکنه که خود اعضای اون سایت بازی رو ادیت کرده باشن
لینک خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره دیگه احتمالا همونهمن که سر درنیاوردم ولی ممکنه که خود اعضای اون سایت بازی رو ادیت کرده باشن
فکر نکنم چیزی اضافه تر از اونایی که قبلا اعلام شده اضافه بشه
چلسی رو هیچ وقت تا حالا لایسنس نکردن. خیلی نامردن![]()
اتفاقا چرا
تو PES5 چلسی و آرسنال لایسنس شده بودن
عکس تبلیغاتی آنری و تری هم همه جا پر شده بود
یه تبلیغ جالب هم ساخته بودن که آنری و تری تو ورزشگاه با همدیگه پلی استیشن بازی میکردن!
Pro.Evolution.Soccer.2011.PAL.MULTi2.XBOX360-DNL
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدRapidshare (1.5gb Links – Premium Users Only)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sadeghbb; 28-09-2010 at 08:07.
اگه رو سيستم ديگه اي تست كردي و همين مشكلو داري مشكل از بازي هست ولي اگر نه pes2010 رو با مخلفاتش حذف كن (نهايتا ويندوزت رو عوض كن)
این زبونش ایتالیاییه .
فکر نکنم زبون انگلیس اومده باشه .
هر سال سایت winningelevenblog برای PS3 این کار رو می کنه و Option File درست می کنه، نسخه ی اصلی بازی رو هم چند روز زودتر از کونامی می گیره
برای خرید بازی چه سایتیو پیش نهاد میکنید بچه ها ؟
که مطمئن باشه ؟
فروشگاه سایت بازیو میاره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)