esc رو بزن و یه عکس ازش بذار تا یادم بیاد
esc رو بزن و یه عکس ازش بذار تا یادم بیاد
سلام.
من یک جا گیر کرده ام . اون جایی که توی شهر نقاب میگیری تصمیم گرفتم برم دنبال علامتهایی که از درون مقبره ها پیدا میشه . وارد محلی شده ام که که زمینش پر از آبه :
این یکی مربوط به همون اولشه . هر کاری که میکنم به میله سمت راستی نمیرسم . کسی چیزی یادشه که کمک کنه ؟
سلام...
اخه اين عكس چي رو نشون ميده؟؟؟؟
الان سكانس چندي؟؟؟
با اين نشوني من چيزي يادم نمياد...
ميري تو اون سفيده چيزي نميشه؟؟؟
شما باید در این مرحله ابتدا اهرم را بکشید که میله چرخان حرکت کند بعد هر کدام از این علامت ها سبز را باید انجام بدهید در این نقاط میله ای قرار دارد که بعد از کشیدن نقطه حذف می شوند در نهایت نقطه آخری هست که وقتی میله را بکشید دیوار سنگی روبرو باز خواهد شد و شما وارد مقبره خواهید شد و سنگ مربوط به زره را بدست می آورید.
رو همين ديوار بغلب به سمت بالا برو ...بعد فلش سمت چوب رو بگير و بپر...همين...به همين سادگي به همين خوشمزگي...البته اينا كه اخر گفتم مربوط به پودر كيك رشد هست...
اون اوليا ماله بازي![]()
بچه ها من یه مشکلی دارم همه چیزو چسبوندم ته اما فاصله های دور دست جزییاتش مثل ادما و ... وقتی بهشون نزدیک میشم لود میشن کسی میدونه چرا ؟
فکر نمی کنم همه چیو بالا برده باشی یه بار دیگه چک کن
ممنون . این یک کار رو بلد نبودم .
دقیقا جایی هستین که باید شروع به تعقیب اعضای صلیبیون کنین... مجبورین Value رو تعویض کنین (صفحات قبل رو نگاه کنین. فکر میکنم حول حوش صفحه 200 بود) اگه با شبیه ساز سرور بازی رو اجرا می کنین.
خوشبختانه جدیدترین کرک دیگه این دنگ و فنگ رو نداره.
Antonio Maffei بالای برجه نه توی برج. نتیجه اینکه پریده!... شما هم مثل توضیحی که اول این پست دادم عمل کنین.
ببخشید اگه ممکنه یه کم بیشتر توضیح بدید من الان منظور شما رو نفهمیدم !
یعنی مشکل داره بازی ؟! با کرک درست میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)