در ضمن ویو و گلکسی از همون روز اول فارسی بودن و هستند و خواهند بود
به نظرم آیفون از انتخابات حذف کن به جاش گلکسی بگیر![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
در ضمن ویو و گلکسی از همون روز اول فارسی بودن و هستند و خواهند بود
به نظرم آیفون از انتخابات حذف کن به جاش گلکسی بگیر![]()
به نظر من آیفون بهترین گزینست
چون اولا که بدنش محکم تر و کمتر اثر انگشت رو جذب خودش میکنه ولی مال گلکسی پلاستیکی.
2. دوربینش بهتره و همچنین فلش داره که گلکسی نداره.
3. برنامه و بازی های آیفون بهتره.
ولی اگر از نظر مالی برات مهم من ویو رو پیشنهاد میکنم چون همه از نظر سخت افزاری هیچ مشکلی نداره و همینطور قیمتش خیلی بهتره سیستم عاملشم مثل اندروید و ios تحریم نیست که چیز پی ان بگیری فقط برنامه بازی براش کم ولی نرم افزاراش کاربردی و بازیهاش هم از اندروید بهتره.
1.عزیزم کی گفته آیفون چوت بدنش فلزیه مقاوم تره .اتفاقا ضفحه نمایش آیفون خیلی زود میشکنه. ولی گلکسی و ویو اینطور نیستن.
(گلکسی دوست خودم از موتور از دستش افتاد و صفحه نمایش آخ نگفت)
2.برنامه ها و بازی های آندروید تا 1 ماه آینده از IOS بیشتر میشه.(اینو خود گوگل گفته)
![]()
سلام،بچه ها واسه ویو برنامه ای نیست که بشه فایلهای تکست رو توی مسیج ها کپی کرد؟
اگه هست لینکشو بزارین پلیز
سلام به همه دوستان. من نمیدونم تو تنظیمات مخفی بادا چکار کردم که صدای پخش موسیقی کم شده(در حد صفر) ولی بقیه صداخ ها خوب خوب پخش میشن. میشه یه نفر بگه چطور تنظیمات گوشی رو به حالت اول برگردونم؟
*#197328640#
سلام
SIMS 3
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
1-كسي قيمت جديد wave رو نداره (بدون گارانتي پايينترين)؟؟؟؟؟؟؟؟
2--بعد اگه اينو بگيرم ببرم برام برنامه بريزن همون مجاني ها رو ميريزن يا نه پولي ها رو.......اصلا كسي تا به حال داده بيرون براي برنامه و بازي ريختن؟
دوستدار شما ياشار
Last edited by Yashar Cross; 28-01-2011 at 21:31.
سلام
1 - والا فک کنم دور و بر 390 تومن باشه !
2 - نخیر - همون بازی های مجانی رو میریزند و فوق فوقش بازی های کرک شده ! مثل همونی که بالای پست شما گذاشتم ! : دی
کسی هم حاضر به این نمیشه که بدن بیرون واسش برنامه و بازی بریزن ! کاری که خود آدم بتونه انجامش بده ؛ مطمئنا از بقیه بهتر میتونه !
خوش باشی !
سلام دوستان
بلاخره تصمیم گرفتم پس از کلی تحقیق این گوشی رو بخرم.
در موقع خرید باید به چه چیزهایی توجه کنم که سرم کلاه نره؟
لطفا راهنمایی کنید.
متشکرم.
سلام
همه جای گوشی رو تست کن
این کد رو بزن #*0#* رو بزن مه جاش رو تست کن فقط دقت کن گزینه sleep mode رو نزن چون گوشی میره تو خواب زمستونی ولی همه گزینه های دیگه رو تست کن....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)