سیو که همونه فقط وحید بخش assisst رو هم با شماره بگه تمومه میتونی بازیتو انجام بدی .
سیو که همونه فقط وحید بخش assisst رو هم با شماره بگه تمومه میتونی بازیتو انجام بدی .
حسین اول مسابقات داری برای ما حاشیه درست می کنی من کجا شش بار نوشتم فوقش دوبار نوشتمباشه مگه میشه اسم تاپیکو عوض کرد ؟ حالا چرا شیش بار گفتی ؟راستی فکر کنم پست اول تاپیکو تغییر بدی اسم تاپیک هم عوض بشه
راستی آرمین قسمت ترکیب رو گزینه 2 یعنی براساس آمادگی و فرم بازیکنان بذار و قسمت تعویض هم روی انعطاف پذیر بذار. این دفعه آرمین مثل بازی قبلی نشه بلدی دیگه چه جوری ترکیبو بیاری؟
آره داداش. فکر کنم این بازی 7-8 تا بخورم![]()
ببین آرمین اول باید بری توی بخش ادیت بازی و فرم چلسیو از توی بخش مدیریت دیتا لود کنی بعد برگردی بری توی لیگ و از توی بخش مدیریت دیتا تنها کافیه گزینه کپی رو انتخاب کنی و روی کارنت ستینگ تیم چلسی قرارش بدی .
ویا اینکه از توی خود لیگ فرم چلسی وخودتو لود کنی . روش دوم راحت تره .
ببینیم چیکار میکنی یا علی مدد.
Last edited by 4039; 02-03-2010 at 21:06.
اگه با من کار ندارین فعلا میرم. 2 ساعت دیگه شاید دوباره به اینجا سر زدم.
آرمین حله؟ اگه رفتی بازی کنی من پس فعلا میرم. فقط امیدوارم بازی افتتاحیه خوبی باشه![]()
اقایون من بازی رو 2-0 به چلسی واگذار کردم . اینم سیو بازی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم فرمیشن چلسی.
اینقدر بازی سخت بود و فشار بهم وارد شد که یادم رفت از آمار بازی عکس بگیرم. شرمنده
عیب نداره آرمین جان هفته چهارم یا پنجم قدرت تیمها رو تعدیل میکنم . نگران نباش
من یادم نمیاد قبلا از تیمی باخته باشی برام جالبه الان 2 تا خوردی .
به هر حال سطح بازیها برای همه یکیه و اگه شما باختی بقیه هم ممکنه ببازن پس رقابتی تا هفته پنجم میریم بعدش همونطور که گفتم سختی بازیو تعدیل میکنم .
راستی بازی بعدیت با کیه ؟ تیم سمت راست چلسیو نگاه کن اون بازی بعدیته .
البته من الان دقت میکنم فلش آمادگی بیشتر بازیکنان چلسی نارنجیه یعتی قدرت چلسی حدود 5 واحد از حد نرمالش بالاتر بوده . معلومه بازیه خیلی سختی بوده .
جدول بازیهای هفته اول
یوونتوس ----------------------------------- بایرن مونیخ
اینتر 0 ------------------------------------- چلسی 2
بارسلون ---------------------------------- لیورپول
رم ----------------------------------------- آرسنال
میلان-------------------------------------- منچستر
رئال --------------------------------------- منچستر سیتی
Last edited by 4039; 02-03-2010 at 21:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)