چشماینم بگو.
طبق اعلام خود اپل مدل ۳۷۲ نسبت به سایر مدلهای ۲۰۱۰ از پایداری بیشتری بر خورداره و از همه هم خنک تره![]()
خنکیش رو در کنار مک بوک های دیگه آزمایش کردم دیدم واقعا همین طوره![]()
چشماینم بگو.
طبق اعلام خود اپل مدل ۳۷۲ نسبت به سایر مدلهای ۲۰۱۰ از پایداری بیشتری بر خورداره و از همه هم خنک تره![]()
خنکیش رو در کنار مک بوک های دیگه آزمایش کردم دیدم واقعا همین طوره![]()
ایول پس من 372 میگیرم.
حیف که فعلا گرونه ! باید صبر کنم تا بیاد پائین !
الان اینجا 2.370 بدون گارانتیه. 2 ماه پیش 2.050 بود![]()
سلام. دوستان این پارت نامبر ایر ۱۱ اینچ ۶۴ گیگا چیه؟ کسی از قیمت دبی خبر داره؟
پارت نامبر مک بوک ایرهای جدید:
۱۱اینچ ۶۴ MC505
۱۱ اینچ ۱۲۸ MC506
۱۳ اینچ ۱۲۸ MC503
۱۳ اینچ ۲۵۶ MC504
سلام
خیلی خیلی ممنون خانم شهین از راهنماییتون
آره ببخشید زیاد حرف زدم!
دو سوال دیگه؟
آیا MC373LL/A نیاز به قطعات جانبی زیادی داره؟(یعنی کلا سوالم اینجاست که فکر می کنید
بعد از خرید خود مک بوک پرو حدودا چقدر باید واسه کیف و تجهیزات و نرم افزاراشو و ... هزینه کرد؟)
و این که به نظرتون گارانتی خیلی مهمه؟(یا اصلا تو ایران مفید هست؟)
درود به شما کاربر گرامی ،
خیر ، شما یک کیف نیاز دارید و اگر دوست داشتید یک موس ، مثل Magic mouse همین!
گارانتی در محصولات اپل ، اهمیتی نداره!همیشه یادتتون باشه یک برند آمریکایی نیازی به گارانتی نداره!
موفق باشید ،
امید
Last edited by Microsoft24; 19-11-2010 at 16:58.
خیلی ممنون آقا امید اره حق با شماست تا حالا اکثر دوستایی که اپل خریدن وقتی می پرسم ازشون می گن ما گارانتی مارانتی نداریم!
راستی یکی از دوستام یه MC374ll/a از کانادا خریده بود که یه دونه ipod 3G اشانتیونش بوده!!(تو سایت اپلم دیدم خبرشو) بعد خوب نمی شه مثلا به این شرکت های وارد کننده ی محصولات اپل بگیم که دانشجوییم(با مشخصاتو و مدارکو این چیزا) و وقتی می خوان لپ تابو وارد کنن باش جایزه هاشم بیارن؟!!
فکر کنم خیلی سوال چرتیه!!
راستی عید قربان مبارک!
شاد باشین
سلام دوست عزیز اول از همه من شاهین هستم
این اشانتیون برای وقتی هست که شما مستقیما از سایت اپل خرید میکنید(که خدا رو شکر تو ایران این امکان نیست!) و سایت اپل از روی ip شما تشخیص میده که دانشجو هستید یا نه؟ یعنی باید از طریق اینترنت دانشگاه تون وارد سایت اپل بشین.
پس بیخیال iPod
درود ، به شما کاربر گرامی ،
ببین اگه شما ، کشوری زندگی میکنید ، که اپل استور اونجا باشه! و اگر در اون کشور دانشجو یا دانش آموز باشید!
می تونید از طریق کالج یا university تون به سایت اپل برید و از طریق اپل انلاین استور خرید کنید! در این صورت می تونید یک آیپاد تاچ هدیه بگیرید!
ولی حتما باید با آی پی کالج یا university تون خرید کنید!
اگر هم که در ایرانید ، بیخیال این موضوع بشید!
-----------------------------------------------------------------------
دوستانی که عضو گروه "گروه اختصاصی دوستداران اپل و کاربران مکینتاش" نسیتند ، به من پیغام خصوصی بدن!
-----------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر ،
امید
Last edited by Microsoft24; 18-11-2010 at 23:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)