تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 1291 اولاول ... 1562062462522532542552562572582592602663063567561256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

1- سرویس وایمکس اولین سرویس اینترنت پرسرعتی هست که بنده دیدم واقعا dedicated هست و مطابق قرارداد شما (با یه مقدار چشم پوشی از کندی های پیش اومده که متاسفانه در ایران دلایل متعدد داره ) تقریبا همون سرعت رو به شما ارائه میده..
    ADSL ها معمولا این کا رو میکنند و شیر میکنند بطوری که در ساعات کم باری سرعت شما تا چندین برابر قراردادتون با میره و در ساعات پر ترافیک سرعت در حد دایال آپ میشه..
    بنده شخصا با سرویس های صبانت-آسیاتک-پارس آنلاین این نکته رو تجربه کردم..
    ولی در وایمکس همچین چیزی نیست..

2-

و دقیقا منظور از این بند این هست که شما میتوانید با استفاده از یک سری کد و نرم افزار سرور های ایرانسل را فریب داده و به پهنای باندی بیشتر از قراردادتون دسرسی پیدا کنید..
    مثلا شما با قرارداد 256kbs می توانید برای مثال همانند کسی که تعرفه 2Mbs داره دانلود کنید و در اینصورت هست که سقف مجاز دانلود رو نقض میکنید.. که طبیعی هست همچنین واکنشی..
    ولی شما اگر با سرعت قراردادتون بصورت 24/7/365 دانلود کنین هیچ مشکل پیش نخواهد آمد و هیچ محدودیتی برای شما هعمال نخواهد شد..
    فرزین خان فکر نکنم اینجوری باشه. چون واقعا قیمت پهنای باند توی کشور بالاست و ابدا نه برای ایرانسل و نه هیچ سرویس دهنده اینترنتی کشور نمیصرفه که با این قیمت یک سرویس آزاد از لحاظ دانلود در اختیار مشتری قرار بده.
    الان شما تمام وقت دارید دانلود میکنید؟ 707 تماس گرفتید و آزاد بودن دانلود برای سرعت قرارداد رو تایید کرده؟
    اون قضیه هـک کردن سرور هم جداست. به نظر من اصلا از نظر عملی امکان چنین کاری وجود نداره حالا شاید تئوری بشه کاری کرد ولی اینکه کسی وقت بذاره بیاد با هـک کردن ایرانسل سرعتش رو بالا ببره و ایرانسل هم از ترسش بیاد جلوگیری از این کار رو اسمش رو بذاره :"خط مشی مصرف صحیح "؟ اصلا اون کار نمیشه "مصرف" میشه "هـک!" میشه "دزدی" از ایرانسل که خیلی راحت میاد شکایت میکنه از اون مصرف کننده توی دادگاه و حقش رو میگیره نه اینکه سرویسش رو از نامحدود در بیاره بکنه محدود! باز هم تاکید میکنم اون چیزی که شما میگی یعنی بالا بردن سرعت از حد قرارداد یک کار غیرممکن از لحاظ عملی هست. مخصوصا اینکه شبکه وایمکس ایرانسل از امنیت بالایی برخوردار هست.
    اگر هم الان صحبتش نیست که کسی به این دلیل محدود شده باشه احتمالا بدلیل بالا بودن ظرفیت ورودی کلی اینترنت ایرانسل هست نسبت به تعداد مشتری هاش هست که فعلا کاری نداره.

2. این کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3taxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

سلام
    بین انتخاب وایمکس ایرانسل و مبین نت گیج شدم

ایرانسل با سرعت 128 سرویس دانود رایگان داره؟
    اخه مبین نت فکر کنم از 2 شب تا 8 صبح داره.

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دستت درد نکنه بهم چسبید
    حالا یه سوال دیگه ببخشید
    این مودم usb امکان -- شدن هست یعنی من با مودم usb به اینترنت متصل باشم دیگران میتونن دزدی کنن ؟؟؟
    خیر دوست عزیز هیچ راهی برای -- کردن وایمکس نیست لااقل تا الان که من ندیدم راهی داشته باشه بعدشم چون Wi-Fi مربوط به کاربر هست وقتی اون رو -- کنی در حقیقت کاربر رو -- کردی اما اگر بر فرض محال هم بشه وایمکس رو -- کرد ایرانسل -- نشده نه کاربر

5. 3 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kakolak90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ولی به نظر من می ارزه چون همیشه باهاته دیگه .... روزی برسد که گیر ما هم بیاد این وایمکس تا اون موقع ارزون تر هم میشه مثل سیمکارت ایرانسل که اولاش گرون بود ولی الان مفت مفته

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

ایرانسل هیچگونه رایگانی نداره...
    ولی مبین نت شبانه رایگان داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فرزین خان فکر نکنم اینجوری باشه. چون واقعا قیمت پهنای باند توی کشور بالاست و ابدا نه برای ایرانسل و نه هیچ سرویس دهنده اینترنتی کشور نمیصرفه که با این قیمت یک سرویس آزاد از لحاظ دانلود در اختیار مشتری قرار بده.
    الان شما تمام وقت دارید دانلود میکنید؟ 707 تماس گرفتید و آزاد بودن دانلود برای سرعت قرارداد رو تایید کرده؟
    اون قضیه هـک کردن سرور هم جداست. به نظر من اصلا از نظر عملی امکان چنین کاری وجود نداره حالا شاید تئوری بشه کاری کرد ولی اینکه کسی وقت بذاره بیاد با هـک کردن ایرانسل سرعتش رو بالا ببره و ایرانسل هم از ترسش بیاد جلوگیری از این کار رو اسمش رو بذاره :"خط مشی مصرف صحیح "؟ اصلا اون کار نمیشه "مصرف" میشه "هـک!" میشه "دزدی" از ایرانسل که خیلی راحت میاد شکایت میکنه از اون مصرف کننده توی دادگاه و حقش رو میگیره نه اینکه سرویسش رو از نامحدود در بیاره بکنه محدود! باز هم تاکید میکنم اون چیزی که شما میگی یعنی بالا بردن سرعت از حد قرارداد یک کار غیرممکن از لحاظ عملی هست. مخصوصا اینکه شبکه وایمکس ایرانسل از امنیت بالایی برخوردار هست.
    اگر هم الان صحبتش نیست که کسی به این دلیل محدود شده باشه احتمالا بدلیل بالا بودن ظرفیت ورودی کلی اینترنت ایرانسل هست نسبت به تعداد مشتری هاش هست که فعلا کاری نداره.
    درود دوست عزیز PC البته همین قیمت هم 11 برابر همین ترکیه بیخ گوشمونه..

-الان شما تمام وقت دارید دانلود میکنید؟ در صورت نیازم بله دوره قبل 42 گیگابایت دانلود داشتم..
    - 707 تماس گرفتید و آزاد بودن دانلود برای سرعت قرارداد رو تایید کرده؟ بله دقیقا تاکید کرد که میتونم 24 ساعتع و تمام طول ماه رو دانلود کنم.. بشرطی که سرعت دانلود از سرعت قرارداد که برای من 32KB/s بالاتر نشه..

-
    باز هم تاکید میکنم اون چیزی که شما میگی یعنی بالا بردن سرعت از حد قرارداد یک کار غیرممکن از لحاظ عملی هست. این نکته رو هم خود اپراتور 707 گفت، زمانی که من در مورد همین خط مشی پرسیدم..
    و اطمینان 100% داد من حتی شماره اپراتوریشم دوباره پرسیدم از خودش و یادداشت کردم..

بازم میگم هرکس شک داره زنگ بزنه 707 با سیم ایرانسل رایگانه تمام شک و شبهات برطرف میشه بخدا من که هر چی میگم قبول نمی کنین..

با احترام..

9. این کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان سلام...
    من میخام وایمکس ایرانسل بگیرم و چند تا سوال دارم و اگه دوستانی که وایمکس دارن کمک کنن یه دنیا ممنون میشم...
    میخام سرویس اعتباری بردارم و فقط میدونم با کارت شارزهای ایرانسل شارز میشه درسته؟
    اگه من مثلا 2000 شارز کنم چه قدر حجم بهم میده و محدودیت زمان داره یا نه ؟
    موقع ثبت نام 128 اعتباریه پایه رو انتخاب کنم یا ازاد رو....
    الان که میخام ثبت نام کنم با مدم wi.fi میشه 48 تومن .... هزینه دیگه ای هم داره مثل شارز اولیه..
    ممنون میشم اگه زود جوابمو بدین ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

به این چیزاش فکر نکن، قبل از خرید وایمکس به اولین چیزی که باید فکر کنی پوشش اون شرکت توی محدودتونه. اگر اشتباه کنی ممکنه بعدا حسابی پشیمون بشی...
    پس اول از همه به پوشش شبکه دقت کن

12. این کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دستت درد نکنه بهم چسبید
    حالا یه سوال دیگه ببخشید
    این مودم usb امکان -- شدن هست یعنی من با مودم usb به اینترنت متصل باشم دیگران میتونن دزدی کنن ؟؟؟
    خواهش میکنم دوست عزیز..
    شبکه وایمکس از نظر امنیت شبکه یکی از بهترین و امن ترین شبکه هاست و نفوذ به این شبکه غیر ممکن هست جوری که خیلی از بانک های امریکایی از زیر ساخت وایمکس برای ارتباط بین شعب و ATM ها و مراکز استفاده میکنن.

14. این کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

...
    اگه پوشش موبایل ایرانسل توی خونمون قوی باشه دلیل میشه پوشش وایمکس هم قوی باشه؟ توی نقشه منطقه زرد بودیم که مودم بیرونی میخواد ولی من تو مکالمه مشکلی ندارم (طبقه بالا هستیم ارتفاع خوبی از سطح زمین داریم.)....
    یک بار برای دوستانی که نمیدونن بگم.
    آنتن دهی وایمکس ایرانسل هیج ربطی به آنتن دهی موبایلش نداره. چونکه برای ارایه سرویس وایمکس باید تجهیزات جدیدی روی دکل ها (BTS) نصب بشه. یعنی ممکنه خونه شما کنار دکل ایرانسل باشه ولی روی این دکل تجهیزات وایمکس نصب نشده باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •