تو لينك سايت رسمي مقايسه كن متوجه ميشي.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو لينك سايت رسمي مقايسه كن متوجه ميشي.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من 5305 تو اینجا دیدم که 590 بود.3305 رو پیدا نکردم.
سلام
خدمت شما عرض شود که امروز (چند روز پیش) از اونجایی که تعطیل بود فرصتی پیش آمد و رفتم جمهوری و در نهایت یکی از فروشگاه های بزرگ غرب تهران… هدف خرید وسیله ای بود که میسر نشد چون مغازه ها همه باز نبودن اما چند تا از سیستم های صوتی رو چک کردم که شاید جالب باشه از قیمت ها و کیفیت صداها براتون بگم. البته اول از همه بگم که سورس هیچ کدام از دستگاه ها یکی نبود بنابراین نمی شه 100 درصد قضاوت کرد.
اول از همه پایونیر سری جدید تودروکی همونجور که دوستان در پست های قبلی گفتند وارد شده و اونایی که می خوان بخرن می تونن روش حساب کنن.
RS33 و مدل بالاترش هم تو شرکا و هم راستین موجود بودن البته من فقط موفق به زیارت مدل پایین تر شدم اونم هنوز سیستم رو وصل نکرده بود که بشه ازش تست گرفتم خلاصه برای اینکه دست خالی برون نیام همون تودروکی قدیمی رو یه تست گرفتم که صدای خشک و نامید کننده ای داشت. البته آقای فروشنده اعتقاد داشت که کمی تا اندکی کیفیت صدا در مدل جدید ارتقا پیدا کرده اما من که خودم تستی نگرفتم در مورد ظاهرش هم میشه گفت هم بهتر شده هم نه! من که نپسندیدم. در حین همین صحبت ها بودیم که فروشنده تاکید داشت که BR6 مونیتور آدیو رو تست کنه... بلندگوها رو وصل کرده بود به یه امپ 220 هزار تومنی استریو + پلیر 70 هزار تومنی و خود بلندگوها هم که فی 630 هزار تومنی داشتند یعنی مجموعا 920 هزار تومنی ( یکم کمتر یا بیشتر) دستگاه رو روشن کرد این بار صدا نرم تر و کیفیت بهتری داشت مضافا اینکه مثل خیلی از باندهای ارزون قیمت، محدوده میدرنج رو حذف نکرده بود سطح صدا با توجه به اینکه باندها 150 وات بودن به نظر کافی می آمد البته امپ مجموعا 90 وات خروجی داشت بنابراین باندها رو با تمام قدرت به صدا درنمی آورد با این وجود برای موزیک گوش دادن کافی بود. خلاصه از این مغازه بیرون اومدم و رفتم سراغ فروشگاه یاماها تا چندتا مدلی که در موردشون خونده بودم بررسی کنم ببینم ارزش دارن یا نه که متاسفانه مغازه بسته بود و عملیات با شکست مواجه شد!!! (حالا خدا می دونه کی فرصت پیش بیاد باز برم) البته چند وقت پیش یکی از بلندگوهای یاماها سری NS به قیمت یک میلیون تومن (ست استریو) رو تست کرده بودم... سطح صدا بسیار بالا و صدایی به شدت کریستالی داشت که خیلی خیلی مناسب موزیک کلاسیک بود و بدنه پرداخت شده ای به سبک بدنه پیانوهای یاماها داشت در نگاه اول زیبا به چشم میاد اما نگهداری سختی خواهد داشت چون گرد و خاک و چربی روی سطح باند کاملا به چشم میاد از اونجایی که جنس صدای این باند رو نپسندیدم و قیمتش نسبت به فی جهانی خیلی بالاتر بود بنابراین قرار شد تا سری جدید یاماها که اومد برم برای تست و بررسی تا ببینیم که میشه این ست استریوی خریداری بشه که همون جور که گفتم مغازه بسته بود و دست از پا درازتر از جمهوری عازم نقطه ای دیگر شدم. فروشگاه بزرگی در غرب تهران... اینجا برای سیستم نرفتم یه سری وسیله لازم داشتم اما خوب چشمم به TVهای سری هشت و نه هزار فیلیپس خورد و درگیر صحبت با فروشنده که صدای بلندی از گوشه ای از فروشگاه به گوش می رسید رفتم اونجا و دو مدل از سینمای خانگی فیلیپس رو اونجا دیدم. یکی 5590 به قیمت 775 هزار تومن اون یکی هم مدل 5550 به قیمت 500 هزار تومن. اول خیلی مشتاق بودم ببینم این مدل های فیلیپس چه جور صدایی دارند ولی اونجور که از فیلیپس انتظار می رفت نبود به نظر من مدل های قبلی به نسبت قیمتشون صدای بهتری داشتند مضافا اینکه مدل های جدید طراحی چینی وار پیدا کرده بودند. اوه چقدر طولانی شد خلاصه کلام اینکه جنس های خوب تو بازار صوتی و تصویری خیلی خیلی نایاب شدن و به همین امر خرید رو مشکل می کنه...
Last edited by sound.vision; 19-11-2010 at 13:37.
دستتون درد نکنه خیلی خوب بود.
امیدوارم فروشگاه بزرگ فروشگاهی غیر از هایپر استار باشه.از بس اونجا رفتیم تکراری شده.
خداییش تهرا ن پایتخت 15 20 میلیونی فروشگاه صوتی تصویری بزرگ وچند منظوره نباید داشته باشه؟
سلام
دوستان میشه یه راهنمایی کنین کلا چه 3D پلیرهایی (سینما خانگی) تو بازار هست و قیمت هاشون رو میشه لطف کنین؟!
من رفتم یه C8000 سامسونگ خریدم الان لنگه سینماش هستم! واسه مصرف خونگی هست ولاغیر! همچین چیز سنگینی نمیخوام ! خلاصه ممنون میشم یه راهنمایی بکنین!
ویرایش:
راستی یه سینمای معمولی در حد 400 تومن گرفت و بعد یه PS3 در کنارش گرفت ؟! صدا رو میشه از باندهای سینما گرفت ؟!
Last edited by pandora tomorro; 20-11-2010 at 12:19.
سینمای معمولی که 3d نمی تونه ساپورت کنه
ولی اگر فقط سینمای خانگی خوب می خوای می تونی 3578 فیلیپس با قیمت 515 و 787 پایونیر با قیمت 510 رو بخری که از طریق کابل اپتیکال صدا رو به سینمای خانگی انتقال بدی که بتونی صدای دیجیتالی 5.1 داشته باشی
راهنمایی بیشتر خواستی بگو موفق باشی![]()
سلام
دوستاني كه تشريف مي برند جمهوري پاساژ شركا لطف كنند شماره تلفن اون فروشگاه سمت راستي !! رو بگيرند
(من 2 هفته هست گير همين موردم )
با تشكر
منظورم این بود که با پی اس 3 پخش کنم فیلم 3بعدی رو و صداش رو از همون سینمای معمولی بگیرم
در کل این طوری خودم زیاد خوشم نمیاد!
اگه میشه چند مدل سینمای 3D بهم معرفی کنین...!
یکی از دوستان یک سینمای خانگی دنون فکر کنم گرفته بود که آمپش ورودی و خروجی HDMI داشت و راضی هم بود از خریدش. قیمتشم حدود 500 بود فکر کنم . به نظر من که خیلی بهتر از این سینماهای تجاری هستش که ریخته تو بازار و واقعا هم هیچی امکانات ندارند . یادم نیست کدوم دوستمون بود . اتفاقا PS3 هم وصل کرده بود بهش . البته این سینما بلو ری پلیر نداشتا . اما خوب شما که PS3 داری میتونی بجای Blueray player ازش استفاده کنی و وصلش کنی به همین سینما .امیدوارم این پست رو ببینه و بیاد راهنمایی کنه . البته شما پست های قدیمی تر رو هم بخونی حتما پیدا میکنی . اما به نظر من که اصلا سمت این سینماهای تجاری نرو . اگر هم میخوای از همین تجاری ها بگیری باز از دوستان مثل رایان ، پژمان و بقیه دوستان که تجربشون بالاتره بپرسی راهنماییت میکنند که یک خرید خوب با بودجه ای که در نظر گرفتی انجام بدی .
Last edited by dara_az; 20-11-2010 at 16:51.
سینمای بلوری خیلی زیاد نشده که مدل های گوناگونی هم برای خرید داشته باشه البته اگه اشتباه نکنم فیلیپس یه سینمای خونگی بلوری داره HTS5590 که یحتمل 3d هم پشتیبانی کنه (مطمئن نیستم) قیمتش هم همانطور که تو پست قبلی گفتم 700 هزار خورده ای هست متاسفانه قیمتش یه خورده بالاست که اونم به دلیل تازه وارد بودنشه اما اگه فقط پلیر بلوری بخوای که 3D هم ساپورت کنه من می تونم بلوری 7500 فیلیپس رو بهت پیشنهاد بدم که نقدهای خوبی هم تو بعضی از سایت های معتبر گرفته و قیمتش هم 360 هزار تومن هست.
Last edited by sound.vision; 20-11-2010 at 16:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)