من یه سوال داشتم.
مثلا من از udk خروجی گرفتم و می خوام بازی رو که ساختم نصبش کنم. چجوری میتونم ظاهر مراحل نصبشو عوض کنم . یعنی از حالت پیش فرض درش بیارم.مثلا بتونم از installshield استفاده کنم.
با تشکر
من یه سوال داشتم.
مثلا من از udk خروجی گرفتم و می خوام بازی رو که ساختم نصبش کنم. چجوری میتونم ظاهر مراحل نصبشو عوض کنم . یعنی از حالت پیش فرض درش بیارم.مثلا بتونم از installshield استفاده کنم.
با تشکر
سلام؛ فکر میکنم باید با یه نرم افزار دیگه مثل setup factory این کارو بکنی؛
اول با همون setup اصی بازی رو نصب میکنی و بعد با فایلهای نصب شده یه setup جدید براش درست میکنی.
نمیدونم متوجه شدی یا نه؟!البته شاید راه دیگه ای هم وجود داشته باشه.
ممنون![]()
یه سوال به احتمال زیاد تکراری:
امکان این هست که اکتورها و اجزای UT رو از udk بیرون کشید؟ و به جاش اکتور های خودمون رو بذاریم؟
سلام
چند تا سوال دارم :
1. چطور تصاویر "میزان تیر" " میزان سلامتی " " نقشه " اینا رو توی بازی عوض کنیم ؟
یعنی مثلا من توی فوتوشاپ یه چیزی طراحی کنم بعد حالا میخوام بزارم جای اونا
آموزشی در این باره هست ؟
2. یه آموزش ساده که یاد بده چطوری کاراکتره دلخواهمو از مکس بیارم توی بازی هست ؟! البته خودم یه چیزی پیدا کردم اما خیلی دردسر داره ، قبل از اینکه اون روشو امتحان کنم میخوام ببینم روش بهتری هست ؟
3. این خروجی بازی به صورت exe چطوریه ؟ من توی سایتش یه آموزش دیدم که با UnrealFrontend داشت اینکارو میکرد اما صفحه ای که اونجا بود اصلا با UnrealFrontend من یکسان نبود و خیلی از اون گزینه ها رو نداشت !!!
پیشاپیش از کمکتون ممنونم :X
برای این کار باید کار با فلش رو یاد بگیرید بعد بیای سراغ unreal gfx .چطور تصاویر "میزان تیر" " میزان سلامتی " " نقشه " اینا رو توی بازی عوض کنیم ؟
یعنی مثلا من توی فوتوشاپ یه چیزی طراحی کنم بعد حالا میخوام بزارم جای اونا
آموزشی در این باره هست ؟
منابع آموزشی رو محمد چند (یا چندین) صفحه قبل معرفی کرد.
دوتا سوال دیگه رو هم برات پ.خ کردیدم.
ممنونم - متوجه شدم.
حسین جان خوب همین جا مینوشتی تا ما هم بخونیم !
این دوتا سوالو زیاد جواب دادن فکر کردم اگه همینجا جواب بدم آفتاب فردا رو نبینمحسین جان خوب همین جا مینوشتی تا ما هم بخونیم !
سلام
ما هم رفتیم تو کار آموزش نوشتن
البته این کار رو از یکی از فیلمهای آموزشی فروم udk یاد گرفتم/
آموزش قرار دادن دوربین در جهات مختلف بازیکن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون بالاها ما هم یه سوال پرسیدیم ...
امکان این هست که اکتورها و اجزای UT رو از udk بیرون کشید؟ و به جاش اکتور های خودمون رو بذاریم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)