مهدی جان من قبلا یه پک کفش دانلود کردم که کفشهای بازی رو 50 تا میکرده(میدونی کدوم رو میگم که)الان میخوام اون رو پاک کنم و کفشهای اصلی بازی برگرده ولی نمیدونم باید چه فایلهایی رو پاک کنم.ممنون میشم اگه میدونی بگی تا پاکش کنم.
مهدی جان من قبلا یه پک کفش دانلود کردم که کفشهای بازی رو 50 تا میکرده(میدونی کدوم رو میگم که)الان میخوام اون رو پاک کنم و کفشهای اصلی بازی برگرده ولی نمیدونم باید چه فایلهایی رو پاک کنم.ممنون میشم اگه میدونی بگی تا پاکش کنم.
Last edited by vampyre; 21-02-2010 at 15:24.
سلام.چه اشکالی داره خوشی بازی همین باگ هاست دیگه![]()
با سلام
من نمیتونم کیت واسه PES 2010 گیر بیارم میگردم همش واسه دمو
لطفا یکی بهم بده مرسی
شرمنده من اون کفش رو ندارم ، باید دانلودش کنی
کیت که دیگه دمو و غیر دمو نداره ، تو پست اول هست
سلام دوست عزیز . شمابه پست اول تشریف ببرین .
Real Madrid 01/02 Kit Set by jvinu2000
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تایتل بسیار زیبا از lebron james
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FEI 2010 2.0b Released
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Master Skunk released version 2.0b of FEI 2010 ( Files Exporter Importer for PES 2010). This new versio fixes bugs found in previous version as well as it includes the option to import / export balls and boots models. From now on you can check out all FEI news at fei.moddingway.com
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیس بهادر عبدی
تایتل راموس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)