بچه ها اول که خریده بودم خیلی زود gps تعیین موقعیت می کرد ولی الان خیلی زمان می خواد . چیکار کنم ؟
بچه ها اول که خریده بودم خیلی زود gps تعیین موقعیت می کرد ولی الان خیلی زمان می خواد . چیکار کنم ؟
ممكنه اون موقع اجازه مي دادي كه از جي پي آر اس هم كمك بگيره اما الان توي تنظيمات اون رو آف كردي!
يا اينكه اون جايي كه هستي نمي تونه به جي پي آر اس وصل بشه!
عزیزم مبارکه نیاز به اینترنت نیست و تنها بار اول به اینترنت وصل میشه برای تنظیمات خودش![]()
سلام
چطوری روی گوشی رمز بذارم؟
منو>>ستینگ>>فون>>فون م ق م ت>>سکوریتی ستینگ
با سلام فقط روی گوشی می خوای رمز بگزاری یا روی اس ام اس ها و عکس و ویدیو ها ؟![]()
چی بود مشکلت؟
دوباره بعد از 20 روز سلام.
یک سوال داشتم : من وقتی برای کانتکم عکس میگذارم وبعد اسم و یا محل عکس رو عوض می کنم عکس کوچک میشه!!!. آیا راهی داره که عکس داخل خود کانتک سیو بشه مثل 5220 و یا 6300 ویا 5310 که عکس داخل کنتکش سیو میشه و با عوض کردن نام عکس و یا محل آن کوچک نمی شه.
دوستان من 1 ماه هست گوشی گرفتم 8 گیگ اما کلید قفلش شل بود فرستادم نمایندگی تهران کلید عوض نشد و وقتی رسید دستم اهواز اسپیکرهای اصلی عوض شده بود و اسپیکرهای بیکیفیت چینی جای اون نصب شده بود که نصف صدای اولش شده بود دلیل تعویض چون اسپیکر فابریک خوب نیستند و هم چنین کلید پاورش هم شکسته رسید دستم .
و مجدآ ارسال کردم تهران و دفتر دبی هماهنگ کردم و متآسفانه اینبار مشکل هاش برطرف نشده هیچ باطری گوشی عوض شده مسخره هست امروز باز با دفتر دبی تماس گرفتم و شکایت کردم و پرونده درست کردم و گفتند وظیفه ما هست گوشی عوض بشه و نماینده تهران زیر بار نمیره و میگه کلید ها و قابش وجود نداره عوض بشه دوستان چه کنم من تعذیرات برم یا اتحادیه تعمیرکاران موبایل
بار سوم فرستادم تهران دیگه قابش همه طرفش فاصله گرفته و کلید قفل لقه و کلید پاورش شکسته و اسپیکرهاش تقلبی و بی کیفیت شده و باطریش عوض شده
دوستان دفتر نوکیا دبی قبول کرد و دفتر تهران که گوشی من رو عوض کنند و لی میگن گوشی که ارسال میکنیم فاقد بسته بندی هست و اینجور با کارتن گوشی خودم سریالش همخونی نداره کمک فقط میگن یک نامه میدیم همراهش که نشان بده گوشی اصلی هست چیکار کنم ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)