منظورت 2013 بودآخه قرار بود 2013 بیان ! تا اون موقع هم فوتبال ها همینی که هستن ، خیلی پیشرفت نمی کنن (حداقل از نظر گرفیک)
منظورت 2013 بودآخه قرار بود 2013 بیان ! تا اون موقع هم فوتبال ها همینی که هستن ، خیلی پیشرفت نمی کنن (حداقل از نظر گرفیک)
البته مهران جان مسلما چیزهای دیگه ای هم وجود داره این بی انصافیه که بگیم تنها انیمیشن های گیم پلی فیفا نسبت به pes تفوق و برتری داره . گیم پلی این دو بازی هرکدوم برتریهایی نسبت به هم دارن که ایشالا مفصل درموردش صحبت میکنیم .
در مورد مساله تنه باید بگم در عین حالی که نکته ای برجسته و واقعی در فیفاست , نواقصی هم درش وجود داره که بصورت کامل بعدا درمورش صحبت میکنیم اما با توجه به اینکه اینجا تاپیک فیفاست من این موردو کمی باز میکنم .
ببین مسعود جان شکی نیست که قدرت بدنی و مساله تنه فنی توی این بازی بجا مورد استفاده قرار گرفته اما در طراحی این مساله دقت لازم بکار گرفته نشده . اگه دقت کرده باشید مساله فیزیک و چگالی بدنی بازیکنان توی فیفا کمی با بی دقتی طراحی شده زمانیکه شما با یک بازیکن صاحب توپ هستین احساس نمیکید که اون بازیکن وزن و چگالی داره چطوری بگم انگار با یک چیزی مثل روح حرکت میکنید اصلا اون سنگینی و فیزیک جسمانی احساس نمیشه من این مساله رو پارسال وقتی برای اولین بار فیفا 9 رو بازی کردم احساس کردم و نظرمو برای تعدادی از گیمرهایی که این نسخه و نسخه قبلو بازی کردن شرح دادم بدون استثناء همگی حرف منو تایید کردن . حالا میدونین یکی از علتهای اصلی این مساله چیه همون طراحی ناقص مساله مهم قدرت بدنی و تنه فنی در بازیه . توی این بازی کنترل توپ توسط بازیکن واقعی نیست حریف هرچند که یک بازیکن ضعیف از نظر قدرت بدنی باشه با یک تنه به راحتی میتونه توپو از قوی ترین بازیکنان بگیره و این مساله طبیعی نیست . توی فوتبال واقعی بیشتر جاگیری مناسب مدافعین مانع از نفوذ و پیشروی میشه تا قدرت بدنی سوء تفاهم نشه من مساله قدرت بدنی رو اصلا انکار نمیکنم اما اینو در نظر داشته باشید توی فوتبال روز دنیا با برنامه های پیشرفته بدن سازی فاصله ها بسیار کم شده همونطوریکه اختلاف بازیکنان فوتبال در دوی 100 متر کمتر از یک ثانیه هست این اختلاف در مورد مساله قدرت بدنی هم خیلی کاهش پیدا کرده این سیستمها و روشهای دفاعی از جمله زون مارکینگ و مواردی از این دست هستند که مانع پیشروی و نفوذ مهاجمین میشه نه قدرت بدنی ( صد البته مساله قدرت بدنی غیر قابل انکاره سعی کنین متوجه منظور من بشید ) فیفا مساله هوش مصنوعی پایین مدافعینو ( که البته تا حد زیادی طبیعی هست و من ازش خرده نمیگیرم اما میگم وجود داره ) با تنه زدن و قدرت بدنی و کم و زیاد کردن توان واقعی بازیکنان در وضعیتهای مختلف ( حمله و دفاع ) پوشونده و این مساله سبب شده که اکثر گیمرها درمورد مساله نفوذ ناپذیری دفاع در این بازی دچار اشتباه بشند و اونو به هوش بازی نسبت بدن .
اما این مورد که اشاره کردین :
دقیقا توی pes هم این مساله وجود داره جالبه انیمیشن این حرکت توی این دو بازی خیلی شبیه به هم هستند اگه خواستید من عکسهای مربوطه رو یک جا براتون آپلود میکنم .حتی تو بعضی از صحنه ها وقتی بازیکن توپ های لب خط رو میزنه که تو اوت نره خودش تعادلش رو از دست میده و به بیرون زمین منحرف میشه! درسته سیستم فیزیک یکم نارسائی داره و همینش هم تو هیچ بازی فوتبال دیگه با این سطح دیده نشده و کم نظیره!
در مورد سیستم پاس و اینکه میگید توی فیفا میشه با فشار دادن بیشتر دکمه پاس توپو به بازیکن دور تر پاس داد باید بگم این مورد از قدیم توی سری های pes وجود داشته و اگه اشتباه نکنم فیفا تازه امسال این مورد رو به بازی اضافه کرده .
مسعود جان من نمیدونم شما به چه دلیلی میگی 720 سال 2014 ارائه میشه ؟ اما با توجه به قراینی , من این احتمال رو میدم که ps4 حدودا تا 2 نهایتا سه سال دیگه منتشر میشه ( مطمئنا اینها همش حدس و گمانه پس جالب به نظر نمیرسه روی این مساله زیاد مته روی خشخاش بزاریم .) .
یکی از اون قراین تاریخچه انتشار این کنسوله سال 1995 ( rest world ) و نه ژاپن ps1 منتشر شد 5 سال بعد یعنی سال 2000 , ps2 منتشر شد و 6 سال بعد از اون ps3 با این روند باید حدودا 2 سال دیگه شاهد انتشار کنسول بعدی باشیم .
دلیل دوم کنفرانس پارسال توسعه دهندگان بازی در آلمان که توی اون کنفرانس بصورت غیر مستقیم به احتمال انتشار کنسول ps4 در سال 2012 اشاره شد .
علاوه بر اینها بعضی از شرکتهای سازنده بازی امسال بر روی بازیهای نسل بعد متمرکز شدند که این مساله نشون میده کنسولهای نسل بعد قریب الورود به بازار هستند به عنوان نمونه ubisoft امسال حدود 10 درصد از نیروی های انسانی خودشو بر روی توسعه بازیهایی که بر مبنای ساختار نسل بعدی هستند متمرکز کرد و به همین نحو چندین شرکت مهم دیگه در همین راستا اقداماتی انجام دادن .
سلام
من بازی fifa 2010 pc دارم که چهره بعضی از بازیکنان واقعی نیست میخاستم بدونم راهی یا سایتی برای ادیت چهره میتونید معرفی کنید
با تشکر
اینکه بشه پاس رو مثه شوت پر کرد تو PES هستش؟!؟در مورد سیستم پاس و اینکه میگید توی فیفا میشه با فشار دادن بیشتر دکمه پاس توپو به بازیکن دور تر پاس داد باید بگم این مورد از قدیم توی سری های pes وجود داشته و اگه اشتباه نکنم فیفا تازه امسال این مورد رو به بازی اضافه کرده .
منظورم این بود که قدرت پاس مثه شوت وسانتر کاملا دست خودت هست!
یه نکته دیگه هم که تو فیفا 10 هستش اینه که دفاع کردن خیلی تغییر کرده. مدافعین خیلی خوب پا میندازن و توپ رو می زنن! حتی خیلی جالب تلاش میکنن تا پاس ها رو قطع کنند! این موارد خیلی کم تو بازی ها دیگه هستش! همین پا انداختن و توپ حریف رو زدن موضوع خیلی جالبی هست و واسه همین سخت تر میشه دفاع رو جا گذاشت!!
آره یه سری نواقص داره منم قبول دارمش!نواقصی هم درش وجود داره که بصورت کامل بعدا درمورش صحبت میکنیم اما با توجه به اینکه اینجا تاپیک فیفاست من این موردو کمی باز میکنم .
مطمئنا همین نخواهند بود حداقل از طرف گیم پلی!منظورت 2013 بود آخه قرار بود 2013 بیان ! تا اون موقع هم فوتبال ها همینی که هستن ، خیلی پیشرفت نمی کنن (حداقل از نظر گرفیک)
+
دوستان تو گروه فعال تر باشن تا بتونیم کار رو شروع کنیم!
ممنون
FIFA چند ساله از اين سبك قدرت پاس استفاده ميكنه حداقل من از 2007 يادمه
من خودم از fifa 2003 تا fifa 10 رو بازی کردم و از همه نظر اونو نسبت به pes می پسندم
فقط یه مشکلی توی fifa 10 هست که توی قبلی ها نیست. اینکه در حالت دو نفره بعد از انتخاب تیم ها مستقیم وارد بازی می شه و داخل team management نمیره.
ضربات ازاد برای fifa خیلی اسانتر از pes هستش شاید تنها دلیلی که طرفداران pes به من گفتن برای در امان ماندن از نکات ریز و درشتی که در برتری fifa بهشون می گفتم .این مورد تنها دلیل بود که من نتونستم چیزی بگم و گفتم بیام و اینجا بگم.
اولش فکر کردم در کنسول این طور نیست و روشی خاص خواهد داشت ولی چند تا ضربه ازاد از فاصله های مختلف امتحان کردم از هر 10 تا ضذبه 9 تاشو گل کردم. خب این شاید مزیت باشه یا شاید عیب.
ولی pes ضربه کاشته زدن سخت هستش. کاتی که به توپ باید داد نیاز به دقت زیاد و اون پر کردن دقیق رو داره که من از 10 تا 4 تاشو گل کردم.
البته این ممکنه به حرفه ای بودن فرد هم برگرده .
گروه هم که نیومدید گفتیم اینجا بیایم.![]()
سلام ادرس گروه کجاس بگین منم بیام
دوست عزیز حرف شما درست
اما اگر هنگامی که حریف شما ضریه آزاد می زند شما دروازه بان را کنترل کنید و جای که توپ میرود شما به همان سمت دروازه بان را نزدیک کنید حتی اگر خیلی ماهر نباشد در ضربه زدن امکان گل کردن این ضربه 30 درصد میرسد یعنی از 10 تا شوت 3 تاش به درون دروازه یا تیرک برخورد میکند مگر روش ضریه زدن را تغییر بدی که باز اونم اونم دفع خودشو داره
بازم اگه سوال داشتی بپرس تا جایی که بتونم جوابتو میدم
Last edited by underali; 03-12-2009 at 12:40.
یه چیزه دیگه که من خیلی باهاش حال میکنم حتی اگه به ضرر خودم باشه هوش مصنوعی کل تیم هست
که اگه شما 1 یا 2 گل جلو باشی روش حرکت بازی خوب تغییر میکنه یعنی مدافعان خیلی خوب و با روحیه بالا کار میکنند اگه جلو برن به سرعت برمیگردند و مهاجمان هم برای کمک بدفاع عقب میکشند
اما اگه 2 گل عقب باشی بازیکنات روحیه ندارن وقتی یک حمله میکنی همه برای جبران گلهای خورده به جلو میکشن مخصوصا این برای تیم های هجومی مثل بارسولنا هم وجود داره
اما یکسری اشتباهات هم هست که حوصله ندارم بگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)