تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 312 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

والا گیم پلی فیفا 10 نکات ناب کمی نداره!
    یکیش همین انیمیشن های خیلی متنوع و زیاد هستش!
    مورد بعدی فیزیک عالی بازی هستش. شما کاملا میتونی تنه زدن ها و تاثیرات فیزیکی بازیکنا روی همدیگه رو به خوبی حس کنی! حتی تو بعضی از صحنه ها وقتی بازیکن توپ های لب خط رو میزنه که تو اوت نره خودش تعادلش رو از دست میده و به بیرون زمین منحرف میشه! درسته سیستم فیزیک یکم نارسائی داره و همینش هم تو هیچ بازی فوتبال دیگه با این سطح دیده نشده و کم نظیره!
    نکته ی دیگه گیم پلی بازی خیلی منو مجذوب خودش کرد وجود آزادی عمل بسیار عالی هستش که شما در بازی داری! هر کجا که به خوای میتونی پاس بدی و هر کاری که تو فوتبال واقعی میبینی می تونی تو زمین پیاده کنی!
    سیستم پاس دهی بازی واقعا خیلی آزادانه هستش! اگه شما مثلا سه تا بازیکنت تو یه خط باشین می تونی با تنظیم قدرت پاس توپ رو به شخص مورد نظر بدی! بعضی جا ها پاس های بیرون پای خیلی جالبی میدن بازیکنا که آدم و شگفت زده میکنه!
    در کل گیم پلی بازی خیلی شناور هستش و اصلا خشک و ماشینی نیست!
    مورد دیگه در مورد گیم پلی بازی مد های زیاد و البته زیبای اون هستش!!
    منیجر مد!
    be a pro
    virtual pro
    لیگ ها و تونومنت ها
    تازه این موارد مد های آفلاین بازی هستش که سه تای اولی جزو موارد منحصر به فرد فیفا هستش!
    مد های آنلاین زیاد هم واسه بازی ایجاد شده و در کل بازی تعداد خیلی خوبی مد داره که هرکدوم حرفی برای گفتن دارن!!
    آخرش هم لیسانس تیم ها رو هم اضافه کنیم!
    میبینی که گیم پلی موارد خیلی نابی داره و واقعا جای تعجب هستش که شما فقط یکی رو دیدی!

پس باید یه سه الی حداقل صبر کرد تا کنسول های جدید بیاد!
    چون اونطور که گفته شده تا 2014 که مایروسافت کنسول جدید نمیزنه!!
    منظورت 2013 بود آخه قرار بود 2013 بیان ! تا اون موقع هم فوتبال ها همینی که هستن ، خیلی پیشرفت نمی کنن (حداقل از نظر گرفیک)

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من پیشنهاد میکنم ادامه بحثمون را بگذاریم برای کلوب!و اینجا جاش نیست!
    و با صحبتهای شما هم موفق هستم!
    فقط من بگم فرض کنید PES چیزی حدود مثلا 500 تا انیمیشن داشته باشه اندازه انیمیشنهای فیفا کدام یک را شما ترجیح میدید؟
    دلیل اینکه گیم پلی فیفا را برتر از PES میدونیم به واقع چیز به غیر از انیمیشنها فوق العاده ای هست که در فیفا شاهدش هستیم و در PES نمیبینیم؟یا چیز دیگه ای هم در گیم پلی وجود داره این سوال من بود
    البته مهران جان مسلما چیزهای دیگه ای هم وجود داره این بی انصافیه که بگیم تنها انیمیشن های گیم پلی فیفا نسبت به pes تفوق و برتری داره . گیم پلی این دو بازی هرکدوم برتریهایی نسبت به هم دارن که ایشالا مفصل درموردش صحبت میکنیم .

والا گیم پلی فیفا 10 نکات ناب کمی نداره!
    مورد بعدی فیزیک عالی بازی هستش. شما کاملا میتونی تنه زدن ها و تاثیرات فیزیکی بازیکنا روی همدیگه رو به خوبی حس کنی! حتی تو بعضی از صحنه ها وقتی بازیکن توپ های لب خط رو میزنه که تو اوت نره خودش تعادلش رو از دست میده و به بیرون زمین منحرف میشه! درسته سیستم فیزیک یکم نارسائی داره و همینش هم تو هیچ بازی فوتبال دیگه با این سطح دیده نشده و کم نظیره!
    نکته ی دیگه گیم پلی بازی خیلی منو مجذوب خودش کرد وجود آزادی عمل بسیار عالی هستش که شما در بازی داری! هر کجا که به خوای میتونی پاس بدی و هر کاری که تو فوتبال واقعی میبینی می تونی تو زمین پیاده کنی!
    سیستم پاس دهی بازی واقعا خیلی آزادانه هستش! اگه شما مثلا سه تا بازیکنت تو یه خط باشین می تونی با تنظیم قدرت پاس توپ رو به شخص مورد نظر بدی! بعضی جا ها پاس های بیرون پای خیلی جالبی میدن بازیکنا که آدم و شگفت زده میکنه!
    در کل گیم پلی بازی خیلی شناور هستش و اصلا خشک و ماشینی نیست!
    مورد دیگه در مورد گیم پلی بازی مد های زیاد و البته زیبای اون هستش!!
    منیجر مد!
    be a pro
    virtual pro
    لیگ ها و تونومنت ها
    تازه این موارد مد های آفلاین بازی هستش که سه تای اولی جزو موارد منحصر به فرد فیفا هستش!
    مد های آنلاین زیاد هم واسه بازی ایجاد شده و در کل بازی تعداد خیلی خوبی مد داره که هرکدوم حرفی برای گفتن دارن!!
    آخرش هم لیسانس تیم ها رو هم اضافه کنیم!
    میبینی که گیم پلی موارد خیلی نابی داره و واقعا جای تعجب هستش که شما فقط یکی رو دیدی!

پس باید یه سه الی حداقل صبر کرد تا کنسول های جدید بیاد!
    چون اونطور که گفته شده تا 2014 که مایروسافت کنسول جدید نمیزنه!!

در مورد مساله تنه باید بگم در عین حالی که نکته ای برجسته و واقعی در فیفاست , نواقصی هم درش وجود داره که بصورت کامل بعدا درمورش صحبت میکنیم اما با توجه به اینکه اینجا تاپیک فیفاست من این موردو کمی باز میکنم .
    ببین مسعود جان شکی نیست که قدرت بدنی و مساله تنه فنی توی این بازی بجا مورد استفاده قرار گرفته اما در طراحی این مساله دقت لازم بکار گرفته نشده . اگه دقت کرده باشید مساله فیزیک و چگالی بدنی بازیکنان توی فیفا کمی با بی دقتی طراحی شده زمانیکه شما با یک بازیکن صاحب توپ هستین احساس نمیکید که اون بازیکن وزن و چگالی داره چطوری بگم انگار با یک چیزی مثل روح حرکت میکنید اصلا اون سنگینی و فیزیک جسمانی احساس نمیشه من این مساله رو پارسال وقتی برای اولین بار فیفا 9 رو بازی کردم احساس کردم و نظرمو برای تعدادی از گیمرهایی که این نسخه و نسخه قبلو بازی کردن شرح دادم بدون استثناء همگی حرف منو تایید کردن . حالا میدونین یکی از علتهای اصلی این مساله چیه همون طراحی ناقص مساله مهم قدرت بدنی و تنه فنی در بازیه . توی این بازی کنترل توپ توسط بازیکن واقعی نیست حریف هرچند که یک بازیکن ضعیف از نظر قدرت بدنی باشه با یک تنه به راحتی میتونه توپو از قوی ترین بازیکنان بگیره و این مساله طبیعی نیست . توی فوتبال واقعی بیشتر جاگیری مناسب مدافعین مانع از نفوذ و پیشروی میشه تا قدرت بدنی سوء تفاهم نشه من مساله قدرت بدنی رو اصلا انکار نمیکنم اما اینو در نظر داشته باشید توی فوتبال روز دنیا با برنامه های پیشرفته بدن سازی فاصله ها بسیار کم شده همونطوریکه اختلاف بازیکنان فوتبال در دوی 100 متر کمتر از یک ثانیه هست این اختلاف در مورد مساله قدرت بدنی هم خیلی کاهش پیدا کرده این سیستمها و روشهای دفاعی از جمله زون مارکینگ و مواردی از این دست هستند که مانع پیشروی و نفوذ مهاجمین میشه نه قدرت بدنی ( صد البته مساله قدرت بدنی غیر قابل انکاره سعی کنین متوجه منظور من بشید ) فیفا مساله هوش مصنوعی پایین مدافعینو ( که البته تا حد زیادی طبیعی هست و من ازش خرده نمیگیرم اما میگم وجود داره ) با تنه زدن و قدرت بدنی و کم و زیاد کردن توان واقعی بازیکنان در وضعیتهای مختلف ( حمله و دفاع ) پوشونده و این مساله سبب شده که اکثر گیمرها درمورد مساله نفوذ ناپذیری دفاع در این بازی دچار اشتباه بشند و اونو به هوش بازی نسبت بدن .
    اما این مورد که اشاره کردین :
    حتی تو بعضی از صحنه ها وقتی بازیکن توپ های لب خط رو میزنه که تو اوت نره خودش تعادلش رو از دست میده و به بیرون زمین منحرف میشه! درسته سیستم فیزیک یکم نارسائی داره و همینش هم تو هیچ بازی فوتبال دیگه با این سطح دیده نشده و کم نظیره!
    دقیقا توی pes هم این مساله وجود داره جالبه انیمیشن این حرکت توی این دو بازی خیلی شبیه به هم هستند اگه خواستید من عکسهای مربوطه رو یک جا براتون آپلود میکنم .

در مورد سیستم پاس و اینکه میگید توی فیفا میشه با فشار دادن بیشتر دکمه پاس توپو به بازیکن دور تر پاس داد باید بگم این مورد از قدیم توی سری های pes وجود داشته و اگه اشتباه نکنم فیفا تازه امسال این مورد رو به بازی اضافه کرده .

مسعود جان من نمیدونم شما به چه دلیلی میگی 720 سال 2014 ارائه میشه ؟ اما با توجه به قراینی , من این احتمال رو میدم که ps4 حدودا تا 2 نهایتا سه سال دیگه منتشر میشه ( مطمئنا اینها همش حدس و گمانه پس جالب به نظر نمیرسه روی این مساله زیاد مته روی خشخاش بزاریم .) .
    یکی از اون قراین تاریخچه انتشار این کنسوله سال 1995 ( rest world ) و نه ژاپن ps1 منتشر شد 5 سال بعد یعنی سال 2000 , ps2 منتشر شد و 6 سال بعد از اون ps3 با این روند باید حدودا 2 سال دیگه شاهد انتشار کنسول بعدی باشیم .
    دلیل دوم کنفرانس پارسال توسعه دهندگان بازی در آلمان که توی اون کنفرانس بصورت غیر مستقیم به احتمال انتشار کنسول ps4 در سال 2012 اشاره شد .
    علاوه بر اینها بعضی از شرکتهای سازنده بازی امسال بر روی بازیهای نسل بعد متمرکز شدند که این مساله نشون میده کنسولهای نسل بعد قریب الورود به بازار هستند به عنوان نمونه ubisoft امسال حدود 10 درصد از نیروی های انسانی خودشو بر روی توسعه بازیهایی که بر مبنای ساختار نسل بعدی هستند متمرکز کرد و به همین نحو چندین شرکت مهم دیگه در همین راستا اقداماتی انجام دادن .

3. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من بازی fifa 2010 pc دارم که چهره بعضی از بازیکنان واقعی نیست میخاستم بدونم راهی یا سایتی برای ادیت چهره میتونید معرفی کنید
    با تشکر

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

در مورد سیستم پاس و اینکه میگید توی فیفا میشه با فشار دادن بیشتر دکمه پاس توپو به بازیکن دور تر پاس داد باید بگم این مورد از قدیم توی سری های pes وجود داشته و اگه اشتباه نکنم فیفا تازه امسال این مورد رو به بازی اضافه کرده .
    اینکه بشه پاس رو مثه شوت پر کرد تو PES هستش؟!؟
    منظورم این بود که قدرت پاس مثه شوت وسانتر کاملا دست خودت هست!

یه نکته دیگه هم که تو فیفا 10 هستش اینه که دفاع کردن خیلی تغییر کرده. مدافعین خیلی خوب پا میندازن و توپ رو می زنن! حتی خیلی جالب تلاش میکنن تا پاس ها رو قطع کنند! این موارد خیلی کم تو بازی ها دیگه هستش! همین پا انداختن و توپ حریف رو زدن موضوع خیلی جالبی هست و واسه همین سخت تر میشه دفاع رو جا گذاشت!!
    نواقصی هم درش وجود داره که بصورت کامل بعدا درمورش صحبت میکنیم اما با توجه به اینکه اینجا تاپیک فیفاست من این موردو کمی باز میکنم .
    آره یه سری نواقص داره منم قبول دارمش!
    منظورت 2013 بود آخه قرار بود 2013 بیان ! تا اون موقع هم فوتبال ها همینی که هستن ، خیلی پیشرفت نمی کنن (حداقل از نظر گرفیک)
    مطمئنا همین نخواهند بود حداقل از طرف گیم پلی!

+
    دوستان تو گروه فعال تر باشن تا بتونیم کار رو شروع کنیم!
    ممنون

6. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shuahin_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

FIFA چند ساله از اين سبك قدرت پاس استفاده ميكنه حداقل من از 2007 يادمه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من خودم از fifa 2003 تا fifa 10 رو بازی کردم و از همه نظر اونو نسبت به pes می پسندم
    فقط یه مشکلی توی fifa 10 هست که توی قبلی ها نیست. اینکه در حالت دو نفره بعد از انتخاب تیم ها مستقیم وارد بازی می شه و داخل team management نمیره.

9. این کاربر از shiran1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

ضربات ازاد برای fifa خیلی اسانتر از pes هستش شاید تنها دلیلی که طرفداران pes به من گفتن برای در امان ماندن از نکات ریز و درشتی که در برتری fifa بهشون می گفتم .این مورد تنها دلیل بود که من نتونستم چیزی بگم و گفتم بیام و اینجا بگم.
    اولش فکر کردم در کنسول این طور نیست و روشی خاص خواهد داشت ولی چند تا ضربه ازاد از فاصله های مختلف امتحان کردم از هر 10 تا ضذبه 9 تاشو گل کردم. خب این شاید مزیت باشه یا شاید عیب.
    ولی pes ضربه کاشته زدن سخت هستش. کاتی که به توپ باید داد نیاز به دقت زیاد و اون پر کردن دقیق رو داره که من از 10 تا 4 تاشو گل کردم.
    البته این ممکنه به حرفه ای بودن فرد هم برگرده .
    گروه هم که نیومدید گفتیم اینجا بیایم.

11. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cazador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    جایی که با نفس کشیدن آدم هم کار دارن

پيش فرض

سلام ادرس گروه کجاس بگین منم بیام

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض فقط فیفا چه نکست چه کارنت

ضربات ازاد برای fifa خیلی اسانتر از pes هستش شاید تنها دلیلی که طرفداران pes به من گفتن برای در امان ماندن از نکات ریز و درشتی که در برتری fifa بهشون می گفتم .این مورد تنها دلیل بود که من نتونستم چیزی بگم و گفتم بیام و اینجا بگم.
    اولش فکر کردم در کنسول این طور نیست و روشی خاص خواهد داشت ولی چند تا ضربه ازاد از فاصله های مختلف امتحان کردم از هر 10 تا ضذبه 9 تاشو گل کردم. خب این شاید مزیت باشه یا شاید عیب.
    ولی pes ضربه کاشته زدن سخت هستش. کاتی که به توپ باید داد نیاز به دقت زیاد و اون پر کردن دقیق رو داره که من از 10 تا 4 تاشو گل کردم.
    البته این ممکنه به حرفه ای بودن فرد هم برگرده .
    گروه هم که نیومدید گفتیم اینجا بیایم.
    دوست عزیز حرف شما درست
    اما اگر هنگامی که حریف شما ضریه آزاد می زند شما دروازه بان را کنترل کنید و جای که توپ میرود شما به همان سمت دروازه بان را نزدیک کنید حتی اگر خیلی ماهر نباشد در ضربه زدن امکان گل کردن این ضربه 30 درصد میرسد یعنی از 10 تا شوت 3 تاش به درون دروازه یا تیرک برخورد میکند مگر روش ضریه زدن را تغییر بدی که باز اونم اونم دفع خودشو داره
    بازم اگه سوال داشتی بپرس تا جایی که بتونم جوابتو میدم
    Last edited by underali; 03-12-2009 at 12:40.

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه چیزه دیگه که من خیلی باهاش حال میکنم حتی اگه به ضرر خودم باشه هوش مصنوعی کل تیم هست
    که اگه شما 1 یا 2 گل جلو باشی روش حرکت بازی خوب تغییر میکنه یعنی مدافعان خیلی خوب و با روحیه بالا کار میکنند اگه جلو برن به سرعت برمیگردند و مهاجمان هم برای کمک بدفاع عقب میکشند
    اما اگه 2 گل عقب باشی بازیکنات روحیه ندارن وقتی یک حمله میکنی همه برای جبران گلهای خورده به جلو میکشن مخصوصا این برای تیم های هجومی مثل بارسولنا هم وجود داره
    اما یکسری اشتباهات هم هست که حوصله ندارم بگم

15. این کاربر از underali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •