سلام خدمت ابی عزیز
ابی جان این مدل c650 و c695 از سامسونگ هردو یکی هستن یا فرق میکنن؟
اگه یکی نیستن کجا میتونم تصویرشون رو ببینم؟
بهترین انتخاب بین این دو به تنهایی و بین این دو و ال جی 660 کدومه؟ و چرا؟![]()
سلام خدمت ابی عزیز
ابی جان این مدل c650 و c695 از سامسونگ هردو یکی هستن یا فرق میکنن؟
اگه یکی نیستن کجا میتونم تصویرشون رو ببینم؟
بهترین انتخاب بین این دو به تنهایی و بین این دو و ال جی 660 کدومه؟ و چرا؟![]()
-خواهش ميكنم ناصر جان خوشحاليم كه دوستان خوبي مقل شما داريم
-اره هر دو مدل يكي هستند
-من خودم پنل هاي شفاف رو بيشتر دوست دارم هر چند رفلكس هم دارند ولي كلا اين سليقه شخصيم هست
-پس c650 رو بيشتر ميپسندم و البته ناگفته نمونه واقعا كنتراست اين مدل توي ال سي دي ها بي نظير هست
-من توصيه ميكنم به دوستان از نزديك اين پنل ها رو مقايسه اي داشته باشند به مناطق مشكي تصوير دقت كنند به رنگ ها و جزئيات ديگه اين طوري بهتر ميتونيد تصميم بگيرين
با سلام
قصد دارم یک تلویزیون Full HD بگیرم برای اتاق
70 درصد استفادم گیم هست و بقیه هم فیلم
پنل های پاناسونیک پلاسما رو پیشنهاد می کنید ؟ کدوم مدل رو ؟ + تلویزیون چند اینچ رو پیشنهاد می کنید ؟
-مطمئنا پاني ميتونه بهترين گزينه باشه V20 بستگي به فاصله TV توي اتلقتون هست ولي سايز 42 ميتونه گزينه مناسب وخوش قيمت تري باشه
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز
فقط چند سوال دارم در این مورد :
1-نظر شما در مورد مدل G10 چیه ؟
2-اگه ممکنه یک مقایسه ی خیلی مختصر بین G10 - G20 و V20 انجام بدید.
3-نسبت به LCD و LED کیفیتشون چه طوره ؟
-والا با توجه به رويو هايي كه اومده ميشه گفت كاملا V20 برتر هست نسبت به نئو هاي 2009 و برتري هم بر G20 داره با توجه به امتياز دهي هايي كه ميشه
-در مورد G10 هم فكر ميكنم الان ديگه گزينه مناسبي نباشه با وجود V20
-استفاده از ----- هاي جديد رفلكس كمتر
-مصرف انرژي كمتر
-براقيت بيشتر و درخشندگي عالي
-كنتراست بالاتر
-در مورد LCD و LED هم اگر مقياس سايت هاي معتبر دنياست كه هميشه بر برتري تصوير در پلاسماها تاكيد ميكنند
-روان بودن تصوير
-بلور كمتر
-كنتراست فوق العاده
هر چند معايب خودشون رو هم دارند
با سلام
راهنمایی می خواستم برای انتخاب تلوزیونی با بودجه حدود 1300 و سایز 37 اینچ و می خوام بهترین کیفیت ممکن رو با این بودجه داشته باشم ال سی دی یا ال ای دی بودن و یا برند هم مهم نیست برام ... درجه دوم قیافشم دلنشین باشه.
بسیار ممنون.
با سلام
لطفا در مورد lcdپاناسونيك TH-L42U20 راهنمايي ميخواستم در مورد كيفيت تصوير و كلا خود سيستم
منتظر پاسخ هستم با سپاس
-ميتونيد به سايز هاي 40 c650
42lg ld669
و تا حدودي به sony 40ex500 فكر كنيد
من برام کیفیت تصویر و اندازه ی صفحه نمایش مهم ترین فاکتور هاست .
این طور که خودم متوجه شدم ظاهرا پلاسما ها در کل کیفیت تصویر و تولید رنگ بهتری دارند نصبت به led/lcd ها . آیا نتیجه گیریم درست بوده ؟
بعد من الان panasonic v20 مدل 50 اینچش تو دلم افتاده . آیا انتخاب خوبی هست ؟ بعد این vt 20 که مدل سه بعدیش هست هم گیر میاد تو کشور ؟ کیفیتش به همون خوبی v20 هست ؟ می ارزه سه بعدی بگیرم یا همون v20 بهتره ؟
ممنون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)