بدون شرح
![]()
از کجا می دونید برای رزولوشن های بالا ساخته نشدند ، برای مثال کارت گرافیک Geforce 8600GT بازیها رو تا رزولوشن 2560x1600 اجرا می کنه که این رزولوشن بالایی محسوب می شه ، من روی این کارت گرافیک گرافیکیترین بازی یعنی کریسیس رو با بالاترین تنظیمات بدون کوچکترین افت فریم اجرا کردم
Last edited by Locker; 16-09-2009 at 09:49.
اشتباه نکنید. این کارت این رزولویشن رو ساپورت می کنه. یعنی اگه شما مانیتورتون این رزولویشن رو جواب بده، کارتتون هم مشکلی نداره. مثلا اگه بخواید تو این رزولویشن فیلم ببنید با این کارت مشکلی نیست. کارت قبلی من یعنی 6200 هم از بالاترین رزولویشن پشتیبانی می کرد. اما اگه بخواید بازی کنید، مطمئنا اجرا می کنه. بازیهای جدید رو هم اجرا میکنه. اما تو پایین ترین فریم ریت ممکن! به نظر شما فرق یه کارت 60 هزار تومنی با یه کارت 200 هزار تومنی چیه؟ اگه یه کارت زیر 100 هزار تومن بتونه مثل یه کارت 200 هزار تومنی یا بالاتر باشه، پس چه نیازی به تولید کارت های High -end گرون قیمت هست؟ تو مشخصات 8600 GT زده رزولویشن بالا رو ساپورت می کنه و DirectX 10 هم هست. برای کارت GTX 295 ( قوی ترین کارت گرافیک حال حاضر ) هم دقیقا زده که از این رزولویشن پشتیبانی می کنه و DirectX 10 هم هست. پس چرا قیمت یکی 60 هزار تومن و دیگری بین 600 تا 700 هزار تومنه؟!از کجا می دونید برای رزولوشن های بالا ساخته نشدند ، برای مثال کارت گرافیک Geforce 8600GT بازیها رو تا رزولوشن 2560x1600 اجرا می کنه که این رزولوشن بالایی محسوب می شه
Last edited by Yi Yi; 16-09-2009 at 09:58.
كونامي تو رو خدا زود باش ، ما كه مرديم. همين ديشب خواب بازي رو ميديدم. خودمونيما عجب بازي اي شده بود![]()
من عكساشو ديدم خيلي شبيه فيفاي xbox شده جريان چيه؟!تقليده؟!!!
دیگه نمی خوام ادامه بدم فقط به مشخصات زیر دقت کن ، می بینی که این کارت گرافیک از تراشه گرافیکی PS3 قویتر هست ، (یا حتی اگر مساوی باشه) بنابراین اگر FIFA به صورت نکست بود به راحتی اجرا می شد
GeForce 8600 GTS
Stream Processors: 32
Core Clock: (MHz) 675
Shader Clock: (MHz) 1450
Memory Clock: (MHz) 1000
Memory Amount: 256MB GDDR3
Memory Interface: 128-bit
Memory Bandwidth: (GB/sec) 32
Texture Fill Rate (billion/sec): 10.8
Last edited by Locker; 16-09-2009 at 10:24.
تصاویر که خیلی متفاوتند. بخصوص چهره ی بازیکن ها.من عكساشو ديدم خيلي شبيه فيفاي xbox شده جريان چيه؟!تقليده؟!!!
دیگه خیلی داری فیفا رو تحویل میگیری خیلــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــی
شما عکسای کجا رو دیدی که همچین قضاوتی کردید؟؟؟؟؟؟
بالا سر بازيكن ها شماره هست عين فيفا احتمالا تقليد شده اگه اين پايين ننوشته بود شما نميتونيد فایل پیوست کنید براتون ميزاشتمش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)