نه هنوز احتمالا تا ماه می میاد..........
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
نه هنوز احتمالا تا ماه می میاد..........
دوستان شرمنده اینجا میپرسم ولی قیمت 8 و 16 بدون گارانتی این گوشی؟؟؟
ali8510 خان خیلی ممنون. بلاخره یکی یه تیکه از سوالم رو جواب داد.
ولی من هنوز مشکل دارم.
بازم سرتیفیکیت.
یکم می شه بیشتر توضیح بدید؟ الان این جوریه مشکلاتم.
این برنامه ی رام پچر دو تا گزینه توی صفحه ی اصلیش داره. Instal server_FP2 , open4all.
اینا هر کدوم به چه دردی می خورن؟ روشون که کلیلک می کنم یه منو هایی باز می شه. یه قسمتش پچ هست، که توش اولین گزینه apply و دومیه یکم عجیبه که ازش سر در نمی ارم.Rem.from auto. کسی می دونه چیه؟ سومی هم اینفو هست که هیچی
توی منوی اصلیش هم زیر پچ یه گزینه داره disable caps. این چیه؟ باید استفاده اش کنم؟ قبل از اپلای کردن پچ ها؟
----------------------------------------------------------------
این دیگه یکی از عجیب ترین حرف هایی بود که شنیدم.سامسونگ هنوز مونده بپای تکنولوزی سونی برسه
دوست عزیز سونی توی کدوم تکنولوژی از سامسونگ جلو تره؟
قسمت اخبار انجمن رو نگاه می کنی؟ این که سامسونگ بزرگ ترین شرکت فناوری سال شد رو شنیدی؟ این که دومین تولید کننده ی تلفن های هوشمنده رو شنیدی؟ ( سونی تا چهارم هم نیست.) بزرگ ترین شرکت تولید تراشه است، این رو می دونستی؟
تازه سامسونگ چند وقته توی اولین ها هم هست. اولین گوشی با فیلم برداری اچ دی رو پارسال زده. اولین گوشی 12 مگا پیکسلی رو چند وقتی می شه زده. اون وقت چقدر باید از سونی جلو تر باشه که بگید به تکنولوژی سونی رسیده؟
حالا همین ساتیو، دقت کردی چقدر تکنولوژی لمسیش عتیقه اس؟ دیدی صفحه ی امنیا اچ دی AMOled هست؟
دقت کردی چقدر علامت سوال استفاده کردم؟
آقا دیشب با دوستم رفتم علاءالدین و از نزدیک امنیا HD رو دیدیم... واقعا خورد توی ذوقم!اصلا اون چیزی که فکر می کردم نبود...
بله
فکر میکنی سونی تکنولوژی استفاده از amoled تاچ خازنی رو نداره؟
چرا داره
من هنوز هم سونی رو سرور میدونم
سامسونگ هیچ هنری نداره وفقط تنها هنرش تقلیده این تراشه ها هم همشون در شهر حیفا اسراییل به کمک یک شرکت اسراییلی برای سامسونگ طراحی میشن
من خودم i8910 دارم که اینو میگم
این موضوع رو بدون که سونی تکنولوژی خودشو از آمریکا میگیره
ولی سامسونگ از اسراییل
lolاولین گوشی 12 مگا پیکسلی رو چند وقتی می شه زده.
AMOLED چه ربطی به تکنولوژی خازنی داره ؟؟حالا همین ساتیو، دقت کردی چقدر تکنولوژی لمسیش عتیقه اس؟ دیدی صفحه ی امنیا اچ دی AMOled هست؟
دوستان طرفداره سونی لطف کنین برین تو تاپیکایه خودتون کل کل کنین اینجا جای بازی نیست و بحث جدیه!! من یه سوال پرسیدم اگه میشه اونو جواب بدین در بالا مر30
کسی کل کل نکرد
سوال پرسیدم !؟؟
AMOLED چه ربطی به تکنولوژی خازنی داره ؟؟
سونی یک شرکت جلوتر از زمان خودش هست
ولی سامسونگ بیشتر کاراش تقلیدی هستش
من بعنوان کسیکه بیشتر گوشی هام سونی اریکسون بوده و گوشی الانم i8910 سامسونگ هستش عرض میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)