این ویندوز اکس پی مجازی جریانش چیه؟
در چه مواقعی به درد میخوره؟
این ویندوز اکس پی مجازی جریانش چیه؟
در چه مواقعی به درد میخوره؟
سلام
دوستان من مودم adsl مدل planet adu-2110aدارم همجا گشتم نتوستم درایورش رو پیدا کنم درضمن دیراورش ستاپی نیست ممنون میشم راهنمایی کنید
چه جوری یه برنامه رو به عنوان برنامه معتبر معرفی کنیم که UAC سوالی نپرسه؟
به لینک زیر سر بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ممکنه در این ارتباط بیشتر توضیح دهید
برای دوستانی که در مورد ویندوز XP مجازی سوال پرسیده اند باید بگم که مایکروسافت یک ویندوز XP مجازی برای ویندوز 7 طراحی کرده که یکی از اصلی ترین اهداف اون این بوده کاربران ویندوز XP رو هم به پای ویندوز 7 بکشونه.
به کمک این ویندوز مجازی که در ویندوز 7 نصب میشه ، شما می تونید نرم افزارهایی که در 7 باهاشون مشکل دارید رو در این ویندوز مجازی نصب کنید و در ویندوز 7 ازشون استفاده کنید.
در صورتی که احتیاج به این ویندوز دارید ، لینک دانلودش رو چند صفحه پیش گذاشته بودم .دو تا فایله که یکی حدود 480 مگ حجمشه و یک آپدیته برای ویندوز 7 که در حدود 10 مگ حجم داره.
اونوقت ببینم در این حالت ایا سخت افزارهایی که باهاشون مشکل داریم هم حل میشه مشکلش؟
سلام
1.من نسخه 7 km رو گرفتم باز مشکل حل نشد.
2.چرا زبان سیستم به طور پیش فرض فارسیه؟چه جوری درست میشه؟
و چرا کیبورد من قاطیه؟مثلا برای @ من باید جای دیگه دکمه بزنم.
سلام
اینم پست حاوی لینک ها این ویندوز:
و یه سوال:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ویندوز هم زمان با ویندوز 7 کار می کنه؟
ممنون
نه دوستان اشتباه نکنید من وندوز n را نصب کردم فقط mp12 نداشت اونم یک فایل 271 از سایت مایکروسافت گرفتم مخصوص ویندوز n براحتی مدیا پلیر12 نصب شد دوستان توجه کنند خود این فایل را که نصب میکنند اتوماتیک مدیا پلیر 12 نصب میشه واحتیاجی نیست برید توی اینترنت برای دانلودش....