البته بهتره به قیمت بالای این سرویس و مجهز بودن بسیار کم اماکن برای استفاده رایگان اشاره کرد
که نتیجه ای جز بلااستفاده بودن wifi نداره
پس کوکی داران عزیز چیز زیادی از دست ندادین![]()
البته بهتره به قیمت بالای این سرویس و مجهز بودن بسیار کم اماکن برای استفاده رایگان اشاره کرد
که نتیجه ای جز بلااستفاده بودن wifi نداره
پس کوکی داران عزیز چیز زیادی از دست ندادین![]()
اره منم منظورم همین بود پس الان میشه گفت که این امکان wifi واسه گوشی مزیت هستش اما نبودشم اینقدها ضرر نیست البته تا زمانی که این اینترنت بیسیم همه جایی بشه که فعلا همین معمولیشم میخوان ازمون بگیرن![]()
اول بگم دیدم تمام تاپیکهای گوشیهای دیگه اومده بالا و کوکی پایینه گفتم واسه اینکه کوکی هم بیاد بالا یه پست بدم
چون این تاپیک تنها تاپیکی هستش که من وقتی دیدمش از همون پست اول که بچه ها چه هیجانی واسه اومدن این گوشی به بازار و بعد قیمتهای کهکشانیش و خلاصه منو مجاب کرد که تک تک صفحه هاش و اون هیجانها و سوالاتی که در موردش هر روزه واسه دوستان بعد از خریدش پیش میومد تا اینجا ادامه بدم
حالا یه سوال هم واسم در مورد اینترنت گوشی پیش اومده بود من همراه اول دارم از 7 سال پیش و تا به حال وقتش و فرصتش نداشتم که با گوشیم وصل اینترنت بشم چون نیازی هم نبوده و با سیستم پی سی وصل میشم
این اینترنت گوشی که دوستان از بسته های ایرانسل استفاده میکنن با چه سرعتیه ؟ چون من پرسرعت دارم این واسم سواله که نت گوشی با ایرانسل مثل دیال آپه و کم سرعته یا ADSL ؟
با سلام
چند وقتی نبودم دیگه ببخشید
اول اینکه با همراه اول اصلا اینترنت نرید. چون اصلا به صرفه نیست.
دوم اینکه اینترنت ایرانسل مثل همون دایل آپه و فقط به درد خود گوشی میخوره. البته با اپرا خیلی خوب میاد و خوبه.![]()
از تمام کوکی دارها ، چه حالا و چه قبلش ، میخوام که نظرشون رو بهم بگن
من تازه فوقم رو تموم کردم و قراره که ماه 4 یعنی تیرماه دو ماه برم آموزشی واسه خدمت و برگردم و تو ماه 6 قصد دارم یه گوشی جدید با قیمت خوب رو بگیرم که انتخابم کوکی هستش
راستش همونجوری که از قبل هم گفتم با اینکه این گوشی رو نداشتم اما به خاطر این تاپیک که از همون اول هم پیگیری میکردم واقعا الان حس میکنم دوست دارم داشته باشمش
بعضیا میگن تا اون موقع یعنی 5 ماه دیگه این گوشی قدیمی شده اما من زیاد گوشی باز نیستم میخوام یه ایرانسل بگیرم بگذارم روش و از اینترنتش استفاده کنم وگرنه الان واسه همراه اولم گوشی دارم و راضیم هستم
نظر شما چیه شما اگه میخواستین باز همین کوکی رو انتخاب میکردین ؟
Last edited by pourya_bo2pmc; 28-03-2010 at 12:49.
اگه مانند من دانشگاهتون شهرستانه، براتون خیلی می صرفه! چون من هربار که یک ساعت زودتر می رم ترمینال غرب، یه 5 الی 6 تا آهنگ از وای- فای اونجا دانلود می کنم!
ولی در کل درست می گین. هنوز وای- فای درست توی ایران جا نیافتاده. انشالله بزودی درست خواهد شد...
شاد و پیروز باشین
نوروزتان هم پیروز![]()
تا اون موقع گوشی های زیادی اومده.....ولی از بین گوشی های فعلی، اگه تا اون موقع پاپ بیاد ایران من اون رو پیشنهاد میکنم چون هم باتریش بهتر از کوکیه، هم دوربینش، هم اینترفیسش، و هم اینکه خیلی کامپکت و کوچیکه و صد البته اینکه شارژ خورشیدی هم میشه براش خرید....در ضمن پورت microUSB هم داره...نظر شما چیه شما اگه میخواستین باز همین کوکی رو انتخاب میکردین ؟
قیمتش ؟
یه لینک از مشخصات و عکساش میخواستم اگه دارین ؟
تاپیك جدا داره پاپ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میدونید چیه من تاپیک این گوشی رو خوندم و چند تا نتیجه گرفتم
1- کلا که زیاد با کوکی فرقی نداره از لحاظ امکاناتش فقط توی بعضی چیزا مثل باطری بهتر شده
2- حالا تا بیاد و اوایلش با اون قیمتهای کاذب ، اما کوکی افت قیمت خودشو کرده و تا اون موقع که من میخوام بخرم کوکی با قیمت مناسب و پاپ چون اوایلشه گرون
شما بگین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)