من دوباره اخطار میدم
تاپیک داره به درگیری کشیده میشه اگر مخالف یا موافق این ماشین هستید توهین نکنید نظرتون رو بیان کنید توهین به فرد نکنید.
من طبق مسئولیتم مجاز به توضیح و توجیح هیچ کاربری نیستم ولی دلم نمیخواد کسی اینجا ناراحت باشه
من دوباره اخطار میدم
تاپیک داره به درگیری کشیده میشه اگر مخالف یا موافق این ماشین هستید توهین نکنید نظرتون رو بیان کنید توهین به فرد نکنید.
من طبق مسئولیتم مجاز به توضیح و توجیح هیچ کاربری نیستم ولی دلم نمیخواد کسی اینجا ناراحت باشه
Last edited by rami_hemi; 17-08-2011 at 17:07.
پستها برگشت خودتون قصاوت کنید .
تاپیک تا اطلاع ثانوی قفل میشه
به مدریت بخش اطلاع داد شد
با اینکه تصمیم به حذف تمام پستها بود ولی من مخالفت کردم
احتمال قوی پستهای اعتراضی دوستان حذف میشه
اینها کلا از دست من خارج هستش .
مشکل اینجا بود من سعی کردم توجیحتون کنم
(در صورت نیاز با پروفایل من یا مدیریت بخش ارتباط برقرار کنید ای میل من در پروفایلم موجود هست)
سلام
تاپیک پاکسازی شد
فردا عصر هم باز میشه
دوستانی که احترام رو نگه نداشته بودن و دخالت بیجا کرده بودن(بعضی از کاربر ها) و سعی به برهم زدن جو تاپیک داشتن هم اخطار هاشون رو دریافت کردن
امیدوارم تاپیک با درایت دوستان به روال عادی خودش و بحثش برگرده
پست های اضافی پاک خواهند شد در صورت ادامه داده شدن
اگه انتقادی هم هست میتونین در پروفایل یا پ . خ و یا[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از حسن رفتا شما
ادیت :
باز شد
امیدوارم به روند عادی خودش برگرده![]()
سلام بچه ها امیدوارم که همگی مجددا توی تاپیک حضور داشته باشید تا بتونیم از اطلاعات و تجارب همدیگه استفاده کنیم
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
در ضمن ماشین من موعد تحویلش مهرماه هست فکر میکنید چه زمانی دعوتنامه برسه دستم ؟بعد از چند روز از دریافت دعوتنامه ماشین تحویلم میشه ؟
20 تا 25 شهریور دعوتنامه به دستت میرسه
باسلام خدمت همه دوستان بويژه جناب نويد .من به نوبه خودم از شما توقع سينه صدري بيشتري داشتم درپاسخ به ورود بعضي دوستان كه ممكن است بعضي اظهارنظرهاي مختلفي داشتندكه گاهاًكه ما تيباداريم والان 1205كيلومترباهاش رفتم تعجب كرديم اما توقع ماازشما خيلي خيلي بيشتربود اميدوارم با نظارتي كه مديران انجمن داشتند ديگرفروم به روال قبلش برگرده .باوركنيد من حتماًچند بار به سايت سرميزدم وبااين وضع فعلي خيلي ناراحتم چون واقعاًخيلي چيزا ازتواين فروم ياد گرفتم ازهمه تشكرچه مخالف چه موافق تيبا.
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
امروز زنگ زدم نمايندگي براسرويس اوليه .مسئول ژذيرش گفت ازكيلومتر4000به بعد بياريد ،گفتم تودفترچش نوشته 800تا 1500گفت اشكال نداره شماباتوجه به بخشنامه جديداز 4000تا5000بياريد .يه مسئله اي كه الان دارم اينه نمويدونم موقعي چند ساعت خاموشه (از 5يا 6ساعت بيشتر )بادو استارت روشن ميشه دوستان اگه تجربه دارن ممنون ميشم .
بله ما هم سرويس اوليمون رو 4000 تا هست ولي شما حــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــتما روغن رو رو 1000 تا ببر عوض كن
سلام خدمت دوستان عزیز
در مورد کارت سوخت حدودا چه قدر زمان می برد برای اومدن . من فروش فوری گرفتم کمتر از 1 هفته هم سند و پلاکم اومد ، در ضمن مبنای محاسبه سهمیه بنزین چیست ؟ از زمان ثبت سند است یا چیز دیگری است ؟
سلام دوستان.دیروز تو بزرگراه تبریز 180تا اومدم با تیبا.ازش فیلم گرفتم
اینم لینک فیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در راه برگشت با 405 در افتادم.تو سرعت 180 تا 405 کاملا جاموندم.نمیدونم ترسیده بود یا نه.ولی کاملا جاموند
Last edited by mess10; 21-08-2011 at 03:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)