یه مشکل عجیب پیدا کردم . وقتی میرم سایت youtube ، اولین تصویری که میاد لود بشه ، سیستمم هنگ میکنه و اینترنتم هم بعد از ریستارت 5-6 دقیقه قطع میشه . فقط در مورد همین یه سایت اینجوریه . کسی مشکلی نداره ؟
یه مشکل عجیب پیدا کردم . وقتی میرم سایت youtube ، اولین تصویری که میاد لود بشه ، سیستمم هنگ میکنه و اینترنتم هم بعد از ریستارت 5-6 دقیقه قطع میشه . فقط در مورد همین یه سایت اینجوریه . کسی مشکلی نداره ؟
من از دیروز که اومدم تهران نمیدونم چش شده داتک دانلود هام بعد از یه مدت از هر سایتی صفر میشه و اینترنتش قطه میشه یه جورایی!×!
نمیدونم چشه
دلم خنک شد بالاخره یکی جلوی این داریوشو گرفت
میگم سرعتم خوب شده!
بچه شدی برادر؟
من خودم مثله شیر بالا سرش واستادم تا بازی در بیاره حالش رو میگیرم
منظروم از افته سرعت و قطع شدنش این بود که مثلا دیروز به جا 1.3 گیگ 1.2 گیگ گرفتم!×!![]()
حیف شد خدا قسمت کنه سرویست قطع بشه کلا![]()
چرا آخه؟
بابا داریوش به این گلی...(حال کردی داریوش چه تعریفی کردم؟!)
علی جان نترس این اینترنت ایران اینقدر مزخرفه که نگفته خودش زرت و زرت قطع و وصل میشه
احتیاج به دعا نیست
کلا یکی از کارایی که مخابرات ایران قسم خورده که با کاربراش انجام بده،رفتن روی اعصاب کاربراشه
من نمیدونم چرا یکی دو روزه صفحه های p30world رو به کندی لود میکنه
با بقیه سایت ها تست کردم مشکلی نبود.
من اصلا چند روزه کلا صفحه میمیره تا باز کنه برام
قبلا 3 تا فایل تو آی دی ام دانلود میزاشتم مشکلی نبود بغلش هم وبگردیم رو میکردم هم اینکه یاهو مسنجر وصل میشد
ولی الان حتی یه فایل هم دانلود کنه یاهو مسنجر که اصلا وصل نمیشه صفحاتم سینه خیر در مناطق جنگی باز میکنه
ای بابا اینم هر دفه چه بد موقع تموم میشه ها!×! هر وقت ما سرمون شولوغه وقته تعویض آی اس پی نداریم اینم بازی در میارهاتمام اعتبار کمتر از ۷ روز
کاش شارژ چند روزه هم داشت!×! اینطور که بوش میاد این ماه رو هم دوباره باید بگیرم
سلام
شدیدا تایید میشه
فکر نکنم ایراد از داتک باشه البته
اره مشكل از داتك نبود.
با نت مغازم كه سپنتا هستش تست كردم همين جوري بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)