جون بچه تون ، این بحث رو تو صحن علنی ادامه ندید ، تو پ خ و تو v m از همه جا بهتره .
اگه خواستی ، یه چیزایی می دونم ، اما چیز دندون گیری نیست ( یه زحمت بکش ، یه پخ بزن ، رپیلای کنم ، و بگو که چی می خوای بدونی )
مرسی![]()
![]()
![]()
یا حق
جون بچه تون ، این بحث رو تو صحن علنی ادامه ندید ، تو پ خ و تو v m از همه جا بهتره .
اگه خواستی ، یه چیزایی می دونم ، اما چیز دندون گیری نیست ( یه زحمت بکش ، یه پخ بزن ، رپیلای کنم ، و بگو که چی می خوای بدونی )
مرسی![]()
![]()
![]()
یا حق
سلام
من یه سوالی داشتم که تا حالا 2 جور جواب گرفتم !!!
می خوام بدونم این هزینه نصب مودم ، واسه نصب سخت افزاری و نرم افراریه مودم هست یا
این مبلغ به شرکت داده می شود چون هزینه ی مخابرات و تنظیماتی است که بایستی در شرکت انجام شود؟
پس آیا می توان بدون پرداخت این مبلغ adsl را راه اندازی کرد؟
ممنون میشم پاسخ بدید![]()
ببینید ، 2 تا هزینه هستش ، یکی رانژه ، یکی نصب
هزینه رانژه ، عین قیامت می مونه ، طبق آیه قرآن " کلا لا مفر "هیچ راه فراری ازش نیست ، باید پرداخت بشه .
می مونه یه هزینه نصب ، که کانفیگ مودم و نصب مودم هست ، که شرکت ها ، پای تلفن راهنمایی می کنن ، و راحت انجام می شه ، و هزینه ای هم نداره ، موقعی هزینه داره که یه مامور از طرف شرکت بیاد خونه شما ، و حضوری نصب کنه ، اون موقع است که باید یه هزینه ای بپردازید ( فکر کنم شرکتی نبود که این هزینه رو زورکی بگیرن ،تا جایی یادمه ، بود ؟ )
یا حق![]()
![]()
![]()
Last edited by akhoond; 13-12-2008 at 12:17.
کی این فیبر نوریه درست میشه ؟
سرعت ما که درست نشد ....
من توی سایت رپید شیر نمیتونم برم
شما چطور؟؟؟؟
به دلیل همون قطعی فیبر نوری هست ..
ربطی ندا ره
توی سایتهای دیگه به راحتی میتونم برم
اما توی سایت رپید نمیتونم
دانلود رو کاری ندارم
اصلن توی سایتش نمیره
نه بیشتر جلوگیری از دانلود هست... دقت کنی بیشتر سایت های مثل رپید مشکل سرعت هست که مشخصه روی این سایت ها محدودیت سرعت گذاشتن تا پهنای باند رو شلوغ نکنن.
یکی دو روز صبر کنین اگر درست نشد زنگ بزنید بگید سرعت هامون خرابه درستش کنن. دست دست هم نکنید که بیان همینجوری بزارن بمونه.
برای من دیشب از راپید دل میکردم و سرعت خوب بود ولی صبح باز نمی شد و دل سرعت زیر کیلو بایت بود حالا چند ساعتی هست که باز میشه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)