اره دیگه
خب قیمتش هم برام خیلی مهمه ، هر چقد کمتر بهتر
تو تهران پیدا میشه دیگه ؟؟؟
مدل کامل رو ممنون میشم بدی
اره دیگه
خب قیمتش هم برام خیلی مهمه ، هر چقد کمتر بهتر
تو تهران پیدا میشه دیگه ؟؟؟
مدل کامل رو ممنون میشم بدی
VOR رو فعال کن که فقط وقتی صحبت میشه ضبط کنه که فضا کم نیاره.
حجم هم 4 گیگ بگیر
فکر کنم 120-130 تومن باشه.
سلام دوستان
یه clip plus دارم میخوام بدم به کسی یه چیز دیگه بگیرم چیزی هست تو این مایه ها همین طوری جمع و جور باشه
فقطم موزیک
j3 رو دیدم خیلی بزرگه
nano هم مثکه صداش در نمیاد!!!! ولی قشنگ بود
دوباره بخوام همون کلیپ روبگیرم که...
چیز جدیدی هم اگر تو راه هست بفرمایید که صبر کنم
Last edited by fa13; 13-07-2011 at 01:22.
مدل T9 iRiver بنظرم الان جزو بهترین انتخابای مدلهای کوچیک هست
مدل YP-U5 سامسونگ هم مدل جالبیه
سونی هم که پر فروشترین پلیر کوچیک بازار رو داره:NWZ-B153F
سونیه رو دستم بوده راستش صداش در نمیومد !!!!
این جور که شما میگی صداش در نمیاد من نگران گوشت میشم دوست من مگه رو چه ولومی گوش میدی؟
اگه بحث کیفیت صداست که خوب همه ی این مدلا که گفتم راضی کننده هستن و با یه هدفون خوب و احیانا در صورت نیاز یه آمپ کیفیت صدای بی نقصی ازشون میگیری.اما اگه بحث ماکزیمم بلندی حجم صداست مدتی هست که برای جلوگیری از آسیب به شنوایی تولید کننده ها مجبورن قانونهای این مورد رو رعایت کنن که سونی و کوون نداره و اجباریه.
توصیه میکنم بیشتر مراقب گوشت باشی.
کیفیت رو گفتم اتفاقا من بلندی صدا برام مهم نیست و تفکیک رو دوست دارم ولی سونی واقعا داغون بود (نظر شخصی)
امپ جدا هم درسر های خودش رو داره ولی مثلا clip + همون امپ خودش هم برام کافی بود و صدا رو نصفه بیشتر نمیکردم
گویا باید دوباره پلاس رو بگیرم![]()
شما از همون CX300ii میخوای استفاده کنی یا با پلیرت رد کردی رفت ؟!
میدونی این سونی خوب بد یه چیزی هست یه چیز دیگه هم هست , برای سبکی که شما گوش میدی مناسب نیست سونی سری B بیشتر بدرد ترنس و الکترونیک و... سبکهایی با ضرب آهنگ تند و کلا آهنگهایی با سازهایی مثل گیتار برقی و تبل و ....
کلیپ پلاس یه جوری هست که فکر نکنم که خود سنسا هم بتونه یه مدل بعدش بده همونطور که برای فیوز نتونست.
باطری fuze ver2 من ضعیف شده 24/7 ازش استفاده کردم میدونم اگه خراب شه کارم سخت میشه چون پلیر پیش فرضم هست و تولید نمیشه..... و واقعا باهاش خیلی راحتم و به هر پلیری که داشتم ترجیه میدم حیف حیف...
Last edited by peaceful1; 14-07-2011 at 13:59.
عجب داستانی شده ها !!!!!
اره الان گیر دادم به راک اند رول
نه هدفون رو نگه میدارم خیلی بهم حال میده خوش قیمت و خوب
t9 اومده ؟
رفتم تو فکر ipod touch ولی خیلی بزرگه
آره t9 رو جمهوری خیلی دیدم پایتختم که حتما داره.مدل خوبیه برو تست کن ببین بکارت میاد یا نه
اما بحث مدلای بزرگتر جداست.مدلای آیریور E300(جدیدترین) و سونی سری nwz-E454 و کوون I9 و سامسونگYO-R0 مدلای با قیمتای خوبن.گرونتر هم که کوون J3
به اپل فکر نکن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)