حتما منظورشون همين كابل چون بجز كابل همشون هستن و دارن ارايه ميدن
حتما منظورشون همين كابل چون بجز كابل همشون هستن و دارن ارايه ميدن
TP-link -8810 بگیر هم روتر داره و adsl2+ رو هم ساپرت میکنه نصبش هلو ، هر کسی میتونه نصبش کنه ،
قیمتش هم الان 36000 تومنه سعی کن از خود نمایندگیش تو ایران که شرکت ارتباطات فرادانش هست بگیری
یه spliter هم راستی توش داره که خودش 5 تومانه گارانتی و اینام که داره
همون asus بگیر مودم خیلی خوبی هست!
TP-link -8810 که فکر نکنم دیگه باشه ولی TP-link -8811 هست!
زیاد تعریفی نیست مودم های TP-link !
ولی قیمتش خوبه.دی:
من یک گوشی p990 دارم که wlan داره
می خواستم ببینم با مودم وایرلس می شه کانکتش کرد و با اتصال به pc از اینترنت استفاده کرد . یعنی گوشی نقش یک کارت شبکه وایرلس را ایفا کنه که اینترنت را از مودم وایرلس به pc انتقال بده![]()
من 2 ماهه که با سرعت دانلود مشکل دارم از 12 شروع میشه به 1.5 میرسه .شرکت میگفت خطتون خرابه 117 اومد تست کرد گفت مشکلی نداره.spliter هم 3 تا به همه تلفنها وصله .اینترنت من هم سرعت 128 نامحدود از شرکت پزوهشگران هست.من دیگه نمیدونم چکار باید کرد.لطفا من رو راهنمایی کنید.
ای بابا چرا من نمیتونم رو ویستا درایور آسیاتک رو نصب کنم ؟؟
تا همین دیروز فقط ایکس پی کار میکردم که امروز تصمیم گرفتم ویستا نصب کنم و به یارو پشتیبان آسیاتک تلفن کردم و گفتم لینک درایور ویستا رو برام ایمیل بفرسته و اونم فرستاد و بهم گفت موقع نصب وقتی به finish رسیدی end task بکن و ریستارت بکن.
ما هم همین کار رو کردیم ولی موقع بالا اومدن ویندوز defender ویستا جلوی اجرای برنامه درایور رو میگیره و وقتی هم خودم از همین defender میخوام برنامه رو اجرا کنم فقط یه کارد کوچیک میاد که کنارش به فارسی نوشته " آسیاتک" و دو تا گزینه reboot now و reboot later روش هست که وقتی Reboot میکنم و سیستم میاد بالا دوباره defender جلوش رو میگیره و دوباره همون آش و همون کاسه !!!
دهنم سرویس شده !! از ساعت 11 تا 4 بعد از ظهر علاف همین یه ذره درایور مسخره این شرکت بودیم !!
از بچه هایی که با آسیاتک کار میکنن و ویستا دارن خواهش میکنم یه کمکی بمن بکنن و بما بگن این مودم مسخره رو چجوری میشه تو ویستا نصبش کرد؟؟
از همتون ممنونم.
سلام من یه مودم Dlink 322t دارم بنا به دلائلی مجبورم از دوتا شرکت (همزمان) adsl بگیرم یکی از سیستم هام رو با usb و یکی دیگه رو با کابل شبکه به سیستم وصل کنم (2 تا سیستم دارم)
هر دو سیستم رو در یک زمان کانکت میشم ولی بعد از یه مدت چراغ های usb و شبکه ثابت میشه و اینترنت دیگه کار نمیکنه
یا اگه یکی از سیستم هام خاموش باشه اون یکی نمیتونه کانکت بشه (باید هر دوتا همزمان روشن باشن)
اگه کسی میتونه راهنمائیم کنه ممنون میشم
شما اگر از همون اول به جای استفاده از usb از lan استفاده میکردی اینهمه دردسر نداشتی....
به هر حال زنگ بزن پشتیبانی مشکلت رو بگو شاید راهنماییت کردن(در ضمن اسم مودم را هم نگفتی)
شما رو یه خط از دوتا شرکت ای دی اس ال گرفتی؟
یه کم بیشتر توضیح بده... مرسی شاید تونستیم کمکت کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)