اصلا معنی نداره نشه روش برنامه سیمبین نصب کرد!!!
سیمبین به برند گوشی ربطی نداره برنامه هاشم به همه برنده ها میخوره!!!
حالا هی بگین به سامسونگ میخوره به نوکیا نمیخوره!!!
اگه اینطور باشه پس سیمبین i8510 به چه دردی میخوره؟؟؟!!!
سبز باشین...!!!
اصلا معنی نداره نشه روش برنامه سیمبین نصب کرد!!!
سیمبین به برند گوشی ربطی نداره برنامه هاشم به همه برنده ها میخوره!!!
حالا هی بگین به سامسونگ میخوره به نوکیا نمیخوره!!!
اگه اینطور باشه پس سیمبین i8510 به چه دردی میخوره؟؟؟!!!
سبز باشین...!!!
همونطور که شما میگی سیستم عامل مهمه نه برند...یه استثنا هست که نوکیا یه تعداد برنامه رو خودش زده نه شرکت های برنامه نویسی مثل نوکیا مپ و کلاینت انگیج که توسط خود نوکیا ساخته شدن و روی سامسونگ نصب نمیشن و برای نصب کردنشون باید ریپک بشن
حالا که کلاینت انگیج ریپک شده برنامه مهم دیگه ای هم نیست که کسی بهش نیاز داشته باشه ولی به هر حال اگه شما بهشون نیاز داری برو تو موبایلستان به فرید خان بگو برات ریپک کنه
سلام دوستان
به نظر من هم دلیلی نداره که i8510 چون سامسونگه پس فقط نرم افزار های سامسونگ سیمبین باید روش نصب بشه بلکه هر نرم افزار دیگه ای که بر پایه ی سیمبین سری 60 باشه(چه نوکیا و چه سامسونگ و...)میشه روش نصب کرد.این سیمبین بین تمام گوشی ها مشترکه و مخصوص برند خاصی نیست.همون طور که قسمت tools اگه about رو بزنید میبینید که نوشته :
s60 platform is developed by nokia and licensed from nokia corporation
پس نتیجه میگیریم سیمبین که روی نوکیا نصب میشه مال همون سامسونگه(و بالعکس)اصلا از دلایلی که من این گوشی رو خریدم داشتن سیمبینه وگرنه گوشی های ارزان دیگه و خوبی هم بود که می تونستم بخرم.
در ضمن دوست عزیز sutsutak
ما گوشی خریدیم که باهاش حال کنیم روش بازی نصب کنیم از قابلیت هاش استفاده کنیم
درضمن ngage همچین معجزه ای هم نیست اتفاقا خیلی از بازی های جاوا از ngage بهتره.
سلام دوستان
ببخشید آقا حسن شما the one رو تونستی درست و حسابی نصب کنی؟من نصبش کردم فول هم هست ولی فقط می تونم با versus بازی کنم و فقط هم تو سه تا زمین.از کدوم کلاینت استفاده می کنی؟
همین که فقط میتونید versus بازی کنید و اینا,مشخص هست که فول نیس . . .
یعنی تا حالی هیشکی نتونسته رو 8510 وان رو فول کنه . . .
![]()
اگه فول نیست باید کنارش مینوشت trial پس چرا ننوشته؟
من one رو نصب نکردم
بعضی از بازیها کلاً روی سیمبین 9.3 فول اجرا نمیشن مثل همین one و کاری به 8510 نداره
من از همون کلاینت 12xx استفاده میکنم ولی حالا که adsl وصل شده ساعت 2 به بعد میزارم کلاینت 1536 دانلود بشه ببینم چجوریه البته بعد از دانلود چندتا فیلم
دوستان میشه بگید شما از کدوم کلاینت استفاده میکنید ؟؟
من از 1536 استفاده میکنم . . .
از 1296 بازیا کمتر ارور میدن و روون تر اجرا میشن . . .
![]()
سلام دوستان من هم بدون اینکه سراغ 1296 برم طبق گفته صبا سیستم 1536 رو نصبیدم و تا الان که دو تا بازی
پوکر و فیفا 09 رو نصب کردن جفتش روون و راحت اجرا شدن.جالبه که تو تاپیکی که برای انگیج i8510 زده شده بود
جناب O M I D و یکی دیگه از دوستان گفتن اصلا 1536 نصب نمیشه. در صورتی که 1536 رو نصب کردم و تا الان
مشکلی نداشته.ولی میگم خیلی جالبه ها انگار نه انگار انگیج مال نوکیاست. از بین این همه برند و مدل فقط
i8510 هست که تونسته زیرآبی بره. این جاست که حال میکنم این گوشی رو خریدم
موفق باشید
Last edited by S E V E N; 24-08-2009 at 20:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)