تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 630 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

داره خودمونی میشه apollon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

حرفهای مریم جان تایید میشه !

من نمی دونم چرا اکثر داوطلبا با عربی مشکل دارن ( اگه بگین ممنون میشم ! ) ولی حدس می زنم اکثر بچه ها تفاوت بین عربی خوندنو با بقیه درسها نمی دونن چیه !

نحوه خوندن عربی کاملا منحصر به فرده و با بقیه درسها 100% فرق می کنه !
    برای عربی:
    1) باید کاملا از پایه شروع کنین
    2) دروس حتما به ترتیب خونده بشن
    3) ترجیحا کل عربی رو بخونین و بعد تست مختلط بزنین ( نه تست مبحثی ! )
    4) تا یه مطلبو نفهمیدین سراغ مطلب بعدی نرید !
    حرفای شما درسته (به خصوص دومی) خودم هم دارم به همین نتایج میرسم بعضی بچه ها مثل من که پایه عربی رو نگرفتن با این درس مشکل پیدا میکنند مثلا من مبحث منصوبات رو میخونم میفهمم مفعول منصوبه حالا بدبختی اینجاست که تو جمله مفعول رو پیدا نمیکنم(البته اینقدر هم افتضاح نه ولی شبیه به این)من میخواستم برم از عربی یک بخونم ولی چون سر اون آزمونی(قلمچی)که سال اول اومد درست نخوندم عقب افتادم بعد پشتیبانم گفت اونو بذار برای بعدا الان به برنامه پیش برو به نظر حرف درستی میاد اما نه در مورد عربی که پیوشتگی شدیدی داره!!!!منم خر شدم خودم یه ذره فکر نکردمهمینجری اجرا کردم چون نتیجه نگرفتم دوباره با عربی مشکل پیدا کردم وانگیزه ام از دست رفت به طوریکه خیلی جاهاش رو کلا نخوندم.
    فکر میکنم بهترین کار این باشه که نصف وقتی که برای عربی میذارم از اول شروع کنم نصف دیگرهم طبق برنامه پیش برم تا ترازم رو عربی بیشتر از این پایین نکشه(فکر کنم اگه نخونم دیگه منفی بزنم )

2. 3 کاربر از apollon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

هیچ کس ترازهای جدید رو پیدا نکرده؟ این دفترچه قلمچی چیه؟ ترازها رو داره؟

4. این کاربر از dagon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یعنی واقعا یک نفرم پست منو ندیده؟خیلی ممنون از خوشامدگویی گرمتون!فکر نمی کردم با یه عضو جدید اینطوری برخورد کنید!
    سلام رفیق .خــــــــــوش اومدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شک نکن داروسازی قبولی!!!!!!!!!!!

6. این کاربر از Rainy eye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه R0Yal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج- تهران- شهر شیردلان!

14

جدیداً چیزای جدیدی از یک مشاور به نام دکتر حسین احمدی شنیدم که روش های جدیدی برای تست زدن داره.
    و ادعا می کنه رتبه های تک رقمی زیادی تحت مشاوره او بودند(حبیب الله عبدالهی پور رتبه 2 کنکور ریاضی مهندسی برق شریف ، ندا ایاز رتبه 1 مهندسی کامپیوتر،سپیده آذریان مهندس برق رتبه ،فرشید غلامی و شبنم کوشک پزشکی شهید بهشتی،هانیه کرباسی و آیدا شافعی دانشجوی مهندسی معماری و...)تازه می گه اکثر این افراد در چند ماه آخر به او روی آوردند .
    و با روشی نام آلفای ذهنی روش های تست زنی رو به شاگرداش آموزش میده.
    البته من اصلاً به مشاورا اعتقاد ندارم و معتقدم همه چیز به خود آدم بستگی داره ولی وقتی این حرفا رو شنیدم تعجب کردم.
    اگه کسی چیزی شنیده و به صحت این حرفا اطمینان داره بگه و یه سایتی بده که بیشتر آشنا شیم.

.
    ما هم که خیلی شرمنده شدیم!!!
    این سوالای ما رو هم جواب بدید بد نیست

داره خودمونی میشه Vict0Ria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    zendoon

12 من اومدم...سام علیک

کارنامه هاتونو دیدم و کلی حال کردم بابا ای ول این کارنامه ها باعث شد که منم به خودم بیام و بگم مگه من چی کم دارم(البته من کوچیک همتونم)
    ببخشید که من نقل قول از چند روز قبل میارم.

نقل قول نوشته شده توسط soheiltaker
    واي باورم نميشه اين بيدقتي ها اعصابمو خورد كرده پشتيبانم ميگفت اگه بي دقتي نميكردي ترازت رو 7000 بود
    چند نمونه!!: X در 12=4x چند ميشه ؟!!!! جديدا 4 ميشه!!!
    44=33+a اينجا a چند ميشه؟ !!! اينجا هم با توجه به علم نوين من a=10 ميشه!!! بله تعجب نكنيد !!
    خيلي از اينا هست فكر كن يه مسئله خيلي سختو حل كني آخرش مثلا گزينه رو اشتباه بزني و......
    نميدونم چي كار كنم خير سرم كنكور دارم !!!
    این مثالای تو منو یاد امتحانای نهایی انداخت
    تازه یه نوع اشتبای رایج دیگه هم داشتما اینکه وقتی جواب رو بدست می آوردم اونو وارون جانبی میکردم!!!فراموش می کردم که عدد رو باید از سمت چپ خوند.شیمیم که رو همین اشتبا ها خراب شد ،حسابم رو اشتباهایی از اون نوع.
    نقل قول نوشته شده توسط behnam_n80
    آرامش.آرامش.آرامش
    منم یه دورانی بود شدیدا به این وضع دچار بودم
    که ناشی از استرس بود اونم برا اینکه می خواسم ترازم بالا بشه
    اگه قبل آزمون به خودت بتونی بقبولونی که من کاره خودما میکنم و تراز باشه برا مرحله بعد
    این مشکلت حل میشه
    اینو قبول دارم
    به نظر میرسه آدم عجولی هستید و می خوای هر چه سریعتر به بلا برسی.
    فکر کنم تو این تاپیک من ضعیف ترین باشم ....
    حتما تلاش میکنم که خودم رو بالا بکشم.
    خیالت راحت من هنو نمردم!!!
    من تا حالا فقط دوتا قلمچی دادم که یکیشو یادم نیست ولی اون یکیو 5000 منطقه یک شدم!!!!!!!!!!!!
    خوب با این وجود وضع من از همه افتضاح ترهمن تا بحال 70 % رو تجربه نکردم.ترازامم به زور به 6000 می رسه.
    البته تا الان خواب بودم حالا یه تصمیم گرفتم که همه برید تو کفش:می خوام ترازامو به بالای 7500 برسونم،فقط یه دو ماهی وقت می خواد...
    نقل قول نوشته شده توسط rosenegarin13
    من هم با اين مورد مشكل دارم . درسته يه كم بزرگ مينويسم ولي 20 تا سوال رو هم نميشه تو اون دفترچه به جواب رسيد چه برسه بيشتر از اين !!!!
    از همين جا از مسئولين درخواست ميكنم يك دفتر 40 برگ همراه دفترچه سوالات به من و بقيه دوستاني كه بزرگ مينويسن بدن تا مشكل ما هم حل بشه .
    منم یه همچین مشکلی دارم با کمی تفاوت که بزرگ نمی نویسم ولی تو یه صفحه بیشتر از 3/4تا سوال نمی تونم جواب بدم هنوز یاد نگرفتم که از گوشه شروع کنم و تمیز بنویسم .معمولاً از وسط شرو میکنم!
    یه راه حل!!!
    دفترچه ها همیشه طوری اند که یه یه روی یه صفحه اول یا آخر سفیده بقیش رو هم خودتون بخونی>>>
    فقط به گوش سنجش نرسه
    Last edited by Vict0Ria; 18-02-2009 at 05:01.

9. این کاربر از Vict0Ria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

جدیداً چیزای جدیدی از یک مشاور به نام دکتر حسین احمدی شنیدم که روش های جدیدی برای تست زدن داره.
    و ادعا می کنه رتبه های تک رقمی زیادی تحت مشاوره او بودند(حبیب الله عبدالهی پور رتبه 2 کنکور ریاضی مهندسی برق شریف ، ندا ایاز رتبه 1 مهندسی کامپیوتر،سپیده آذریان مهندس برق رتبه ،فرشید غلامی و شبنم کوشک پزشکی شهید بهشتی،هانیه کرباسی و آیدا شافعی دانشجوی مهندسی معماری و...)تازه می گه اکثر این افراد در چند ماه آخر به او روی آوردند .
    و با روشی نام آلفای ذهنی روش های تست زنی رو به شاگرداش آموزش میده.
    البته من اصلاً به مشاورا اعتقاد ندارم و معتقدم همه چیز به خود آدم بستگی داره ولی وقتی این حرفا رو شنیدم تعجب کردم.
    اگه کسی چیزی شنیده و به صحت این حرفا اطمینان داره بگه و یه سایتی بده که بیشتر آشنا شیم.
    من که ایشون رو نمی شناسم !
    ولی از این دست تبلیغات خیلی دیدم ...
    به نظرم اینجور کارا فقط پول هدر دادنه...
    خودم شخصا اعتقادی به اینجور چیزا ندارم اصلا و ابدا !
    کنکور هم مث امتحانای دیگه هس فقط یه مقدار رقابت شدیدتره ! دیگه این مسخره بازیا دلیلی نداره...

11. 3 کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezaxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض 25 بهمن ماه

سلام دوستان ...
    این هم کارنامه 25 بهمن من ...
    امتحانی که می تونست یکی از بهترین امتحان هام باشه به بدترینش تبدیل شد .

و اما در مورد درصد ها :

دیفرانسیل و ریاضی پیش را که خودم هم هنوز نمی دونم چرا اینجوری شده ، من تو امتحان های قبل دیفرانسیلم زیر 70 نمی آمد اما این بار ...

بقیه تخصصی ها هم که تقریبا همشون خوب هستند ( به غیر از شیمی 3 )

عمومی ها هم که من اصلا نمی خونم ( یعنی می خوام بخونما اما حفظیاتم فوق العاده ضعیفه ) و همین درصد ها رو هم که نخونده زدم خیلی راضی ام...

( به عربی توجه کنید ::: )

و اما نکته ای که در این آزمون اعصاب منو خرد کرد ، هندسه تحلیلی هست
    من واقعا نمی دونستم که باید دو تا ترمی ها را بزنیم ، فکر کردم مثل ترم اول هست که باید فقط یکی از ترمی ها را بزنیم ( از اونجایی که دیفرانسیل و فیزیک پیش 10 تا سوال بود طبیعتا شک هم نکردم که چرا تعداد سوالات گسسته ترمی کم هست )
    این پشتیبان بی خاصیت هم که هیچی بهم نگفت SO می بینید که تحیلی را خالی گذاشتم ( منی که ترم اول 3 بار تحلیلی را 100 زدم ) و ... می بینید که چقدر ترازم افتضاح شده

دوستان موفق باشید ...
    Last edited by rezaxp; 17-02-2009 at 12:16.

13. 5 کاربر از rezaxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    zendoon

پيش فرض

من نمی دونم چرا اکثر داوطلبا با عربی مشکل دارن ( اگه بگین ممنون میشم ! ) ولی حدس می زنم اکثر بچه ها تفاوت بین عربی خوندنو با بقیه درسها نمی دونن چیه !
    مشکال من با عربی استثناهای مسخرشه که معمولاً همینا در کنکور سوال میشه.

15. این کاربر از Vict0Ria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    zendoon

12

سلام دوستان ...
    این هم کارنامه 25 بهمن من ...
    عربی رو با لایتنر بخون.
    lomon دستت درد نکنه خیلی با حال بود
    نقل قول نوشته شده توسط نوید نادری
    پاسخ نامه ها رو که گرفتن، یک کم سوالا رو با بچه ها چک کردیم و فهمیدیم که سوالا یه ذره با هم فرق داشتن.
    من هر چی زور زدم نتونستم منظور آقای علیزاده رو بفهمه.مگه سوالا برا همه یکسان نیست؟
    ادبیات : 85% ( 2 غلط و 1 نزده )
    عربی : 94% ( 1 غلط )
    دین و زندگی : 89% ( 2 غلط )
    زبان : 94% ( 1 غلط )
    ریاضی : 100%(!)
    فیزیک : 94%
    شیمی : 96%
    اینم درصدایی که بعد کنکور حساب کرد!!!
    با این وجود میگه واسه چی به من زنگ بزنن/ \.من 200 % مطمئنم که این آقا نوید میدونسته که جزء 3 نفره!!

قرار بود نتایج نیمه ی اول مرداد بیاد! شور و حرارت و اضطراب باز هم داشت به اوج خودش می رسید! این روزای اول مرداد، هی دوستام ( مخصوصا امیر خسرو گوران که باز هم از قسمت قبل می شناسینش ) بهم زنگ میزدن و می گفتن که از سازمان سنجش زنگ نزدن؟؟؟!!!! منم می گفتم که نه بابا، واسه چی به من زنگ بزنن؟دلتون خوشه ها!!!!!فامیلام هم هی می گفتن که این نتیجه ها کی میاد ؟ و از این حرفا!

به هر حال، در طول سال، مصاحبه ی نفرات برتر رو توی پیک سنجش و مجله ی آزمون کانون خونده بودم و نگهشون داشته بودم برا روز مبادا که همون 8 مرداد 86 بود!
    لازم به ذکره که سیل پیامک ها هم در کنار تلفن ها آغاز شد و inbox گوشیم داشت می ترکید!!!☺پدرم هم خودش رو رسوند به خونه و کمی بعد، اکیپ فیلم برداری و عکاسی از صدا و سیما، به همراه آقای صادقی ( نماینده ی قلم چی در شهرمون ) و رئیس آموزش و پرورش قائم شهر و گروهی از معاونان خونه مون رو رسما پر کردن! خیلی شوکه شده بودم و استرس زیادی هم داشتم؛ این اضطراب، به نوعی می تونم بگم که چند برابر اضطراب سر جلسه ی کنکور بود.
    اینم از دردسر های رتبه ی 1 شدن.
    در طول مصاحبه و قبل و بعدش، عکاس، همین طور یه ریز ازم عکس می گرفت؛ خوب اعصاب آدم خرد می شه دیگه!!! بعد رفتیم تو اتاق و گفتن که کامپیوترت رو روشن کن، ما هم روشن کردیم. گفتن چند تا از کتابات رو بیار و بریز روی تختت؛ ما هم اوردیم؛ بعدش گفتن که برای اینکه بیننده فکر کنه که مثلا در حال راحتی داری درس می خونی، آستینای پیرهنت رو بده بالا و پیرهنت رو از تو شلوارت در بیار؛ حتی یکی شون که خیلی هم احساس بامزه بودن می کرد، گفت شلوارت رو هم بکش پایین و آنان را بسیار خنده شد☺☺☺؛ دیگه این کارو نکردم!!!
    اینم از کارمندای دولت!!!
    Last edited by Vict0Ria; 19-02-2009 at 16:56. دليل: eshkal taypi:)

17. این کاربر از Vict0Ria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    در داخل غار

پيش فرض

مشکال من با عربی استثناهای مسخرشه که معمولاً همینا در کنکور سوال میشه.
    حرف دلم رو زدی . . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •