نصب برنامه ها و بازی ها بعد از جیلبریک چجوری هست؟ با خودش و از روی PC
این سیدیا دقیقا چیه؟
چند تا فرمت برای برنامه ها و بازی ها وجود داره؟
شارژر همراهش نیست؟
اگه نیست، جدا چنده؟
کلا نکته ای، چیزی اگه هست بفرمایید!
نصب برنامه ها و بازی ها بعد از جیلبریک چجوری هست؟ با خودش و از روی PC
این سیدیا دقیقا چیه؟
چند تا فرمت برای برنامه ها و بازی ها وجود داره؟
شارژر همراهش نیست؟
اگه نیست، جدا چنده؟
کلا نکته ای، چیزی اگه هست بفرمایید!
چند تا سوال این هدفونه آیپاد 3g رو جدا می فروشن ؟
این هدفونه صدا رو هم ضبط می کنه ؟
اگه منظورتون هدفون اصلیشه که داخل جعبشه...زیاد کیفیت جالبی نداره...
در 3جی هدفونش ریموتم داره که با اون صدا میشه ضبط کرد...
در 2جی ریموت نداره..
اینم هدفونه 3جی:
![]()
Last edited by boozzai; 14-06-2010 at 00:21.
میشه گفت یه برنامه هست که اجازه ی دسترسی به نرم افزارهایی که مورد تایید اپل نیست (مثلا" تم) رو میده و اونا رو مدیریت میکنه و خودش تنها هم نیست و شبیه هایی رو هم داره مثل icy و rock که هرکدوم خصوصیاتی دارن ولی من با راک که کار کردم و بیشتر پسندیدم اما سیدیا بیشتر جا افتاده ...این سیدیا دقیقا چیه؟
برای نصب نرم افزارای با فرمت deb به وایرلس نیازه که اینو هم میشه حلش کرد و بدون وایرلس نصب کرد ...
2 تا ...چند تا فرمت برای برنامه ها و بازی ها وجود داره؟
ipa که از زیر دست اپل گذشتن و مورد تاییدن و deb که مورد تایید نیستن ...
خیلی راحت ...نصب برنامه ها و بازی ها بعد از جیلبریک چجوری هست؟ با خودش و از روی PC
نرم افزار رو میگیری و میریزی تو ایتونز و سینک میکنی و لذت میبری ...
اگه بخوای با خودش هم نصب کنی میریزی تو یه فلدر مخصوص (بعد از نرم افزار مخصوص با فرمت deb ) و با یه حرکت نصبش میکنی !!
نه نیست ...شارژر همراهش نیست؟
اگه نیست، جدا چنده؟
دوستم خریده بود 10 تومن ...
اپل یه جورایی تو کار انحصارسازیه و همه چیز رو انحصاری و البته محدود میکنه ...کلا نکته ای، چیزی اگه هست بفرمایید!
کلا" آیپاد وابسته ی بلامنازع (حالا این یعنی چی!؟!؟!) آیتونر هست و برای اکثر کارات به آیتونز نیاز داری و اگه آیپاد جزئی از زندگیت بشه ،یعنی آیتونز جزئی از زندگیت شده ...(میشه رو این موضوع بحث کرد)
البته با کمک بعضی نرم افزارا (با فرمت deb) میشه یه مقداری از این وابستگی رو کم کرد ...
به هر حال برای تو که لپتاپت میتونه باهات باشه (مخصوصا" تو سفرای خارج شهر خودتون) نباید خیلی مشکل باشه ...
نکته ی دیگه هم که به ذهنم میرسه معرفی iFile هست ...
اینو گفتم چون میدونم تا حالا تو خط سیمبین بودی و اهمیت x-plorer رو درک میکنی ...
iFile هم مث x-plore هست ولی با امکانات میشه گفت یکم محدودتر ...
و همچنین iPhone folders که مث گوشی ها که بعد از نصب به فلدراشون دسترسی پیدا میکنی ، با این نرم افزار هم به فلدرای موجود تو آیپادت دسترسی پیدا میکنی ...
نکته ی دیگه هم اینه که اگه خواستی بخری یه کارت وایرلس 25-30 تومنی هم بخر و با آیپاد ، به کمک ADSL لذت بازی گروهی و چیزای دیگه هم بچش ...
مگه قبلش شولوغ بود ؟؟چرا یهو اینقدر سوت و کور و خلوت شد، اینجا!؟
ll=ll=ll=ll=ll=ll=ll=ll=ll=ll=ll=ll=ll=ll
چندتا؟چند تا سوال
قاعدتا" باید بفروشن و نباید ارزون هم باشه ...این هدفونه آیپاد 3g رو جدا می فروشن ؟
این هدفونه صدا رو هم ضبط می کنه ؟
صدا رو هم ضبط میکنه ...
اتفاقا" از نظر خیلی ها کیفیت خیییلی جالبی داره ...اگه منظورتون هدفون اصلیشه که داخل جعبشه...زیاد کیفیت جالبی نداره...
مگر اینکه یه عمر تو کار پلیر هایی با هدوفونهای ناب باشین ...
درست! پس با استفاده از سیدیا یا مشابه هاش دیگه AppStore بی استفاده میشه!؟ یا منافاتی با هم نداره؟ نرم افزار های پولی AppStore رو چجوری میشه رایگان داشت!؟میشه گفت یه برنامه هست که اجازه ی دسترسی به نرم افزارهایی که مورد تایید اپل نیست (مثلا" تم) رو میده و اونا رو مدیریت میکنه و خودش تنها هم نیست و شبیه هایی رو هم داره مثل icy و rock که هرکدوم خصوصیاتی دارن ولی من با راک که کار کردم و بیشتر پسندیدم اما سیدیا بیشتر جا افتاده ...
میخوام ببینم نقش AppStore چیه؟
نیازی به حل کردن، با همون وایرلس خویه!برای نصب نرم افزارای با فرمت deb به وایرلس نیازه که اینو هم میشه حلش کرد و بدون وایرلس نصب کرد ...
2 تا ...
ipa که از زیر دست اپل گذشتن و مورد تاییدن و deb که مورد تایید نیستن ...
چه جالب!خیلی راحت ...
نرم افزار رو میگیری و میریزی تو ایتونز و سینک میکنی و لذت میبری ...
اگه بخوای با خودش هم نصب کنی میریزی تو یه فلدر مخصوص (بعد از نرم افزار مخصوص با فرمت deb ) و با یه حرکت نصبش میکنی !!
این "یه حرکت" تو آیپاده، دیگه!؟
عجب! از اپل با کابل TV ساده 45$ـی خیلی بعیده! همش 10 تومن؟نه نیست ...
دوستم خریده بود 10 تومن ...
دیروز آیتونز رو نصب کردم، چیز بدی نیست که بخوایم از وابستگی بهش کم کنیم!اپل یه جورایی تو کار انحصارسازیه و همه چیز رو انحصاری و البته محدود میکنه ...
کلا" آیپاد وابسته ی بلامنازع (حالا این یعنی چی!؟!؟!) آیتونر هست و برای اکثر کارات به آیتونز نیاز داری و اگه آیپاد جزئی از زندگیت بشه ،یعنی آیتونز جزئی از زندگیت شده ...(میشه رو این موضوع بحث کرد)
البته با کمک بعضی نرم افزارا (با فرمت deb) میشه یه مقداری از این وابستگی رو کم کرد ...
به هر حال برای تو که لپتاپت میتونه باهات باشه (مخصوصا" تو سفرای خارج شهر خودتون) نباید خیلی مشکل باشه ...جالب بود!
خب دقیقا چه نیازی به دسترسی فایل ها روی آیپاد هست؟نکته ی دیگه هم که به ذهنم میرسه معرفی iFile هست ...
اینو گفتم چون میدونم تا حالا تو خط سیمبین بودی و اهمیت x-plorer رو درک میکنی ...
iFile هم مث x-plore هست ولی با امکانات میشه گفت یکم محدودتر ...اینکه مثل سیمبین -- و ساین نداره!
همون سوال بالایی!و همچنین iPhone folders که مث گوشی ها که بعد از نصب به فلدراشون دسترسی پیدا میکنی ، با این نرم افزار هم به فلدرای موجود تو آیپادت دسترسی پیدا میکنی ...
یه وایرلس روتر هست که فکر کنم کار رو راه بندازه!نکته ی دیگه هم اینه که اگه خواستی بخری یه کارت وایرلس 25-30 تومنی هم بخر و با آیپاد ، به کمک ADSL لذت بازی گروهی و چیزای دیگه هم بچش ...
نبود!؟مگه قبلش شولوغ بود ؟؟![]()
ـــــــــــــــــــ
حالا سوالات جدید!
1. توی مقایسه های بین PSP و آیپاد که توی YouTube بود، به موضوع سختی بازی با صفحه لمسی و راحتی بازی کردن با دکمه خیلی اشاره میشه! میخوام ببینم واقعا اینقدر سخت و آزاردهنده است بازی کردن با صفحه لمسی؟ چون بحث بازی برام مهمه!
2. بازی های آنلاین چه جوری هستن؟ قابل توجه و درست و حسابی هستن که آدم روشون حساب کنه؟
3. وینتربرد چیه دقیقا؟ فکر کنم مربوط به تم و تغییرات گرافیکی باشه، درسته؟
4. جایگاه App Store کجاست؟ چه قدر مورد استفاده است بعد از جیلبریک و سیدیا و ...!؟
ـــــــــــــــــــ
دیگه کم کم سوال هام داره الکی میشه، ببخشید! دعا کنید زودتر بگیرم که شما هم از این سوالات راحت بشید!ممنون!
1:نه اونقدر هم سخت نیست ولی اگه واقعا هدف اصلیت بازی کردن هست میتونی پی اس پی بگیری چون ایپادتاچ فقط برای بازی نیست و در حال حاضر هم بازی های زیادی دارن میسازن براش و شرکت ها رو این موضوع سرمایه گذاری کردن ...
در ضمن یه قطعه ای هم هست که ای تاچ وصل میشه و حالت دسته (مثل پی اس پی) رو بهش میده تا راحت بازی بشه کرد و الان به لطف شتاب سنج بازی ها به راحتی انجام میشن !
.........
2: دودسته هست یه دسته با وای فای هست که مثلا من با تو میشینیم کنار هم یه بازی رو انجام میدیم انلاین یا همون مولتی پلیر هم میشه و نیاز به یه وایرلس داری و توی منوی بازی ها اگه مولتی رو ساپورت کنه این گزینه هست !
3:بله یه برنامه هست که نصب میشه و برای تغییرات گرافیکی مثل تم و فونت و ... در محیط مک هست البته خود این برنامه هم تم و ... واسه خودش هست و 100% باید نصبش کنی !
4:والا جایگاه خاصی نداره شما میتونی برنامه ها رو به صورت دستی و هم با سایدیا و ... بریزی و حالشو ببری ...
**از من به تو نصیحت برو انجمن تخصصی ایفون بخش مقالات اموزشی ایفون(نه ای تاچ) یه سری مطالب مهم و سوالات ابتدایی در غالب تاپیک جواب داده شده خیلی بهت کمک میکنه ! ...
1. بازی برام مهمه ولی امکانات فرعی آیپاد رو هم نمیخوام از دست بدم! (وب گردی، مولتی مدیا، نرم افزار های کاربردی و سرگرمی! و از همه مهمتر تاچ بودنش برام مهمه!)1:نه اونقدر هم سخت نیست ولی اگه واقعا هدف اصلیت بازی کردن هست میتونی پی اس پی بگیری چون ایپادتاچ فقط برای بازی نیست و در حال حاضر هم بازی های زیادی دارن میسازن براش و شرکت ها رو این موضوع سرمایه گذاری کردن ...
در ضمن یه قطعه ای هم هست که ای تاچ وصل میشه و حالت دسته (مثل پی اس پی) رو بهش میده تا راحت بازی بشه کرد و الان به لطف شتاب سنج بازی ها به راحتی انجام میشن !
.........
2: دودسته هست یه دسته با وای فای هست که مثلا من با تو میشینیم کنار هم یه بازی رو انجام میدیم انلاین یا همون مولتی پلیر هم میشه و نیاز به یه وایرلس داری و توی منوی بازی ها اگه مولتی رو ساپورت کنه این گزینه هست !
3:بله یه برنامه هست که نصب میشه و برای تغییرات گرافیکی مثل تم و فونت و ... در محیط مک هست البته خود این برنامه هم تم و ... واسه خودش هست و 100% باید نصبش کنی !
4:والا جایگاه خاصی نداره شما میتونی برنامه ها رو به صورت دستی و هم با سایدیا و ... بریزی و حالشو ببری ...
**از من به تو نصیحت برو انجمن تخصصی ایفون بخش مقالات اموزشی ایفون(نه ای تاچ) یه سری مطالب مهم و سوالات ابتدایی در غالب تاپیک جواب داده شده خیلی بهت کمک میکنه ! ...
ممنون، رفتم عضو شدم!![]()
میگم تا فردا شب صبر کنین تا ببینیم تو e3 چیزی به نام psp2 که اکثر تحلیل گرا می گن معرفی میشه میاد یا نه!1. بازی برام مهمه ولی امکانات فرعی آیپاد رو هم نمیخوام از دست بدم! (وب گردی، مولتی مدیا، نرم افزار های کاربردی و سرگرمی! و از همه مهمتر تاچ بودنش برام مهمه!)
ممنون، رفتم عضو شدم!
شاید psp2 خیلی نظر ها رو نسبت به ipod عوض کنه
میشه گفت یه برنامه هست که اجازه ی دسترسی به نرم افزارهایی که مورد تایید اپل نیست (مثلا" تم) رو میده و اونا رو مدیریت میکنه و خودش تنها هم نیست و شبیه هایی رو هم داره مثل icy و rock که هرکدوم خصوصیاتی دارن ولی من با راک که کار کردم و بیشتر پسندیدم اما سیدیا بیشتر جا افتاده ...
این سیدیارو چجوری باید نصب کرد؟
برای نصب نرم افزارای با فرمت deb به وایرلس نیازه که اینو هم میشه حلش کرد و بدون وایرلس نصب کرد ...
چجوری میشه حلش کرد؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)