هشت کتاب گاج خوبه کتاب حسابان نشر الگو هم خوبه اما کلا زیاد نگران حسابان نباش دیفرانسیل هم کاملتره هم کتاب خوب واسش تو بازار زیاد هست
هشت کتاب گاج خوبه کتاب حسابان نشر الگو هم خوبه اما کلا زیاد نگران حسابان نباش دیفرانسیل هم کاملتره هم کتاب خوب واسش تو بازار زیاد هست
سلام
از دوستان کسی فیزیک پیش1 انتشارات فار داره؟
چه جور کتابیه؟
فرق جلد1 وجلد2 فیزیک پیش 1 چیه؟
سلام دوستان کمکم کنید.یه کتاب برای زبان فارسی3 معرفی کنید که هم اموزش داشته باشه و هم تست. در ضمن من میخوام واسه فیزیک3 و هندسه2 کتاب اموزشی بخرم . میگن واسه هردو مبتکران بگیر . اگه میتونید یه توضیح درباره این کتابهای مبتکران بدید.
انگار سایت خوشخوان خراب شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صبر کن کتاب دکتر سبطی تا پایان این ماه میاد.
مبتکران سطحش بالاست.ولی اونی که برای اندیشه سازان تجدید چاپ می کنه عالیه.هندسه 2 گاج هم خوبه.(سفید)
فیزیک 3 هم رمزینه بگیر.
بچه ها امروز رفتم انقلاب کتاب کمک اموزشی بخرم.من برای دینی نظرم این بود که دین و زندگی نشر الگو یا مهر و ماه رو بخرم اما چشمم به کتاب دینی جامع انتشارات همگامان افتاد مغازه دار بهم گفت که خیلی عالیه و از همه ی کتاب ها ی بازار مفهومی تره.من هم خریدم واقعآ بی نظیره هم درس نامه ی خیلی خوبی داره و هم تست هایی داره که به شدت به کنکور سراسری نزدیک هستن(حدود 3500 تا تست).ایات رو خیلی روان ترجمه کرده روان تر از اون که فکرشو بکنید تازه خیلی مفهومی ایات و روایات رو تحلیل و بررسی کرده.تازه یه قسمت هم داره که در مورد درس معارف به شما مشاوره می ده.در کل به نظر من بهترین کتاب دین و زندگی کنکوره البته حجمش خیلی زیاده حدود 520 صفحه است.
فیزیک پیش 1 انتشارات فار 2 جلده و فرقشون با هم در این هستش که نصف مطالب فیزیک پیش 1 در جلد 1 و نصف دیگر مطالب در جلد 2 هستش.من این کتاب ها رو نخواندم اما شک نکن کتاب های فیزیک فار بی نظیر هستند.چون مولف های فیزیک فار همان مولفهای فیزیک مشهور اندیشه سازان قدیم هستند.
فیزیک3 اندیشه سازان با مبتکران چه فرقی داره؟ یکی از دوستام مبتکران خریده بود میگفت خیلی خوبه و در حد مرگهیه توضیح بدید لطفا
کتاب فیزیک 3 مبتکران (تالیف دکتر فرین کمانگر) همان کتاب فیزیک 3 انتشارات اندیشه سازان هستش که الان مبتکران چاپ می کنه و خیلی هم عالیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)