شوخــــــــــــــــــــــ ـــــــی می کنی !!!مهندسی نفت،مهندسی راه آهن،مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک
مهندسی پلیمر
،مهندسی مواد
![]()
شوخــــــــــــــــــــــ ـــــــی می کنی !!!مهندسی نفت،مهندسی راه آهن،مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک
مهندسی پلیمر
،مهندسی مواد
![]()
آره همین کافیه...
شوخــــــــــــــــــــــ ـــــــی می کنی !!!![]()
کلا پیام نور یه شوخی بزرگه
معتمدی (معاون آموزشی دانشگاه پیام نور) درباره رشته های جدید گفت:مهندسی برق، مهندسی نفت،مهندسی راه آهن،مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک.مهندسی پلیمر،مهندسی مواد، رشته خبرنگاری ، روزنامه نگاری ، عکاسی و چند گرایش جدید در رشته های هنر از جمله رشته های جدیدی می باشد که مجوز آنها توسط پیام نور کسب شده است و در دفترچه کارشناسی فراگیر پیام نور سال۹۰ اضافه شده است.
مطمئنی از 15دی شروع میشه؟؟ از 15ام تا چندمه؟؟؟؟فترچه فراگیر کارشناسی هفته آینده منتشر می شود و علاقه مندان می توانند از طریق اینترنت و یا دفاتر پستی با پرداخت مبلغ ۵۰ هزار تومان از تاریخ ۱۵ دیماه ۸۹ نسبت به ثبت نام اینترنتی اقدام کنند.
زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور ۲۶ دی ۸۹ می باشد
من که نمیخوام کارشناسی ارشد برم!!!
یک سوال هم داشتم و اون اینکه من میخوام it(فناوری اطلاعات) بخونم, به نظرتون سخته ؟؟
تو اخبار پیام نور که این جوری زده!مطمئنی از 15دی شروع میشه؟؟
15 تا 21از 15ام تا چندمه؟؟؟؟
خودت ببین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن خودم نرم افزار میخونم ! ولی ترم بالایی ها میگن it از نرم افزار راحت تره!یک سوال هم داشتم و اون اینکه من میخوام it(فناوری اطلاعات) بخونم, به نظرتون سخته ؟؟![]()
![]()
Last edited by hamidras; 29-12-2010 at 21:52.
من یه دفترچه دانیلود کردم اسمش کارشناسی 89 بود توش نوشته بود ثبت نام از 8دی شروع میشه تا 15ام.
من امروز رفتم از پست محلمون دفترچه بگیرم گفت نداریم و اینکه تو 4راه لشکر هم نیومده, پس دفترچه کی میاد؟؟؟؟
توی اون pdf ای که دانلود کردم زده بود رمز و دفترچه ، قیمتش 65100تومن!!!!!!
---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
من دانشگاه آزاد 2ماه خوندم حالا میخوام انصراف بدم و مدارکم رو پس بگیرم. باید چیکار کنم؟؟
احتمالا این رو دانلود کردیمن یه دفترچه دانیلود کردم اسمش کارشناسی 89 بود توش نوشته بود ثبت نام از 8دی شروع میشه تا 15ام.
من امروز رفتم از پست محلمون دفترچه بگیرم گفت نداریم و اینکه تو 4راه لشکر هم نیومده, پس دفترچه کی میاد؟؟؟؟
توی اون pdf ای که دانلود کردم زده بود رمز و دفترچه ، قیمتش 65100تومن!!!!!!![]()
این
حالا چیزی که مشخصه اینه که ثبت نام شروع نشده چون خبری از شروع ثبت نام اعلام نشدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اگه الان انصراف بدی باید احتمالا تشریف ببری خدمتا!!!من دانشگاه آزاد 2ماه خوندم حالا میخوام انصراف بدم و مدارکم رو پس بگیرم. باید چیکار کنم؟؟
باید یه جا قبولیت قطعی شه بعد انصراف بدی و اینا فک کنم!
یعنی باید صبر کنم دوره دانشپذیری به دانشجویی تبدیل بشه بعدش انصراف بدمشما اگه الان انصراف بدی باید احتمالا تشریف ببری خدمتا!!!
باید یه جا قبولیت قطعی شه بعد انصراف بدی و اینا فک کنم!
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
خب تا اون موقع اگه دانشگاه پیام نور اصل مدرک پیش دانشگاهی رو خواست چیکار کنم, چون دست دانشگاه آزاده!!!!
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
من متولد نیمه دوم 1369 ام و شهریور 89 پیش رو قبول شدم.........
یعنی باید صبر کنم دوره دانشپذیری به دانشجویی تبدیل بشه بعدش انصراف بدم
حقیقتشو بخوای نمیدونم!!!
اصلا اصلو نمیخواد فعلاخب تا اون موقع اگه دانشگاه پیام نور اصل مدرک پیش دانشگاهی رو خواست چیکار کنم, چون دست دانشگاه آزاده!!!!حتی اصل گواهیشم نمیگیرن!!××× فقط با کپیش تطبیق میدن!
شما شاید بتونی بدون انصراف هم مدارکتو چند روز بگیری!!!
شما قبل اینکه هر حرکتی انجام بدی یه مشاوره از نظام وظیفه و دانشگاهی که میخوای بری بگیر بعد خلاصهمن متولد نیمه دوم 1369 ام و شهریور 89 پیش رو قبول شدم.........××
دفترچه کارشناسی فراگیر 90 به صورت اینترنتی نیومده دانلود کنیم؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)