تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 350 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اینجوری که شما گفتید دو حالت داره:
    1- گوشیتون اپدیت نیست و فریم ور قدیم روشه
    2- اصلا از ریشه با کپی کردن هکها روی گوشی مشکل دارید که من پیشنهاد میکنم پست اول رو مو به مو انجام بدید و به سر سری خوندن دوباره بسنده نکنید.
    سوالی بود در موردش من در خدمتم
    نه اتفاقا اون طوری که توی کلوب پی وان دیدم آخرین ورژن روی گوشیم نصبه.
    نه اتفاقا یکی دو تا از هک ها را انجام دادم و مشکلی نداشتم.
    اتفاقا اصل کار را هم از توی همون صفحه اول یاد گرفتم.
    به نظر شما باید چکار کنم؟

تازه هک عوض کردن آیکونها را هم انجام دادم ولی هیچ آیکونی عوض نشد!

به نظر شما یه بار گوشیم را ریستارت کنم و دوباره از اول هک ها را انجام بدم؟

برای پاک کردن فایلهای اضافی باید چکار کنم؟ چون یکی دوتا نیست که بتونم دنبالش بگردم.

ویرایش شد:
    اون مشکلی بود که گفتم با نوت بوک جی 900 دارم! حالا فهمیدم من هر کدوم از این نوت بوکها را که زودتر اجرا میکنم توی تسک منیجر فعال میمونه و وقتی نوت بوک بعدی را میخوام اجرا کنم اون یکی اجرا میشه و وقتی از تسک منیجر غیر فعالش میکنم و اون یکی را اجرا میکنم درست میشه.
    حالا میخوام بدونم برنامه ای برای مدیریت تسک منیجر هست؟ که مشخص کنیم چه برنامه هائی حق دارند فعال بمونند و چه برنامه هائی نمیتونند فعال بمونند؟
    Last edited by mehrdad_zero; 06-11-2008 at 22:20.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

تشکر.........تشکر...............تشکر.. ..........
    راستی میدونم جاش اینجا نیست ولی با Bootman میخوام یه برنامه رو startup لود کنم مثل Gdesk یا linkboy میگه برنامه رو رجیستر کنید .........موندم بلاتکلیف.........
    یه مورد دیگه اینکه گوشی من 990 هست فریمور گوشی هم طبق آپدیت یک هفته پیش R6E28
    روی یه 990 دیگه البته چینی دیدم در حالت فیلیپ بسته ایکونهای دسکتاپ 5 تا بود و سمت چپ از بالا به پایین بودن
    در حالت فیلیپ باز هم همون شکلس ولی بیشتر که تاریخ و ساعت هم سمت راست بالا بود و کار با منوهای دسکتاپ خیلی راحت تر از این حالت عادی990 بود !!!!!!!!!!!!!!!! میشه یه بررسی کنی ببینی چی بوده ؟ از کجا میشه گیرش اورد و نصب کرد؟ چطوری اصلا؟
    جدای از همه این صحبتا ساعت 990 رو میشه همه جا مشاهده کرد یا نه؟؟؟؟؟ بدون نصب برنامه
    ببینم میتونی ما رو اساسی شرمنده و خجالت زده بکنی با این همه زحمت

مجددا
    تشکر..........تشکر*n^100000000000000000000 00000000000000000000000000
    حاجی التماس کمک دارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه اتفاقا اون طوری که توی کلوب پی وان دیدم آخرین ورژن روی گوشیم نصبه.
    نه اتفاقا یکی دو تا از هک ها را انجام دادم و مشکلی نداشتم.
    اتفاقا اصل کار را هم از توی همون صفحه اول یاد گرفتم.
    به نظر شما باید چکار کنم؟

تازه هک عوض کردن آیکونها را هم انجام دادم ولی هیچ آیکونی عوض نشد!

به نظر شما یه بار گوشیم را ریستارت کنم و دوباره از اول هک ها را انجام بدم؟

برای پاک کردن فایلهای اضافی باید چکار کنم؟ چون یکی دوتا نیست که بتونم دنبالش بگردم.

ویرایش شد:
    اون مشکلی بود که گفتم با نوت بوک جی 900 دارم! حالا فهمیدم من هر کدوم از این نوت بوکها را که زودتر اجرا میکنم توی تسک منیجر فعال میمونه و وقتی نوت بوک بعدی را میخوام اجرا کنم اون یکی اجرا میشه و وقتی از تسک منیجر غیر فعالش میکنم و اون یکی را اجرا میکنم درست میشه.
    حالا میخوام بدونم برنامه ای برای مدیریت تسک منیجر هست؟ که مشخص کنیم چه برنامه هائی حق دارند فعال بمونند و چه برنامه هائی نمیتونند فعال بمونند؟
    آیا زبان گوشی شما Uk-English هستش؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نه زبان گوشیم فارسیه ولی انگلیسی هم داره و من با انگلیسی هم که امتحان کردم نشد.

یه سوال دارم:
    فرق واکمن 2 و 3 با واکمن پی وان چیه ؟ فقط از لحاظ ظاهری فرق دارند یا چیز دیگه ای هم هست؟چون من گوشی قبلیم w810 بود و با هد ست اون موزیک گوش میکنم و با پی وان هم که موزیک گوش میکنم فرقی ما بین واکمن این دو تا حس نمیکنم. اگه فرق زیادی ندارند بی خیال اون هم میشم ولی از آیکونهای جی 900 دیگه نمیتونم بگذرم!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidreza_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    50%Of the World

پيش فرض

دیگه این مورد که به اینجا مربوط میشه.....
    1)گوشی من 990 هست فریمور گوشی هم طبق آپدیت یک هفته پیش R6E28
    روی یه 990 دیگه البته چینی دیدم در حالت فیلیپ بسته ایکونهای دسکتاپ 5 تا بود و سمت چپ از بالا به پایین بودن
    در حالت فیلیپ باز هم همون شکلس ولی بیشتر که تاریخ و ساعت هم سمت راست بالا بود و کار با منوهای دسکتاپ خیلی راحت تر از این حالت عادی990 بود !!!!!!!!!!!!!!!! میشه یه بررسی کنی ببینی چی بوده ؟ از کجا میشه گیرش اورد و نصب کرد؟ چطوری اصلا؟.....عرض کنم اون تغییرات با برنامه یا تم نبود ها :43:

2)ساعت 990 رو میشه همه جا مشاهده کرد یا نه؟؟؟؟؟ بدون نصب برنامه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در حالت فیلیپ باز هم همون شکلس ولی بیشتر که تاریخ و ساعت هم سمت راست بالا بود و کار با منوهای دسکتاپ خیلی راحت تر از این حالت عادی990 بود !!!!!!!!!!!!!!!! میشه یه بررسی کنی ببینی چی بوده ؟ از کجا میشه گیرش اورد و نصب کرد؟ چطوری اصلا؟.....عرض کنم اون تغییرات با برنامه یا تم نبود ها

2)ساعت 990 رو میشه همه جا مشاهده کرد یا نه؟؟؟؟؟ بدون نصب برنامه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون
    خير - اين بحث خيلي وقت پيش در كلوپ p990 بود ، نميشه كاري كارد كه اونجوري بشه

ساعت p990 هم بدون نصب برنامه نميشه همه جا مشاهده كرد ، فقط با برنامه timeblob ميشه كه توي انجمن هستش

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

نه زبان گوشیم فارسیه ولی انگلیسی هم داره و من با انگلیسی هم که امتحان کردم نشد.

یه سوال دارم:
    فرق واکمن 2 و 3 با واکمن پی وان چیه ؟ فقط از لحاظ ظاهری فرق دارند یا چیز دیگه ای هم هست؟چون من گوشی قبلیم w810 بود و با هد ست اون موزیک گوش میکنم و با پی وان هم که موزیک گوش میکنم فرقی ما بین واکمن این دو تا حس نمیکنم. اگه فرق زیادی ندارند بی خیال اون هم میشم ولی از آیکونهای جی 900 دیگه نمیتونم بگذرم!!!
    والا من 10 بار واکمن 3 رو با یک کپی پیست ساده توی درایو C نصب کردم (Uk-English)
    اگه وقت و حوصله داشتید مراحلی که شما انجام میدید رو به ترتیب و مو به مو بگید تا ببینم کجاش مشکل دارید.

فرق واکمن2 و 3 هم توی قیافشون و یه سری تغیرات جزئی هستش.
    در کل من 3 رو روی P1 پیشنهاد میکنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان.من تا حالا گوشیمو آپدیت نکردم.یکی می تونه بگه چجوری باید آپدیتش کنم؟گوشیم p990i هست.می خوام برنامه ی عدم نیاز به ساین رو نصب کنم ولی نمی شه چون گوشیم آپدیت نیست

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

سلام دوستان.من تا حالا گوشیمو آپدیت نکردم.یکی می تونه بگه چجوری باید آپدیتش کنم؟گوشیم p990i هست.می خوام برنامه ی عدم نیاز به ساین رو نصب کنم ولی نمی شه چون گوشیم آپدیت نیست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من فعلا نیازی نمیبینم به اینکه واکمن 3 را نصب کنم ، بعدا که واکمن گوشیم برام تکراری شد نصب میکنم.
    از طرف دیگه توی موبایلستان اون کسی که آموزشش را گذاشته بود خودش بعدا دوباره واکمن 2 را نصب کرده بود چون سرعت گوشیش اومده بود پائین.

ولی خواهشا کمکم کن آیکونهای g700 را نصب کنم.

من توی صفحه اول تایپیک دیدم دو تا پک آیکون هست که یکیش نوشته مختص p1 من اون را نصب میکنم ولی کار نمیده.
    Last edited by mehrdad_zero; 07-11-2008 at 15:32.

داره خودمونی میشه ja_ghaedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پک ها گرافیکی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •