تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 380 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

5.0.95.0
    آخه تازگی این مشکل بوجود اومده و این اواخر چیز خاصی هم نصب نکردم.فکر میکردم مشکل از تغییر ip باشه که از طرف isp انجام میشه ولی اگه اینجور باشه یا به آنتی ویروس مربوط باشه باید قبلا هم اینطوری میشد یا الان هم همیشه این اتفاق نمیفته و بیشتر روی دانلودهای ویدئو اینجوری میشه که عموما روی وبسایت پلی میشن.مثل یوتیوب و مانند اون.ولی بازم تاکید میکنم که همیشگی نیست ولی خوب اعصاب خوردکنه و حجم الکی مصرف میشه.
    کانکشن بشه 1 سرعت دانلود کمتر نمیشه؟
    این تداخل تو مواقعی که تعداد کانکشن های مورد استفاده زیاد میشه و یا read و write زیاد میشه و یا تو حجم های بالا و ... چون آنتی ویروس یا فایروال که ترافیک رو کنترل میکنه دسترسی رو محدود میکنه، پس دلیل اینکه همیشگی نیست اینه که نمیدونین دقیقا به چه علت این اتفاق رخ میده، شما اون کاری که گفتم رو انجام بدین ضرر نداره...
    با کاهش کانکشن ها سرعت کاهش میابه (اگر هاست سرویس دهنده از 1 کانکشن بیشتر بده) ولی همونطور که گفتم با کاهش کانکشن ها و در نتیجه کاهش read و write محدودیت به وسیله آنتی ویروس یا فایروالتون به وجود نخواهد اومد

2. این کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه viera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Security Zone

پيش فرض

سلام
    من وقتی میخوام یه فیلم انلاین در آپارات ببینم تا دکمه پخش رو میزنم idm باز میشه و میخواد دانلود کنه و اجازه پخش آنلاین رو نمیده . هرچی گشتم نتونستم جوابی پیدا کنم
    لطفا راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    من وقتی میخوام یه فیلم انلاین در آپارات ببینم تا دکمه پخش رو میزنم idm باز میشه و میخواد دانلود کنه و اجازه پخش آنلاین رو نمیده . هرچی گشتم نتونستم جوابی پیدا کنم
    لطفا راهنمایی کنید
    مرورگر اینترنتتون چیه ؟

داره خودمونی میشه G.R.E.E.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

چند وقته با IDM موقع دانلود میکنم 50% از CPU استفاده میکنه
    دلیلش چیه؟
    ضمنا از آخرین نسخه دارم استفاده میکنم
    کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا راهنمائی کنید
    از وقتی آنتی ویروس bitdefender را نصب کردم جلوی سرعت برنامه دانلود منیجر idm کم کرده و جدا از این موضوع این است که وقتی برنامه ای را دانلود کردیم و دانلود تمام شد هنوز داره خط کار میکنه و باید حتما مودم را خاموش و روشن کنم حالا برای رفع این مشکل چکار باید کنیم چون الفراد دیگر هم که bitdefender دارن همین مشکل را گفتن لطفا راهنمائی کنید
    خداحافظ

داره خودمونی میشه viera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Security Zone

پيش فرض

مرورگر اینترنتتون چیه ؟
    مرورگرم کروم آخرین ورژن هست .
    قبلا اینطور نبوده . وقتی فیلم فلشی رو آنلاین میدیدم زیرش آیکون idm می اومد و میگفت اگر میخواهی میتونی دانلود هم بکنی ولی فیلم رو هم نشون میداد اما الان فقط میگه دانلود کن و اجازه پخش نمیده .
    Last edited by viera; 10-10-2012 at 00:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام من انتی ویروس اویرا با اخرین اپدیت رو دارم. همچینن malwarebyte اپدیت. از چند رو ز پیش به یک مشکل عجیب برخورد کردم. فایلهای من بعد از دانلود توسط idm از لیست idm خارج میشوند. هم فایلهایی که تمام شدند و..هم فایلهای نافقص!!!!
    بهد از این انفاق اخرین نسخه idm رو هم ریختم متاسفانه مشکل همچنان باقیست
    komak plzzzzzzzzzzzzzzzzzz

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

مرورگرم کروم آخرین ورژن هست .
    قبلا اینطور نبوده . وقتی فیلم فلشی رو آنلاین میدیدم زیرش آیکون idm می اومد و میگفت اگر میخواهی میتونی دانلود هم بکنی ولی فیلم رو هم نشون میداد اما الان فقط میگه دانلود کن و اجازه پخش نمیده .
    شما نرم افزار IDM و کروم رو کامل پاک کن سیستم رو ریستارت کن
    نرم افزار کروم رو مجدد نصب کن و جدیدترین نسخه IDM همراه با کرک معتبر رو دانلود و نصب کن ، کرک های مشکل دار اغلب اوقات مشکل ساز میشند و با نصب مجدد مشکلات برطرف میشه

10. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    لطفا راهنمایی کنید
    سلام
    Options> General> گزینه Edit رو به روی عبارت Customize IDM download anels in Browsers رو بزنین، و تیک گزینه Don't capture download from web-players automatically رو بذارین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
    ماله منم دقیقا همینجوری شده هرکیم یه چیزی میگه!! از همه بدتر نسخ قبلیم همین مشکل براش پیش اومده!!! همش از این نسخه آخری بود که کلا خراب شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •