تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 1081 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306356756 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

hamilton جان من از نسخه ی 119 تستفاده می کنم و کاسپر خیلی CPU را اشغال می کنه پس به ورژن نیست ایا حتما با نصب این نسخه مشکل حل می شه با توجه به عدم رسمی بودنش؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

hamilton جان من از نسخه ی 119 تستفاده می کنم و کاسپر خیلی CPU را اشغال می کنه پس به ورژن نیست ایا حتما با نصب این نسخه مشکل حل می شه با توجه به عدم رسمی بودنش؟
    محصولات كاسپر به مرور زمان و با انتشار نسخه هاي جديدتر وضعيت بهتري(بنظر من و در سيستم من)پيدا كرده اند (از نظر كارايي و صرف منابع سيستم و رابط كاربري و امكانات و...) ولي گاهي نسخه هاي جديد نيز داراي اشكالاتي هستند كه برخي از انها واقعا عذاب آور هستند.اين مورد در نسخه 7.0.321 صادق بود كه كاربران زيادي منجمله خود من به كند شدن قابل توجه سيستم اعتراض كرديم.حتي اشكالات را بصورت مستند به قسمت پشتيباني كاسپر ايميل كردم.اين اعتراضات و بيان اشكالات از سوي كارابران كشورهاي مختلف باعث شد كه نسخه جديد كاسپر كه مدت زيادي از انتشارش هم نميگذره اصلاح بشه و كمپاني كاسپر براي رفع كندي محسوس سيستم(بخصوص هنگام اجراي برنامه ها و فايلهاي اجرايي و...)اقدام به انتشار نسخه جديد كه لينك دانلود آنرا قرار دادم بكنه.بزودي اين نسخه هم در سايت رسمي كاسپر قرار خواهد گرفت.اميدوارم واقعا اين نسخه مشكل نسخه 7.0.321 را برطرف كرده باشه چرا كه خود من مجبور به برگشت به نسخه 7.0.125 شدم.
    در هر صورت شما ميتونيد فعلا با خيال راحت از نسخه 7.0.125 كه نسخه تست شده اي هم هست استفاده كنيد.از طرف ديگه سعي كنيد به هيچ وجه از نسخه هاي بتا كه هنوز در مراحل تست هستند استفاده نكنيد چرا كه يكي از اشكالات اين نسخه ها ممكنه همين صرف زياد منابع سيستم باشه.

داره خودمونی میشه pesareabi4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان چه جوري ميشه از روي يك سيستم آپ ديت كاسپر را بردارم و روي سيستم ديگه كه كاسپر با همون ورژن داره نصب كنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ورژن 6 رو اين سرور هميشه هست و آپديت ميشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان چه جوري ميشه از روي يك سيستم آپ ديت كاسپر را بردارم و روي سيستم ديگه كه كاسپر با همون ورژن داره نصب كنم
    دوست عزیز 10 الی 15 صفحه قبل رو مطالعه كن دقیقا این مسئله آموزش داده شده است. شما باید در قسمت setting‌ در قسمت update روی configuration كلیك كنید و در تب دوم تیك گزینه distribution folder رو بزنی و آدرس بدی با اولین آپدیت تمام فایلهای آپدیت اونجا ذخیره میشن بعد در آنتی ویروس دیگر به همین قسمت مراجعه كرده و در گزینه configuration در تب اول آدرس distribution folder رو میدی و تیك سرور رو به اون انتقال میدی بعد هم میزنی آپدیت . كار تمام است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستاني كه محصولات نسخه 7.0.321 كاسپر را در سيستم خود دارند و از كند شدن سيستم كه بطور محسوس قابل مشاهده است (در اين زمينه افراد متعددي در فروم كاسپر ابراز شكايت كرده بودند و حتي مجدد به نسخه 7.0.125 كه اين مشكلات را نداشت برگشتند)شكايت دارند نسخه زير را كه البته هنوز بطور رسمي در خود سايت كاسپر قرار نگرفته را دانلود و نصب كنند:

Kaspersky Anti-Virus/ Internet Security 7.0.1.323 (Critical Fix)

دانلود نسخه آنتي ويروس:

کد:
    دانلود نسخه اينترنت سكيوريتي:

کد:
    در اين نسخه 2 فايل حياتي و مهم يعني klif.sys and dnsq.dll اصلاح شده اند.
    در صورت انتشار توضيحات تكميلي حتما جهت اطلاع و استفاده دوستان قرار خواهد گرفت.
    این اینترنت سکیوریتی رو زده 321 مطمئنس 323 هست؟

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست عزیز

نسخه ای که شما استفاده می کنید یکی از نسخه های بتا است .سریعترین نسخه سری 7 کاسپرسکی نسخه 125

می باشد و حتی نسخه 323 جدید ( علارغم اینکه نسبت به 321 بسیار بهتر شده است ) هنوز روی بسیاری از

سیستمها منجمله سیستم خود من مشکل دارد و باعث کندی محسوس سیستم در مقایسه با نسخه 125 می شود .

توصیه من هم استفاده از نسخه 125 است چون امتحان خود را پس داده است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

10 آموزش آپدیت کسپر اسکی با یک ترفند آن !!!

سلام دوستان عزیز امیدوارم که خوب باشید یه آموزش کوچولو درست کردم تصویری تا دوستانی که با آپدیت کردن آنتی ویروس مشکل دارند بتونند به راحتی آن را آپدیت کنند.
    نظر یادتون نره

دانلود کنید با حجم 524 Kb
    فایل Word است آخه پی دی اف نکردم چون بعضی کسانی که خیلی مبتدی هستند با فورمت PDF آشنایی ندارند

کد:

پروفشنال Booseh_ye_Irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز

نسخه ای که شما استفاده می کنید یکی از نسخه های بتا است .سریعترین نسخه سری 7 کاسپرسکی نسخه 125

می باشد و حتی نسخه 323 جدید ( علارغم اینکه نسبت به 321 بسیار بهتر شده است ) هنوز روی بسیاری از

سیستمها منجمله سیستم خود من مشکل دارد و باعث کندی محسوس سیستم در مقایسه با نسخه 125 می شود .

توصیه من هم استفاده از نسخه 125 است چون امتحان خود را پس داده است.
    ممنون از كمكت رفيق، منم 125 رو دارم ولي مي خواست بالاترشُ بگيرم. خوب شد گفتي
    ولي دوست من اگه ضد ويروس رو به روز كنيم و اون ُ ارتقا بديم بازم چنين مشكلي (كندي) پيش مي ياد؟
    بعد ميش شه Fileهاي به روز شده ش رو هم نگه داشت؟

من ضد ويروس ايمن (ImenAntivirus.com) رو نسخه ي نمايشي ش رو گرفتم، فقط 1.5 مگه!! سرعت رو هم اصلا تغيير نمي ده!!
    من تا حالا چنين چيزي نديدم.
    حيف كه از بازار جهاني محرومن. و بيشتر حيف كه دارامد ما اجازه ي استفاده از اين برنامه ي توپ رو نمي ده.
    البته خودشونم زياده خواهن، قيمتشون بسيار گزافه!!

ممنون رفيق
    Last edited by Booseh_ye_Irani; 11-02-2008 at 13:31.

آخر فروم باز zauos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آنسوی جهنم

پيش فرض

دوستاني كه محصولات نسخه 7.0.321 كاسپر را در سيستم خود دارند و از كند شدن سيستم كه بطور محسوس قابل مشاهده است (در اين زمينه افراد متعددي در فروم كاسپر ابراز شكايت كرده بودند و حتي مجدد به نسخه 7.0.125 كه اين مشكلات را نداشت برگشتند)شكايت دارند نسخه زير را كه البته هنوز بطور رسمي در خود سايت كاسپر قرار نگرفته را دانلود و نصب كنند:

Kaspersky Anti-Virus/ Internet Security 7.0.1.323 (Critical Fix)

دانلود نسخه آنتي ويروس:

کد:
    دانلود نسخه اينترنت سكيوريتي:

کد:
    در اين نسخه 2 فايل حياتي و مهم يعني klif.sys and dnsq.dll اصلاح شده اند.
    در صورت انتشار توضيحات تكميلي حتما جهت اطلاع و استفاده دوستان قرار خواهد گرفت.
    دستتون درد نکنه
    من اینترنت سکوراتیش رو دانلود کردم
    ولی قبل میخواستم بپرسم که کی نداره ؟
    یه موقع نصب کنم و کی بخواد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •