تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 649 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شما در روش میکرو sd هم باید دکمه هارو بگیری پس فرقی نداره...
    نه هیچ رامی نداریم که فارسی رو داشته باشه لااقل الان نداریم...
    اینم لینک رپیدشر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم یه لینک با قابلیت قطع و وصل فقط باید تو دانلود منیجر بزاری همینطوری نمیشه گرفت...
    کد:
    سپاسگذارم

2. این کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

لطفا یکی که واقعا جواب سوال منو می دونه جواب بده مثل پست 2520 نشه هر کی اومد یه چیزی گفت آخرشم جواب درستی به ما ندادند
    البته جواب اون سوالها رو خودم پیدا کردم.
    من می خوام گوشیمو آپدیت کنم . از طریق seus شروع به کار کردم ولی تو اون مرحله ای که باید دکمه کم کردن صدا رو بگیرم و پاور رو بزنم اون صفحه 4 رنگ نمیاد و دوباره ویندوز میاد بالا. حالا اگه راهی داشت که هیچ اگه نداشت من از کجا رام جدید رو دانلود کنم و از روش micro sd بریزم تو گوشیم؟
    آیا رام هر گوشی با گوشیه دیگه فرق داره؟
    از کجا بفهمم که کدام رام مخصوص گوشیه منه؟
    و آیا رامی هست که زبان فارسی رو بصورت اریجینال داشته باشه؟
    پیشاپیش ممنون.
    مهدی جان به نظرم از روش seus گوشیت رو اپدیت نکن چون تو ایران با این اینترنت زغالی ممکنه یه دفعه اینترنت disconect بشه و ..... پس بهترین راه همون اپدیت از طریق micro sd هستش.در ضمن شما باید دو تا کلید کم و زیاد رو تو ولوم گوشی با هم بگیری و بعدا پاور رو بزنی.
    اگر گوشیتون که به احتمال زیاد نسخه GENERIC UK باشه همه رامهایی که برای این نسخه هست میتونی دانلود و گوشیت رو اپدیت کنی.
    از اینجا هم میتونی رامها رو بصورت PART که مهران جان زحمتش رو کشیدند و اپلودش کردند دانلود کنی و گوشیت رو اپدیت کنی.

کد:

در ضمن تمام توضیحات هم تو اونجا اومده.
    و رام جدید هم فعلا زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه.

در ضمن چند روزی نبودم نتونستم به سوالت جواب بدم به هر حال تا جایی که تونستم به سوالت جواب میدم.
    موفق باشی.

4. 2 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من امروز 2 تا نقطه سیاه وسط lcd گوشیم دیدم درست زیر تاچ اسکرین به رنگ سیاه و خیلی ریز (شبیه پیکسل سوخته) این داستانش چیه ؟
    Last edited by mishen; 26-02-2009 at 09:22.

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

برو موبایلستان بپرس ائنجا هم یه چند نفری هستند خوب جواب ملت رو میدن اونجا بپرس شاید جوابتون پیدا کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون دوست عزیز . آدرس موبایلستان رو که دیگه بلدم
    مهدی جان به نظرم از روش seus گوشیت رو اپدیت نکن چون تو ایران با این اینترنت زغالی ممکنه یه دفعه اینترنت disconect بشه و ..... پس بهترین راه همون اپدیت از طریق micro sd هستش.در ضمن شما باید دو تا کلید کم و زیاد رو تو ولوم گوشی با هم بگیری و بعدا پاور رو بزنی.
    از لحاظ اینترنت مشکلی ندارم . مشکل من اینه که دو تا دکمه رو هم با هم نگه داشتم ولی اون صفحه چهار رنگ نمیاد. می خوام ببینم علتش چیه؟ اگه همونطور که Mah12 عزیز گفت تو روش میکرو اس دی هم نیاز به نگه داشتن دکمه ها باشه من از اون روش هم نمی تونم آپدیت کنم.
    Last edited by M@hdi-B; 26-02-2009 at 09:36.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

از لحاظ اینترنت مشکلی ندارم . مشکل من اینه که دو تا دکمه رو هم با هم نگه داشتم ولی اون صفحه چهار رنگ نمیاد. می خوام ببینم علتش چیه؟ اگه همونطور که Mah12 عزیز گفت تو روش میکرو اس دی هم نیاز به نگه داشتن دکمه ها باشه من از اون روش هم نمی تونم آپدیت کنم.
    راستی از کجا بفهمم که رام گوشیم Generic UK هست یا نه؟
    فقط کلید کم کردن صدا رو نگه دارن و کلید پاور رو هم نگه دار(یعنی بطور همزمان هر دو تا کلید رو هم فشار بده) وقتی به صفحه چهار رنگ رسیدی کلیدها رو ول کن.
    من خودم از طریق micro sd اپدیتش کرده ام.
    برای دانستن رام و نسخه گوشی برو start>setting>system>divece information>customer info.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فقط کلید کم کردن صدا رو نگه دارن و کلید پاور رو هم نگه دار(یعنی بطور همزمان هر دو تا کلید رو هم فشار بده) وقتی به صفحه چهار رنگ رسیدی کلیدها رو ول کن.
    من خودم از طریق micro sd اپدیتش کرده ام.
    برای دانستن رام و نسخه گوشی برو start>setting>system>divece information>customer info.
    ممنون.
    من پاور رو می زدم وقتی روشن می شد ول می کردم فکر کنم مشکل همین بوده.
    پس الان که فهمیدم مشکل از کجاست از طریق SEUS آپدیت کنم یا Micro SD ؟
    تو این لینک رپیدشیر مدل رام من هست (R1AA017 ) ولی زیرش نوشته :
    Customized SG
    Customized IN
    Customized South Africa
    Polkomtel PLUS PL
    Customized Czech Republic
    Customized Hungary
    همین هست؟ مشکلی نداره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ممنون.
    من پاور رو می زدم وقتی روشن می شد ول می کردم فکر کنم مشکل همین بوده.
    پس الان که فهمیدم مشکل از کجاست از طریق SEUS آپدیت کنم یا Micro SD ؟
    تو این لینک رپیدشیر مدل رام من هست (R1AA017 ) ولی زیرش نوشته :
    Customized SG
    Customized IN
    Customized South Africa
    Polkomtel PLUS PL
    Customized Czech Republic
    Customized Hungary
    همین هست؟ مشکلی نداره؟
    من خودم هم سرعت اینترنتم خوبه ولی از طریق micro sd اپدیتش کردم چون این روش راحته و دنگ و فنگ نداره.
    تو قسمت customization v نسخه گوشی رو چی نوشته؟اگه نوشته GENERIC-UK پس مشکلی نیست و میتونی اپدیتش کنی.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من خودم هم سرعت اینترنتم خوبه ولی از طریق micro sd اپدیتش کردم چون این روش راحته و دنگ و فنگ نداره.
    تو قسمت customization v نسخه گوشی رو چی نوشته؟اگه نوشته GENERIC-UK پس مشکلی نیست و میتونی اپدیتش کنی.
    آره نوشته Generic UK ولی اون کشورهایی که زیرش نوشته چی؟ مهم نیست؟
    ببخشید انقدر سوال می کنما. من ویندوز موبایل تجربه اولمه . کلا این سومین گوشی se من هست
    W810 . P1 و الانم که X1 .

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

سیتادله. هولوگرامم داره. از بیرون گرفتم گارانتی یه کاغذ جداست. رو برگش تاریخ نمی بینم! یه جا یه عدد نوشته 200911 شاید این باشه. شماره سریالشو چک کردم میخونه. یه سریش بود 700 تومن تو وکیوم بود یه شارژر ماشینم داشت که دیدم نمی ارزه.
    والا دهنم سرویس شد تو این آشفته بازار، اینم مملکته آخه؟
    سیتادل اصلی کاغذ گارانتی جدا نداره...مثل همیشه برچسب بزرگ سبزه و روش هالوگرام داره و به خود جعبه چسبیده.و تاربخ و سریال روی برچسبه...نمایندگی اصلی فقط همون موقع تاریخ میزنه...بقیه از قبله..تو پک اصلی اکسپریا شارژر ماشین نیست.اون. خودش اضافه کرده

12. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نینجا جان مشل حل شد. الان دارم با seus آپدیت می کنم گفتم مطمئن تره. الان هم روی 54 درصده.
    یه سوال دیگه. وقتی آپدیت تموم شد رام دانلود شده جایی ذخیره میشه که نگهش دارم تا واسه بقیه هم بتونم بریزم؟
    چون نوکیا رو که دانلود می کردم فایلهای آپدیتشو نگه می داشتمو گوشیه دوستام رو تو 10 دقیقه آپدیت می کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •