ابهت پژو بیشتره ولی امکانات و ایمنی تندر خیلی سرتره! شما میتونی یه تندر فول بگیری با یه رنگ قشنگش که تک باشه!
ابهت پژو بیشتره ولی امکانات و ایمنی تندر خیلی سرتره! شما میتونی یه تندر فول بگیری با یه رنگ قشنگش که تک باشه!
ممنون از پیشنهادت ولی اخه چیکار کنیم تندر به دل نمیچسبه دیگهابهت پژو بیشتره ولی امکانات و ایمنی تندر خیلی سرتره! شما میتونی یه تندر فول بگیری با یه رنگ قشنگش که تک باشه!
قصد اینه که یه پارسی یا 405 ای خریده بشه و اسپورت و اینچیزا روش کار بشه
ا
پژو 405 یا پرشیا یا سمند lx یا ریو
کدمش بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از نظر زیبایی
ایمنی
امکانات
فنی
یا هر چیزدیگه ای
الان یه هفته ست که داریم رو همین بحث میکنیم دیگه جانم!!!![]()
هر چی میگیری، 405 نگیر فقط!![]()
اگه میخوای اسپرت کنی 405 بگیر
405 ماشین خیلی خوبیه به خدا
اگه به من 17 میلیون بدن و بگن چی بر میداری؟
یه 405 و بقیشم خرج خودش!!!!
پرشیا هم خوبه ولی گرونه!!!
دست دومش من یشنهاد میکنم نگیر یا اگه میگیری از دست دوستان و آشناها بگیر که بدونی وضعیت ماشین چطوره!!!
ممنون
اصلا یه کار دیگه میکنیم(نظرمون عوض شد)
یه زانتیا صفر (سفید) میخریم بعد پن شیش تومن هم خرجش میکنیم
نظرتون چیه؟
زانتیا ماشین خوبیه ولی ماشینی نیستش که بخوای 5-6 تومن خرجش کنی! نهایت کاری که میتونی بکنی یه سیستم بندازی با یه رینگ که توصیه نمیشه چون بدون رینگ قشنگ تره! اگه ماشین رو برای سواری میخوای تو رنج زانتیا من سراتو رو پیشنهاد میکنم! چون خودم الان سوارش میشم میدونم چیه! تو این رنج ماشین خوب و راحتیه! اما اگه میخوای یه ماشینی باشه که بتونی اسپرتش کنی یه پارس یا پارس elx وردار!
الان یه تاپیک در مورد اسپرت کردن زانتیا داریم که همه به اتفاق نظر میگیم که زانتیا ماشین اسپرت پذیری نیست!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی 405 و مخصوصا پرشیا رو خیلی راحت میشه یه اسپرت خیلی خوشگل و تک کرد با اون 5 - 6 تومنی که شما میگین!!
نه خیلی تک ولی ماشین خیلی خوشگلی از آب در میاد
زانتیا هم مگه اینکه توانایی های حرکتیش مد نظرت باشه و یه سیستم وگرنه به قول دوستمون حتی بدون رینگ اسپرت خوشگل تره
ممنوون
آخه میدونی شاید سلیقه ما یه کم بده!
مثلا از محصولات کیا اصلا خوشمون نمیاد(من که خوشم نمیاد) که سراتو هم که تیپش یه جوریه (سورنتو یکم قشنگه)
همون پارس بهتره پس با این نظرات
حالا تصویب شدپرشیا
حالا صفرشو بخریم یا دس دومش؟
چه مدلی باشه بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)