تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 306 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مشکل استفاده از دیسک نجات avira با سلام من دیسک نجات avira رو با فرمت iso دانلود کردم.یه بار با iso buser اونو ریختم روی سی دی یه بار هم اول با سی دی باستر ریختمش رو هارد و دوباره از هارد ریختمش روی سی دی.اما با اینکه بوت کامپیوتر روی سی دی هست اما کامپیوتر نمیتونه از اون بوت شه مشکل از کجاست؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مشکل استفاده از دیسک نجات avira با سلام من دیسک نجات avira رو با فرمت iso دانلود کردم.یه بار با iso buser اونو ریختم روی سی دی یه بار هم اول با سی دی باستر ریختمش رو هارد و دوباره از هارد ریختمش روی سی دی.اما با اینکه بوت کامپیوتر روی سی دی هست اما کامپیوتر نمیتونه از اون بوت شه مشکل از کجاست؟
    شما اون فایل iso که دارین روی فلش بوت کنید تست کنید یا که سایت پایین یک ببینید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------

دوستان این پیغامی که اویرا موقع نصب تو بعضی سیستم ها میده و نمیتونه خودش رو اکسترکت کنه مربوط به چیه؟ معمولا تو xp اتفاق میوفته ، تو سون یکی از بچه ها میخواستم نصب کنم نشد
    شما یک عکس ازاون پیغامی که دریافت میکنید بزارین درضمن پوشه temp خودتون با برنامه atf cleaner پاکسازی کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------

کد:
    ممنون با کمک اون سایتی که معرفی کردید و با استفاده از نرم افزار image burn مشکل حل شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام
    من بالاخره تونستم باکمک شما دیسک نجات اویرا رو رو سی دی بریزم.اما وقتی کامپیوتر از اون بوت میکنه تا مرحله ویروس اسکنر میره اما تو این مرحله گیر میکنه و ارور میده تو 2 تا کامپیوتر هم چک کردم .همین مشکل بود.راه حل چیه.
    ضمنا اینکه گفته شده دیسک نجات avira میتونه خودش رو آپدیت کنه به چه صورت است اینترنت من با کانکشن وصل میشه .چطور میتونم این کانکشن رو برای دیسک نجات avira هم وصل کنم کنم ؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
    Last edited by ahmad.daneshjoo; 23-02-2012 at 16:15.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام
    من بالاخره تونستم باکمک شما دیسک نجات اویرا رو رو سی دی بریزم.اما وقتی کامپیوتر از اون بوت میکنه تا مرحله ویروس اسکنر میره اما تو این مرحله گیر میکنه و ارور میده تو 2 تا کامپیوتر هم چک کردم .همین مشکل بود.راه حل چیه.
    ضمنا اینکه گفته شده دیسک نجات avira میتونه خودش رو آپدیت کنه به چه صورت است اینترنت من با کانکشن وصل میشه .چطور میتونم این کانکشن رو برای دیسک نجات avira هم وصل کنم کنم ؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
    داخل هم فروم خودش این آموزش گذاشته شما طبق شکلی که گذاشته پیش برین نباید ارور دریافت کنید برای آپدیتم چون روی سیدی رایت میشه نمیشه آپدیتش کرد دوست عزیز.

7. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

دوستان میشه یکی نحوه نصب اینترنت سکوریتی اویرا رو توضیح بده آخه من که میخوام نصب کنم ارور میده به اینترنت هم وصل میشم ولی جواب نمیده.
    در ضمن تو صفحه اول هم توضیح نداده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

داخل هم فروم خودش این آموزش گذاشته شما طبق شکلی که گذاشته پیش برین نباید ارور دریافت کنید برای آپدیتم چون روی سیدی رایت میشه نمیشه آپدیتش کرد دوست عزیز.

ولی تو همین سایتی هم که معرفی کردید میگه آپدیت میشه

You will be asked to update. Choose Yes if you have an Internet connection and an outdated Rescue CD. If you just download the Rescue CD before launching it, it is not necessary to update as it is already the last version.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ولی تو همین سایتی هم که معرفی کردید میگه آپدیت میشه

You will be asked to update. Choose Yes if you have an Internet connection and an outdated Rescue CD. If you just download the Rescue CD before launching it, it is not necessary to update as it is already the last version.

دوست عزیزبرنامه ای که روی سیدی رایت خورده باشه رو که نمیشه آپدیت کرد شما ورژن جدیدترش میتونید دانلودکنی بعدش روی سیدی رایت کنی که به اینصورت میشه آپدیت نه اونی که شما مدنظرت هست.

11. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

کد:
    میشه نحوه ساخت فلش قابل بوت رو توضیح بدید؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

میشه نحوه ساخت فلش قابل بوت رو توضیح بدید؟
    شمابرنامه WinSetupFromUSB دانلود کنید بعدشم اجراش کنید تیک گزینه 4 از صفحه اصلی برنامه بزنید بعدشم مسیر فایل iso رو بدین روی دکمه GO کلیک کنید اگر برای avira میخواین .

14. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •