اصليه
اگر فارسي باشه مينويسه فارسيه ولي اگه چيزي نگفته باشه اصليه![]()
اصليه
اگر فارسي باشه مينويسه فارسيه ولي اگه چيزي نگفته باشه اصليه![]()
سلام
ببخشيد يه چند تا سوال داشتم
اين قسمت كه مربوط ميشه به سيمز زندگي شبانه چيه؟
چطوري بايد يه عكس را به جاي سيمز بزارم(لطف كنيد آموزش بزاريد)
بعد نصب سيمز زندگي شبانه سانسور بازي برداشته شده مال چيه؟(در ضمن توي آدرسMy Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads هم چيزي نيست يعني اصلا چنين چيزي وجود نداره)![]()
اين براي علايق جنس مخالفه! مثلا توي اين دوست داره جنس مخالفش عينكي باشه و ماسك بزنه در ضمن از مو قرمز ها هم متنفره
منظورت رو درست بگو
مال خود سيديته يعني خود سيديت اين پچ رو نصب كرده اگر هم توي اين قسمت نيست كاري نميتوني بكني بايد بسوزي و بسازي!![]()
ممنون از جوابتون
در مورد اون سوال هم منظورم اينه كه عكس يه شخص را به جاي سيمزم وارد بازي كنم(شخصيت از خودم باشه)
یه برنامه ای بر ضدش(یعنی ضد سانسور) هست که شاید اگه نصبش کنی و ویژگی ( n a k e ) رو خاموش کنی درست شه !بعد نصب سيمز زندگي شبانه سانسور بازي برداشته شده مال چيه؟(در ضمن توي آدرسMy Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads هم چيزي نيست يعني اصلا چنين چيزي وجود نداره)![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مرسی عزیز.
2. آخه من همه ی افراد خونه رو میخواستم ببرم پارک چندتاشون اصلا سوار نشدن. یعنی جاشون نشد؟
3.پس چیکار کنم؟ میشه برای همه جورش توضیح بدی که چیکار کنم که تبدیل شن؟ مثلا به خون اشام یا سیمز گیاهی؟
من با یه سیمز گیاهی ازدواج کردم. که فقط سه تا نیاز داره. اما نیاز به نور رو فقط بلدم با آفتاب تامین کنم. توی شب همش خوابش میبره و حرص من در میاد. دنبال اون لامپه هم که خودش گفته مثل خورشیده گشتم اما نبود!!! کجاس این لامپه؟
من که میگم هیچ بازی رو فارسی نگیرید. من gta sa و age of mythology titan رو فارسی گرفتم و برای هفت پشتم بسه. توصیه میکنم که اصلا اصلا . به هیچ وجه فارسی نگیرید. البته اگه با انگلیسی مشکل دارید فارسی بگیرید. اما توی سیمز که حرف خاصی نمیزنن. من بازیهایی فارسی که دیدم فقط دیالوگها فارسی شده نه نوشته ها.
این س انسور چی رو بر میداره؟
وقتی میری حموم یا دستشویی شطرنجی میشه
اونو برمیداره
2.مگه خانواده چند نفرن؟!
من که فکر نمیکنم دلیلش این باشه
3.من تویه صفحات قبل توضیح دادم البته با یه اسم دیگه
فکر میکنم زامبی شدن سیم ها
1. چرا از شماره ي 2 شروع كردي؟
2. نه بابا براي من ايل مغول هم باشن توي ماشين 2 نفره جا ميشن! :دي ولي اگه ميبيني نميشه يك ماشين بزرگتر بگير اگر هم نداري بگو تا يدونه خوشگلشو براي دانلود بزارم توي تاپيك
3. بابا من همشو توضيح دادم پس چرا سرچ نميكنيد!
هر وقت توي حياطت درخت و ميوه پرورش بدي بعد از چند مدت دورشون افت جمع ميشه كه با جمع كردن آفت ها به طور پيوسته ( حدود 4 روز ) سيمز شما سيمز گياهي ميشه
بايد بري براش چراغ هاي گل خونه نصب كني كه توي ساختمان سازي قسمت گلخونش ميتوني پيداش كني؟
در مورد شماره ي 3 هر كس ميخواد بره سرچ كنه براي هزارمين بار!
لطفا در مورد چيزي كه مطمئن نيستيد نظر نديد ممنون ميشم2.مگه خانواده چند نفرن؟!
من که فکر نمیکنم دلیلش این باشه
3.من تویه صفحات قبل توضیح دادم البته با یه اسم دیگه
فکر میکنم زامبی شدن سیم ها
Last edited by Maggy_P; 07-06-2008 at 21:29.
خب اونو که یه چیت داره. من چیتش رو بلد بودم. دیگه نیازی به دنلود چیزی نداره.
2. به اندازه ی کل ظرفیتی که میتونه اعضا داشته باشهچندتاشونم گیاهین.
3.زامبی چیه؟باشه سرچ میکنم.
چون شمارش رو بلد نیستم
2. اما من نمیدونم چرا سوار نشدن. اما غر هم نزدن که جا نیست!!
3. چرا میزنی. باشه سرچ میکنم. غرغروراستی میوه یا بوته تخم مرغ و اینا فرقی نداره؟ افت منظورت همون سبزاس که tend میکنیمشون؟ یه نفر این کارو انجام بده؟ خب گیاهه که تندی رشد میکنه. نفروشمش و بذارم که افت بده؟
راستی چطوری یه مرده رو زنده کنم؟ با اینکه میدونم الان میگی برو سرچ کن. آخه نمیدونم چی سرچ کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)