من اول سرعت مجموع تورنتم 100 بود مودمو ریست کردم به امید 200 (مث پریشب) اما شد 20
یه سوال این هفته شمام قطعی مکرر داشتید؟ (مثلث زرد)
128/722
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من اول سرعت مجموع تورنتم 100 بود مودمو ریست کردم به امید 200 (مث پریشب) اما شد 20
یه سوال این هفته شمام قطعی مکرر داشتید؟ (مثلث زرد)
128/722
نه من فقط یه دفعه قطعی داشتم اونم 10 دقیقه..
تقریبا همیشه آنلاینم و اگه قطع میشد میفهمیدم.. البته چند روز صبح تا ظهر نبودم..
راستی خط من هم 722 .. پس چرا واسه شما اینجوری شد !!!![]()
سلام من از وقتی که adsl گرفتم فقط میتونم از یه تلفن خونه استفاده کنم اونم همونی که به پشت مودم وصله.(تلفن بیسیم) اگه یه تلفن با سیم بیرون اتاق وصل کنم سرعت افتضاح میشه.میخواستم بدونم چی کار کنم که بتونم از تلفن بیرون هم استفاده کنم؟جریان این اسپیلیتر و میکرو فیلتر چیه؟
اسپلينتر دستگاه نويز گيري است كه به همراه خود مودم داده ميشود . و كار اين دستگاه اينه كه وقتي به اينترنت اتصال داري بتوني به تلفن خونه هم بدون مشكل دست رسي داشته باشي بايد سيم ها رو درست بهش وصل كني تا دقيق كار كنه
پس تلفونای بیرونو باید چی کار کنم؟
برای اون ها هم اسپلیتر بخری
این پدرام قبلا انقدر سوال پرسیده دیگه همه چیزو یاد گرفته و به خود کفایی رسیده![]()
ببخشید که میپرسم:واسه هر تلفن یه اسپیلیتر میخواد؟همزمان میتونم تلفونارو وصل کنم؟دیگه هیچی نباید بگیرم؟
و قیمتش چنده و از کجای رشت پیشنهاد میکنین بگیرم؟
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
قيمتي نداره فكر كنم 1000 تومان يا نهايتن 1500 باشه اسپلينتر . شايد هم كمتر از اينا .
از لاكاني ميتوني بگيري . البته شايد سخت بتوني پيدا كني چون هر كي مودم ميگيره يكي اسپلينتر هم وصل ميكنه . شايد سخت پيدا بشه ولي پيدا ميشه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)