همون قسمتی که آماتراسو ئی که معده قورباقه نفس آتشین رو سوزونده بود رو توی یه طومار مهر کرد...منظورت چیه ؟
مقصود اینه که جیرایا با فوئین جوتسوئی که بلد بود در مقابل آماتراسو چندان هم بی دفاع نبود...!![]()
همون قسمتی که آماتراسو ئی که معده قورباقه نفس آتشین رو سوزونده بود رو توی یه طومار مهر کرد...منظورت چیه ؟
مقصود اینه که جیرایا با فوئین جوتسوئی که بلد بود در مقابل آماتراسو چندان هم بی دفاع نبود...!![]()
هم خدا و هم کیشی از دهنت بشنون این حرف رو ...ناروتو فعلا فقط تونسته تو راسن شوریکن از باد استفاده کنه...احتمالا کیشی عنصر دومی هم به ناروتو خواهد داد...!
وقتی یه نگاه کلی به انیمه و مانگا می کنم این جمله معروف جیرایا توی ذهنم نقش میگیره ، خداییش خیلی با معنی هستش ...( خوب کاری کردی به صورت یه عکس قرارش دادی )
فرق ناروتو با ساسوکه اینه......
راستی امروز هم انیمه منتشر شد ؟؟؟ هنوز فیلره ؟؟؟مانگای این هفته هم بد نبود ...باز هم گارا مگه یه کاری کنه ...این تسوچیکاگه هم که هی کمرش می گرفت !! نمی دونم چطوری می تونه پرواز کنه با اون سنش ؟؟؟ آخراش دیگه رفته بود کلا روی شن های پرنده گارا نشسته بود.... نوک دماغش آخر صحنه است .
امروز نبود که..! دیروز پخش شد..! من این قسمت با قسمت قبل رو دانلود کردم ولی هنوز ندیدم..ولی فیلر بودن رو میدونم هست...!
تسوچیکاگه با اون عامل توصعه وراثتیش که به غبار معروفه پرواز میکنه..دخترش هم میتونه پرواز کنه...! دیگه آخرا انقده از جینتون(تجزیه اتمی) استفاده کرده بود چاکراش ته کشیده بود و کمرش گرفته بود...!![]()
سلام عرض میکنم به برو بچه های این تاپیک
قسمت بشه از این به بعد در خدمتتون هستیم
این قسمت هم فیلتر بود
دیگه مردیم بس که فیلتر نگاه کردیم!! خسته هم نمیشن بعضی قسمت هاش هم که خیلی چرته! راسنگان اسپم که جای خود داره...
فیلر دااداشاین قسمت هم فیلتر بود
---------------
پین هم میتونست پرواز کنه یادتونه وقتی میخواست کونوها رو نابود کنه . . .
کلا میخواست بیاد با سوناده بحث کنه هم قبلش از هوا اومد![]()
متاسفانه من فط مانگا میبینم.ولی مانگا هم داستان اصلی هست پس فرقی میان اون و انیمه نیست(البته انیمه جزییات بیشتری رو میتونیم بفهمیم ولی بازم میشه از روی مانگا فهمید).موفق باشید
اها اره . .متاسفانه من فط مانگا میبینم.ولی مانگا هم داستان اصلی هست پس فرقی میان اون و انیمه نیست(البته انیمه جزییات بیشتری رو میتونیم بفهمیم ولی بازم میشه از روی مانگا فهمید).موفق باشید
انیمه تا مانگا فرق داره . . چون مانگا رو با ذهنیتی که خودت داری میخونی با صداهای فرضی خودت ولی انیمه کاملا با صدا و حرکاته اوناست . . .
----------------------
راستی دقت کنید کونان هم راحت پرواز میکنه![]()
مانگای جدید هم اومد !!! بخونید تا ببینیم چی شده این هفته !!!
بلخره کابوتومارو میخواد تکه حکم رو بزنه زمین!! راسنگان هم که به همه میادین حق علیه باطل رسید و کار زتسو ها تمومه؛ مونده تا ببینیم هفته بعد چی میشه...
فقط چند تا چیز نا معلومه:
1- کاکاشی و گروهانش الان در چه حالی ان؟ جنگ به کجا رسیده؟
2- توبی و گروه شارینگان-رینگان دارش الان کجان؟
3- کابوتو یک نینجتسو داره و یک فرد برای احظار داره... این ها چی و کی ان؟
1-گروهان گای و کاکاشی تا اونجایی که من یادمه باید نزدیکهای مادارا و اون غول بزرگه باشن و در حال نظارت مادارا و غوله هستند.
2-معلوم نیست.
3-در این مورد خیلی خیلی بحث شده.تو همین تاپیک هم شده.حالا باید ببینیم اون فردی که انتخاب کردیم،میتونه این باشه یا نه.
موفق باشید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)