نیـــازی به تشــکر نیســت دوست خوبـــم , با تشکــر ، بـی تشکــر " عزیزی " واســـم
موفق باشید!
نیـــازی به تشــکر نیســت دوست خوبـــم , با تشکــر ، بـی تشکــر " عزیزی " واســـم
موفق باشید!
سلام دوستان
اگر کاربری رمز عبور یادش رفت چکار باد بکنه؟از طریق ایمیلی که براش فرستادن باید اقدام کنه؟
سلام
بله این فرم رو پر میکنید :
forum.p30world.com/login.php?do=lostpw
بعد میرید به ایمیلتون و رمز رو بازیابی میکنید .
یه سوال
میشه یه یوزر به طور همزمان از دونقطه آنلاین بشه؟
سلام .
یه نفر که نمیتونه همزمان دوجا باشه ، اما دونفر میتونن همزمان با یه یوزر وارد بشن![]()
آره میشــه , از 10 نقطه هم آنلاین شد با یه یوزر !
منظورشون این نبـــود ، یعنی خودش با این یوزر تو خونه آنلاینــه , دوستش هم با همین یوزر تو کافی نـت یا خونشون آنلاین بشـهیه نفر که نمیتونه همزمان دوجا باشه ،
موفق باشید!
سلام .
من دوستم زیاد خونه ما میاد و از اینجا با یوزر خودش وارد میشه .
من هم با یوزر خودم .
طبق قوانین فروم هم داشتن بیش از یک یوزر ممنوعه .
یوزر ها هم از طریق IP اونها شناخته میشن .
حالا این مشکلی برای ما ایجاد نمیکنه که مدیرا فکر کنن من یا اون دوستم دوتا یوزر داریم ؟
به عدد آدم های دنیا راه هست برای پیدا کردن یوزر هایی که چند نام کاربری دارن.
هشت بهشت عزیز ...
توجه داشته باشین که اینجا تعداد یوزر هاش زیاده و کسی فرصت چک کردن ای پی کاربرا رو نداره .
در ضمن داشتن چندین نام کاربری به خودی خود مشکلی نیست ، استفاده نادرست هست که باعث دردسر میشه .
مدیرا راجبه این موضوع هم قبلا گفته بودن که از روی نگارش و لحن و ... تشخیص میدن کی به کی هست !
هرچند که پیش اومده کسی بخاطر تخلف های شدید بن شده و مدیران زحمت چک کردن ای پی و بررسی داشتن یوزر دوم رو به خودشون ندادن .
نگران این موضوع نباشید![]()
نه عزیز مشکلی پیش نمیــاد , خب اینجوری داداش منم اینجـاسـت و با یوزر خودش میــاد
خب شما که خلاف قوانین انجام نمیدید با یه یوزر داری فعال میشــی !
کاربرهای زیادی هستن که با دو الا سه یوزر وارد میشــن و ...
تا موقعی که دوستتون با IP شمـا خلاف قوانینی انجـام نده مشکلی پیش نمیــاد
توجه داشته باشین که اینجا تعداد یوزر هاش زیاده و کسی فرصت چک کردن ای پی کاربرا رو نداره .تو یه انجمن مدیریـت میکردم قسمت پایین کاربرایی که IP دو کاربر یا بیشتر داشتن کنار هم لیستی نشون داده میشــد ولی اینجـا رو نمیدونم اونجـا مثل اینجـا شلوغ نبود راحت میشد پیدا کرد ولی اینجــا یه نمه شلوغه و دو کاربر بودن زیــاده !هرچند که پیش اومده کسی بخاطر تخلف های شدید بن شده و مدیران زحمت چک کردن ای پی و بررسی داشتن یوزر دوم رو به خودشون ندادن .
+
خب دوســت عزیز اگه با یوزر دوم خلاف یوزر اول انجـام نده و فعالیت مثبت خودشو پیش ببره با ایرادی نداره .
کاربرای زیادی هستن که با یوزر اولشون خوب تــا نکردن ولی الان با یوزر دوم بهترین فعالیت رو میکنه !
موفق باشید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)