هر کدوم از لنز های مبدل با 60 هزار تومن قابل خریداری هست (ساخت ژاپن و خود شرکت سونی) ... برای خریدش پیشنهاد مکنم به سایت نمایندگی سونی سر بزنید ... بقیه ی فروشگاهها هم قابل اطمینان نیست و هم قیمت بالاتری معمولا میزنن ...
بعد از خرید لنز باید قسمت تنظیمات رو برای لنز مورد نظر تنظیم کنی ...
من اینا رو تست هم کردم و خوشبختانه کاهش کیفیتش خیلی کمه و اصلا احساس نمیشه ، اونم بخاطر کیفیت بالای تولید این لنزهاست .
باطری هم یه info LITIUM خوب و اصل سونی هم 27 هزار تومن قیمتشه ... یه شارژر مخصوص هم دارن که زمان شارژ رو نصف میکنه ...
کیف هم من اگه لنز تبدیلی نگیری چندتا مدل CASE LOGIC هست که هم ضد ضربه و هم ضد رطوبت و ضد خش هستن و قیمت مناسبی هم دارن ، حدود 20 تومن ... اگه لنز بگیری بهتره کوله های متوسط یا کیف های دوشی بزرگتر بگیری که حدود 40 تومن به بالا خرج بر میدارن ...
من ف ی ل ت ر
.gif)
UV هم پیشنهاد میکنم برای محافظت و بالاتر بردن کیفیت ... برای این مدل باید 75 میلیمتری باشه حتما ... نصبش هم سادست ... روی اداپتور نصب میشه ... قیمتش هم 15 هزار تومن هست ...
موفق باشید ...
HD فیلمبرداری نمیکنه ... اما با تلوزیون های HD مشکلی نداره و وقتی به اون تلوزیون ها وصل بشه کیفیت خروجیش مانن فیلم های HD خواهد بود ...
من نگفتم به شاتر ربط داره ... گفتم چرا تو اون سرعت بالا باز هم عکس فلو شده ...
فلو شدن تو تله فتو رابطه ی مستقیم با کیفیت عدسی های لنز داره ... این کاملا نشون میده که کانن کیفیت لنزش به سونی نرسیده ...
من چندین بار شاهد عکس های اینچنینی بودم ...