تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 256 از 399 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

سلا دوستان من يه سوال داشتم كه دانشگاه پيام نور و علمي كاربردي براي ترم مهر خودش در همين امسال دانشجو

مي گيره..؟ اگه نه ممكنه از ترم زمستان بگيره..؟ شرايط ورود چيه..؟ امتحان و يا... ممنون

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من هم در مورد دانشگاهها نظری دارم و کلی میگم!دانشگاههای غیر انتفاعی متاسفانه از هر نظر(از هر نظر!)سطح پایینی دارن من خودم معتبرترینشون در ایران رو دیدم ابدا تعریفی ندارن مدارکشونم انچنان معتبر نیست درسته مهر وزارت علوم پای مدرکتونه ولی!(فکر کنم میدونیم!)اما ازاد اونهم دانشگاههای معتبرش خوبه هم سطح با دانشگاههای دولتی نمی تونه باشه ولی به هر حال من خیلی از دانشگاه ازادی ها رو دیدم که موفق بودن یک نفر رو میشناختم ازاد اردبیل خونده بود برق قدرت ارشد رو امیر کبیر قبول شده بود پس نشانگر سطح بالای دانشگاه ازاد البته نه همه مرکز شهرها فقط کنجکاوی زیاد داشتین دعوت میکنم برین دانشگاههای غیر انتفاعی رو ببینین!
    متاسفانه ما فنی حرفه ایا رو کسی آدم حساب نمیکنه
    من که خیر سرم بهترین دانشکده فنی قبول شدم (انقلاب اسلامی تهران) واقعا به نظرم این دانشکده تعریف چندانی نداره حالا شمسی پورو نمیدونم !
    ولی در کل سطح استاداش پایینه (یعنی جوری نیس که بگی واقعا اینا استادن به غیر از تک و توکشون!) و از همه مهمتر سطح علمی دانشجو آش خیلی پایینه
    البته بگم رشته کامپیوترش بیشتر اینجوریه !
    بقیه رشته هاش بهتره
    البته جدیدا رفته زیر وزارت علوم اسمش شده دانشگاه

آخه این چه وضعشه! واسه کاردانی به کارشناسی ظرفیت دانشگاهای دولتی خیلی کمه ما هم که سهمیه نداریم نمیتونیم قبول شیم

جواب همه ی سوالاتت توی همین تاپیک هست

چند صفحه قبل رو ببینی پیدا میکنی
    درسته میدونم ولی من اگه باید همه صفحه هارو بخونم تا ببینم جوابم کجاس! خب خیلی طول میکشه
    من از یکی که تجربه داره میخوام تجربه شو در اختیارم بزاره !

چند تا سوال دیگه م دارم ...
    برای خوندن درسایی که تو کنکور میاد چه کتابایی رو پیشنهاد میکنید ؟
    کتابای مقسمی خیلی قطرش زیاده خیلی هم چرت و پرت توش مینویسه !
    مدار منطقی که استاد ما تو کمتر از 30 صفحه جزوه گفته یه کتاب 400 صفحه ای داره خب ما که نمیتونیم همه اونارو بخونیم + تستاش
    کتابی که قطرش زیاد نباشه و ساده توضیح داده باشه

دفترچه آزاد از فردا میاد دیگه ؟
    تاریخ دقیق آزمونش کیه ؟
    من که الان ترم چهارم داره تموم میشه و هنوزم درسام مونده ! فک کنم شیش ترمه شم !
    اگه کنکور بدم و قبول شم چه وضعیتی برام پیش میاد ؟

و یه سوال دیگه ...
    اگه این کنکور آزادو ندم و سراسری و آزاد رو بزارم واسه سال دیگه مشکلی پیش نمیاد ؟
    نمیگن باید بری سربازی ؟
    یه کم در مورد قاطی شدن کنکور و سربازی و این حرفام یه توضیحی بدید ممنون میشم
    Last edited by 3Dmajid; 20-06-2011 at 21:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من تنها نگرانیم اینه که برم این همه هزینه دانشگاه برای کاردانی به کارشناسی کنم فکر کنم حدود 6 ملیونی کم کم برای همین 2-3 سال می شه بعد بازم براش کار نباشه!
    جدی شما ها به فکر کار هستید ؟؟
    من وقتی سنم کمتر بود همون 20-21 اصلا به کار فکر نمی کردم فقط بریم دانشگاه هر رشته ای چون همه می رن دیگه ولی الان واقعا به وقتی که قرار تو دانشگاه اتلاف کنم (واقعا هیچی یاد نمی دن!) و هزینش فکر می کنم یکم دو دل می شم!
    البته مشکلی تو فراهم کردن هزینه تحصیل نیست بیشتر مشکل وقت و انرژی هست چون می رم تو 29 سال تا لیسانس رو بگیرم
    شما ها چجوری به این قضیه تحصیل نگاه می کنید ؟به نظرتون نگرانیم بی مورده؟
    Last edited by midnight1234; 20-06-2011 at 21:20.

4. این کاربر از midnight1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من تنها نگرانیم اینه که برم این همه هزینه دانشگاه برای کاردانی به کارشناسی کنم فکر کنم حدود 6 ملیونی کم کم برای همین 2-3 سال می شه بعد بازم براش کار نباشه!
    جدی شما ها به فکر کار هستید ؟؟
    من وقتی سنم کمتر بود همون 20-21 اصلا به کار فکر نمی کردم فقط بریم دانشگاه هر رشته ای چون همه می رن دیگه ولی الان واقعا به وقتی که قرار تو دانشگاه اتلاف کنم (واقعا هیچی یاد نمی دن!) و هزینش فکر می کنم یکم دو دل می شم!

شما ها چجوری به این قضیه تحصیل نگاه می کنید ؟به نظرتون نگرانیم بی مورده؟
    به نظر من مدرک لازمه ولی مهم تر از اون کار بلد بودنه !
    شما اگه تو زمینه ی رشته ت کار بلد باشی احتمال اینکه یه جا پیدا بشه و کار بلد تو اون زمینه بخواد خیلی زیاده ... شاید یه نگاه سطحیم به مدرکت بکنه !
    ولی خب توی حقوق مدرک تاثیر داره !
    و البته به نظرم تا چند سال دیگه لیسانسشم کسی آدم حساب نمیکنه
    و صد در صد باید مدرک بالا داشته باشی تا بتونی در آینده خوب زندگی کنی.
    مطمئن باش تلاش کسی بی اثر نمیمونه.
    مشکل خیلی از ماها اینه که تلاش نمیکنیم و میخوایم فقط یه مدرک آب دوغ خیاری بگیریم بدون این که چیزی یاد بگیریم !!

6. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چقدر اینجا دوستان قشنگ حرف میزنن !
    مدرک مهم نیست ، مهم اینه کار بلد باشی و ...
    این حرفا خیلی قشنگه و تا حدودی هم درست
    ولی این روزا اول از هر چی یه پارتی مهمه ، واسه این که با مدرکت بتونی یه کار پیدا کنی حالا دیگه زیاد مهم نیست کار بلد باشی یا نه

8. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خوب شما ها که همه چیزو می دونید واقعا به چه امیدی درس می خونید یا می خواین بخونید! ؟؟

به ما هم بگید یکم روحیه بگیریم واقعا اینکه می گید پارتی می خواد کار نیست رو یه جورایی خوشحال می گید!! واقعا ادم افسرده می شه یا بهتر بگم واقعا خودتون به این حقیقتی که می گید باور دارید یا برای شما هست!؟ پس چرا می خواین کنکور بدید؟
    شماها کسی رو به عنوان پارتی دارید یا رشتتون ادامه شغل پدری هست و شرکت ایناش محیاس یا می خواین تا دکترا یا شاید فوق لیسانس پیش برید !!؟

یه توضیحی اگه دوست داشتید بدید من که سر در نیوردم

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خوب شما ها که همه چیزو می دونید واقعا به چه امیدی درس می خونید یا می خواین بخونید! ؟؟

به ما هم بگید یکم روحیه بگیریم واقعا اینکه می گید پارتی می خواد کار نیست رو یه جورایی خوشحال می گید!! واقعا ادم افسرده می شه یا بهتر بگم واقعا خودتون به این حقیقتی که می گید باور دارید یا برای شما هست!؟ پس چرا می خواین کنکور بدید؟
    شماها کسی رو به عنوان پارتی دارید یا رشتتون ادامه شغل پدری هست و شرکت ایناش محیاس یا می خواین تا دکترا یا شاید فوق لیسانس پیش برید !!؟

یه توضیحی اگه دوست داشتید بدید من که سر در نیوردم
    شما اگه یه نگاهی به پروفایل و امضا من بندازی خودت میفهمی ...
    بیخیال تاپیکو منحرف نکنیم بهتره .

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جدا چرا اینقدر اطلاع رسانی اینا ضعیفه ؟؟
    فقط یه بار تو اخبار شبانگاهی یه اشاره ای به آزمون آزاد کردن اونم در حد 5 ثانیه !!!
    به جرات میتونم بگم 80 درصد کسایی که میخوان آزاد امتحان بدن اطلاع ندان که امروز ثبت نامه و هنوز فکر میکنن که ثبت نام تو مهر ماهه !!!
    حالا که بعد از 20 سال اومدن روند آزمونشون رو تغییر دادن باید یه اطلاع رسانی گسترده میکردن نه 5 ثانیه
    واقعا مملکته داریم ؟؟؟؟؟

12. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جدا چرا اینقدر اطلاع رسانی اینا ضعیفه ؟؟
    فقط یه بار تو اخبار شبانگاهی یه اشاره ای به آزمون آزاد کردن اونم در حد 5 ثانیه !!!
    به جرات میتونم بگم 80 درصد کسایی که میخوان آزاد امتحان بدن اطلاع ندان که امروز ثبت نامه و هنوز فکر میکنن که ثبت نام تو مهر ماهه !!!
    حالا که بعد از 20 سال اومدن روند آزمونشون رو تغییر دادن باید یه اطلاع رسانی گسترده میکردن نه 5 ثانیه
    واقعا مملکته داریم ؟؟؟؟؟
    اتفاقا منم میخواستم همینو بگم
    زمان ثبت نام یه آزمون رو 4 ماه تغییر دادن بعد هیچی هم نمیگن !
    فکر کنم امسال خیلیا خبر نمیشن !

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

یکی جواب منو بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •