آقا دستت درد نکنه کار کرد ... فقط shock اش کار نمیکنه نمیدونی باید چی کار کرد ؟!
آقا دستت درد نکنه کار کرد ... فقط shock اش کار نمیکنه نمیدونی باید چی کار کرد ؟!
خواهش مي كنم ، نمي دونم دسته من شوك نداره !!! البته در كل فكر نكنم شوكش كار كنه !
با سلام خدمت متال گیر بازها . من تازه ps3 گرفتم بعضی از قسمت های mgs4 افت فریم مشخصی دارد آیا مشکل از دستگاه است یا خود بازی مشکل دارد ممنون می شم جواب من را بدهید !؟
سلام.یکم حرفت عجیبه تا حالا نشنیده بودم.
متال گیر یک بازی روون و بی نقص هست اگه خیلی زیاد افت داره با یه بازی
دیگه مثل آنچارتد تست کن ببین بازم افت محسوس داری اگه داشت احتمالا دستگاه مشکل داره.
اگه نه که نمیدونم چی بگم والا عجیبهحتما بازی خرابه.
![]()
سلام
اگه می تونید لطفا منو راهنمایی کنید
من ADSL 256 دارم میخوام با PS3 به اینترنت وصل شم و دموی fifa10 , pes 2010 رو دانلود کنم اگه کمکم کنید ممنون میشم
خودم سعی کردم :
an error occurred during communication with the server this is a DNS error (80710102
primary DNS ?????????
secondary DNS ?????????
Last edited by sisa; 27-09-2009 at 09:44.
با سلام خدمت دوستان.
کسی میدونه این قسمت زیرنوس فیلم که توی آپدیت جدید به آپشن اضافه شده به چه دردی می خوره ؟
می تونید از اینجا راهنما نصب رو بگیرید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پلی استیشن 4 هم آمد!
خودتون ببینید:!!!!!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ان که رفت ترش
عکسی سیوی از این پلی 4 نداری؟
ویرایش:
یه وال برای این که پستم مربوط بشه به تاپیک!
این بازی های پلی 3 رو با چی می نویسن؟
میشه منم بازی بسازم (بر فرض این که برنامه نویسیشو بلدم - یعنی ایا برنامه ای چیزی واسه بازی نوشتن وجود داره؟)
اگه بشه اونوقت چجوری باید رایتش کنم؟
البته مطمئنم که نمیشه ولی فقط یه سوال بود
Last edited by V i r u s e r; 27-09-2009 at 22:38.
اتفاقا میشه.باید toolchain دان کنی.نصبش هم به جای لینوکس برنامه ی خودتو میریزی.البته یه نم دردسره.اگه حال و معلوماتشو داری برو
ps2dev.org/ps3/Tools/Toolchain
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)