بی خیال بابا. هر چی بود تموم شد. به شما هم توصیه می کنم وارد جزئیات نشید.
بی خیال بابا. هر چی بود تموم شد. به شما هم توصیه می کنم وارد جزئیات نشید.
Last edited by mathematics; 29-06-2008 at 15:49.
مهسن جان درست منظورم از کتاب ها همون ها بود ببین اون کتاب های اموزش رو که اول معرفی کردم اونا خودشون تست دارند (البته تستهاش کمن ولی نکات اموزشی تو اونها هست ) همیشه یک درس رو که خوندی تست نزن حتی اختصاصی فقط همون تستهای اموزشی که خود کتاب درس( منظورم همون کتابهای اموزشی هستش ) داره کافی هست راستی حتی تو این زمان خلاصه هم ننویس چون خلاصه هات از درس بیشتر میشه .تو دور دوم که باید تقریبا اواخر ابان باشه کتاب های اموزشت رو دوره کن و ازشون خلاصه بردار بعد تست های کتاب ها ی اندیشه رو بزن (منظورم همون کتاب تست های اول که برات معرفی کردم ) این کتابها درس رو برات با پاسخنامه های تستاش جا میندازه . این دوره هم باید تا اوخر اسفند باشه ...بعدش هم مرتبا خلاصه هات رو بخون و تستای مهم قبلیت رو دوره کن و تست جدید بزن تا درس تو ذهنت بمونه تا کنکور بعدش هم نظر من رو میخوای تو هیچ ازمون ازمایشی شرکت نکن فقط برا بعد عید سوالای کنکور ازمایشی موسسه های مختلف رو بگیر ( گاما _تخته سیاه_گزینه دو_ سنجش) وتستاش رو بزن تو وقت مشخص واین هم بدون که یهو الان نرو تمام این کتابارو بگیر نترس کتاب خونه نیست که هر روز بره بالا فقط کتابهای اموزشی رو بخر وهمت کن ویه برنامه خوب بریز ( 15_16 ساعت بریز ) و از خدا کمک بگیر رو بخون .واگر درسی رو به شدت نفهمیدی سعی کن با معلم خصوصی رفعش کنی ولی اگه بیشتر از یکی بود برو کلاس کنکور.بدون که منم هیچکس بالاسرم نبود که برام رفع اشکال کنه انقدر میخوندم تا بفهمم اون موقع دیگه هیچ وقت از ذهنت بیرون نمیره.راستی بچه ها بهتر نیست ما جای قبول کردن اشتباهاتمون بیخودی ادا مولفارو در نیاریم (اخه تمام این توجیهاتون درباره سوالارو من این چند روزه تو پاسخ تشریحی های سوالای کنکور موسسه های مختلف دیدم .) بعد 1 سوال دیگه این درصد هایی که شماها پست میزارین تا رتبتون رو بدونین کی باید جواب بده چون همه فقط درصد میزارن هیچکس جواب هیچکس رو نمیده.
سلام
من خیلی اشتباه کردم که درصدامو گذاشتم خودم می دونم رتبم خوب نمی شه
در مورد اون غلط هام نظر شما درست تره.
داش سعید من خودم شیمی 2 و 3 رو از روی کتابهای (آموزش شیمی مهندس بهمن بازرگان خوندم)انتشارات مبتکران کووووووووووووووووووووولاک میکنه من شیمی رو 89٪زدم و همشبه خاطر این کتابه
![]()
امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم دوست خووووووووب .درضمن اصلا غصه نخور .2 روز دنیا ارزششو نداره
Last edited by farvehar_1989; 29-06-2008 at 16:31. دليل: ..............
ایهالناس یکی جواب ما رو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این دوستای ما منتظرن خوبیت ندارهمنتظر بمونن
دوست عزیز شما نا سلامتی انسانی هستی و ادبیات بیشتر از ما میدونی
یه نگاه به بیت بنداز ببین اصلا میشه این شور رو به معنی طعم شور برداشت کرد که بخواد با شیرین ( به هر کدوم از معنیاش ) پارادوکس ایجاد کنه ؟؟؟
================================================== ============
سوال 18 هم به نظر من بیت داده شده هیچ قرابت معنایی با ( ه ) نداره ، و با (الف) و (ب) ارتباطش واضحه ، برای همینه میگم نمیشه گفت کدوم گزینه کاملا درسته ولی قطعا 4 هم نمیتونه باشه
بچه ها بهتر نیست جای قبول کردن اشتباهاتمون بیخودی ادا مولفارو در نیاریم (اخه تمام این توجیهاتون درباره این سوالارو من تو پاسخ تشریحی سوالای کنکور موسسه های مختلف دیدم .)بعد 1 سوال دیگه این درصد هایی رو که شما پست میزارین تا رتبتون رو بدونین کی باید جواب بده چون همه فقط درصد میزارن هیچکس جواب هیچکس رو نمیده( صبر کنید تا چند روز دیگه گزینه دو یه برنامه ای رو سایتش میزاره که درصد رو میدین رتبتونو میده براساس سال گذشته)کوچیک نوشتم هیچکس متوجه نشد گفتم بزرگ بنویسم شاید فرجی بشه![]()
در مورد سوال 4 :
برخی از معانی رایج مصدر گزاردن:
1.به جا اوردن و ادا نمودن
2.پرداختن و اداکردن
3.بیان کردن و رساندن
4.تعبیر و تفسیر کردن
برخی از معانی رایج گذاردن :
1.نهادن و قراردادن
2.برپاکردن
3.اجازه دادن,رهاکردن
پس باتوجه به توضیحات بالا در سوال 4 گزاردن با املای صحیح خود نوشته شده و گزینه 2 درست میباشد و جواب اعلام شده درست است![]()
در مورد سوال 12 :
((شور)) به معنای علاقه و عشق و ((شیرین)) هم که نام همون معشوقه فرهاد
پس امکان داشتن پارادوکس توش صفره وجواب هر گزینه ای است به جز گزینه 4
یه سوالی میدن که خودشونم نمی فهمن کدوم گزینه درسته !
به نظر من باید نمره این سوال به همه بدن,چون وقتی 4,5 تا معلم شاخ ادبیات نمی تونن گزینه صحیح رو تشخیص بدن چه انتظاری از بچه کنکوری ها میشه داشت !
در مورد سوال 18 :
واقعا مفهوم بیتها خیلی نزدیک هم بود و به نظر من بهترین گزینه همون گزینه 4
به قول معلم ادبیاتمون توی 80 درصد ادبیات اتفاق نظر هست و توی 20 درصد اختلاف نظر ! چون معیار مشخصی نداره
ولی توی یه درسی مثل ریاضی همیشه 4=2*2 (مثل همون چیزی که درمورد سوال 118 گفتم ) که ادبیات اصلا اینطوری نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)