تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 256 از 285 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بی خیال بابا. هر چی بود تموم شد. به شما هم توصیه می کنم وارد جزئیات نشید.
    Last edited by mathematics; 29-06-2008 at 15:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

3

مهسن جان درست منظورم از کتاب ها همون ها بود ببین اون کتاب های اموزش رو که اول معرفی کردم اونا خودشون تست دارند (البته تستهاش کمن ولی نکات اموزشی تو اونها هست ) همیشه یک درس رو که خوندی تست نزن حتی اختصاصی فقط همون تستهای اموزشی که خود کتاب درس( منظورم همون کتابهای اموزشی هستش ) داره کافی هست راستی حتی تو این زمان خلاصه هم ننویس چون خلاصه هات از درس بیشتر میشه .تو دور دوم که باید تقریبا اواخر ابان باشه کتاب های اموزشت رو دوره کن و ازشون خلاصه بردار بعد تست های کتاب ها ی اندیشه رو بزن (منظورم همون کتاب تست های اول که برات معرفی کردم ) این کتابها درس رو برات با پاسخنامه های تستاش جا میندازه . این دوره هم باید تا اوخر اسفند باشه ...بعدش هم مرتبا خلاصه هات رو بخون و تستای مهم قبلیت رو دوره کن و تست جدید بزن تا درس تو ذهنت بمونه تا کنکور بعدش هم نظر من رو میخوای تو هیچ ازمون ازمایشی شرکت نکن فقط برا بعد عید سوالای کنکور ازمایشی موسسه های مختلف رو بگیر ( گاما _تخته سیاه_گزینه دو_ سنجش) وتستاش رو بزن تو وقت مشخص واین هم بدون که یهو الان نرو تمام این کتابارو بگیر نترس کتاب خونه نیست که هر روز بره بالا فقط کتابهای اموزشی رو بخر وهمت کن ویه برنامه خوب بریز ( 15_16 ساعت بریز ) و از خدا کمک بگیر رو بخون .واگر درسی رو به شدت نفهمیدی سعی کن با معلم خصوصی رفعش کنی ولی اگه بیشتر از یکی بود برو کلاس کنکور.بدون که منم هیچکس بالاسرم نبود که برام رفع اشکال کنه انقدر میخوندم تا بفهمم اون موقع دیگه هیچ وقت از ذهنت بیرون نمیره.راستی بچه ها بهتر نیست ما جای قبول کردن اشتباهاتمون بیخودی ادا مولفارو در نیاریم (اخه تمام این توجیهاتون درباره سوالارو من این چند روزه تو پاسخ تشریحی های سوالای کنکور موسسه های مختلف دیدم .) بعد 1 سوال دیگه این درصد هایی که شماها پست میزارین تا رتبتون رو بدونین کی باید جواب بده چون همه فقط درصد میزارن هیچکس جواب هیچکس رو نمیده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من خیلی اشتباه کردم که درصدامو گذاشتم خودم می دونم رتبم خوب نمی شه

در مورد اون غلط هام نظر شما درست تره.

داره خودمونی میشه farvehar_1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون عزیزم
    اندیشه همون مبتکران هست و مشفق همون اندیشه فایق و شهریاری همون انتشارات فرید شهریاری؟؟
    راستی شیمی 2 و شیمی 3 کتاب سبز وجود داره؟اگه بخوام درس رو از روی اونا بخونم چطوره؟

راستی شما اول درس رو کامل میخوندی یا در حین خوندن تست هم میزدی؟

داش سعید من خودم شیمی 2 و 3 رو از روی کتابهای (آموزش شیمی مهندس بهمن بازرگان خوندم)انتشارات مبتکران کووووووووووووووووووووولاک میکنه من شیمی رو 89٪زدم و همش به خاطر این کتابه
    امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم دوست خووووووووب .درضمن اصلا غصه نخور .2 روز دنیا ارزششو نداره
    Last edited by farvehar_1989; 29-06-2008 at 16:31. دليل: ..............

داره خودمونی میشه farvehar_1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها خسته نباشید
    2 نفر از دوستام درصداشون عبارتند از

ریاضی-----15٪
    فیزیک----12٪
    شیمی-------20٪
    ادبیات----38٪
    عربی----42٪
    دینی ------30٪
    زبان -----62٪
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نفر دومشون ::

ریاضی---21٪
    فیزیک---34٪
    شیمی---70٪
    ادبیات---56٪
    عربی---52٪
    دینی ---52٪
    زبان---69٪

به نظر شما هر کدوم حدودا چند میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هردو هم ریاضیند

ایهالناس یکی جواب ما رو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این دوستای ما منتظرن خوبیت ندارهمنتظر بمونن

داره خودمونی میشه Milikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خب من نظرمو میگم راجع به سوال12 ادبیات.من نمیدونم تو پاسخنامه چند زده ولی به نظر من 3تا گزینه ای که توش کنایه به کار رفته اتومات حذف میشه چون هیچ کنایه ای به نظر من تو شعر نیست(ممکنه بعضیا شور به سر افتادن رو کنایه از سر شوق امدن بگیرن ولی معمولا توی سوالا اگر کنایه ای باشه قبلا به نحوی توی کتاب اشاره شده مثل درس 15-16کتاب پیش که میگه پای در دامن آوردن کنایه از گوشه گیری هستش)
    شور که همون به معنای شوق هستش و شیرین هم که معشوقه خسرو بوده.از طرفی اگر ایهامشونو در نظر بگیریم شیرین و شور هر جفتشون 2تا حس هستن که ازین نظر با هم تناسب دارن پس ایهام تناسب داره.تلمیح هم داره به داستان این 2تا چون این بیت از کتاب خسرو و شیرین گرفته نشده(توجه کنید به طور مثال اگر بیتی رو از کتاب خسرو و شیرین میاورد نمیتونستید تلمیح بگیرید چون کلا کل داستان در مورد خود اینا هستش و اینجور نبوده که در ضمن گفتن یه مسئله دیگه اشاره به داستان اینا بکنه)
    ولی خب تنها گزینه مشکل دارش تضاد هستش.توی انسانی ما این چیزا رو تناقض میگیریم تا تضاد

از طرفی گزینه 4 رو هم میتونیم با یه دید دیگه بگیم درسته.
    شور شیرین رو اگر معانی ایهام دارشون رو حساب بکنیم که 2تا حس میشه,بعد چون این 2تا حس با هم اورده شدن و به دنبال هم هم ایهام تناسب دارن هم پارادوکس چون آوردن 2حس یا2چیز متضاد به دنبال هم اومده که باعث زیبایی شده.کنایه رو هم شاید بشه شور به سر افتان رو کنایه از سر شوق اومدن بگیریم.

از طرفی اگر بخوایم شور شیرین رو تضاد حساب کنیم و فرض کنایه بودن شور به سر افتادن رو درست بگیریم اونوقت گزینه سوم هم درست درمیاد چون شعر دارای حسن تعلیل هم هستش.چون علت کوهکن شدن فرهاد رو داشتن شوق عشق شیرین میدونه که یه علت ادبی زیبا هستش.

اگر من داوطلب ریاضی بودم و این سوالو میدیدم نمیزدمش.
    اینم تعریف تناقض از نظر کتاب تخصصی آرایه های ادبی
    آوردن 2 واژه یا دو معنی متناقض است در کلام به گونه ای که آفریننده زیبایی باشد.زیبایی تناقض در این است که ترکیب سخن به گونه ای باشد که تناقض منطقی آن از قدرت اقناع ذهنی و زیبایی آن نکاهد

دوست عزیز شما نا سلامتی انسانی هستی و ادبیات بیشتر از ما میدونی

یه نگاه به بیت بنداز ببین اصلا میشه این شور رو به معنی طعم شور برداشت کرد که بخواد با شیرین ( به هر کدوم از معنیاش ) پارادوکس ایجاد کنه ؟؟؟

================================================== ============

سوال 18 هم به نظر من بیت داده شده هیچ قرابت معنایی با ( ه ) نداره ، و با (الف) و (ب) ارتباطش واضحه ، برای همینه میگم نمیشه گفت کدوم گزینه کاملا درسته ولی قطعا 4 هم نمیتونه باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها بهتر نیست جای قبول کردن اشتباهاتمون بیخودی ادا مولفارو در نیاریم (اخه تمام این توجیهاتون درباره این سوالارو من تو پاسخ تشریحی سوالای کنکور موسسه های مختلف دیدم .)بعد 1 سوال دیگه این درصد هایی رو که شما پست میزارین تا رتبتون رو بدونین کی باید جواب بده چون همه فقط درصد میزارن هیچکس جواب هیچکس رو نمیده( صبر کنید تا چند روز دیگه گزینه دو یه برنامه ای رو سایتش میزاره که درصد رو میدین رتبتونو میده براساس سال گذشته)کوچیک نوشتم هیچکس متوجه نشد گفتم بزرگ بنویسم شاید فرجی بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در مورد سوال 4 :
    برخی از معانی رایج مصدر گزاردن:
    1.به جا اوردن و ادا نمودن
    2.پرداختن و اداکردن
    3.بیان کردن و رساندن
    4.تعبیر و تفسیر کردن
    برخی از معانی رایج گذاردن :
    1.نهادن و قراردادن
    2.برپاکردن
    3.اجازه دادن,رهاکردن
    پس باتوجه به توضیحات بالا در سوال 4 گزاردن با املای صحیح خود نوشته شده و گزینه 2 درست میباشد و جواب اعلام شده درست است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در مورد سوال 12 :
    ((شور)) به معنای علاقه و عشق و ((شیرین)) هم که نام همون معشوقه فرهاد
    پس امکان داشتن پارادوکس توش صفره وجواب هر گزینه ای است به جز گزینه 4
    یه سوالی میدن که خودشونم نمی فهمن کدوم گزینه درسته !
    به نظر من باید نمره این سوال به همه بدن,چون وقتی 4,5 تا معلم شاخ ادبیات نمی تونن گزینه صحیح رو تشخیص بدن چه انتظاری از بچه کنکوری ها میشه داشت !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در مورد سوال 18 :
    واقعا مفهوم بیتها خیلی نزدیک هم بود و به نظر من بهترین گزینه همون گزینه 4
    به قول معلم ادبیاتمون توی 80 درصد ادبیات اتفاق نظر هست و توی 20 درصد اختلاف نظر ! چون معیار مشخصی نداره
    ولی توی یه درسی مثل ریاضی همیشه 4=2*2 (مثل همون چیزی که درمورد سوال 118 گفتم ) که ادبیات اصلا اینطوری نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •