تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 256 از 358 اولاول ... 156206246252253254255256257258259260266306356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,551 به 2,560 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

داره خودمونی میشه jansmit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان اولا اینو بگم این اخرین پست من خواهد بود ! ثانیا پست 2547 قرار بود 4 یا 5 قسمت بشه یعنی 5 تا پاسخ به اون شکل دراومده که نمی دونم چرا بعد ارسال همشون زنجیر وار به هم وصل شدن " ثالثا ظاهرا اولین نوشته هامو نخوندین من بیکار نیستم 2500 تا نوشته رو مرور کنم مطالب اک بذارم اینا مطالبم مال 2 سال پیش بوده که در 1 هفته جمع اوری کردم " ادعایی هم ندارم ! با خرده گیری عزیزان " به جائی نمی رسین ! مطمئن باشین اگه این دو سالم " رو اون یه هفته جمع اوریم فعالیت داشتم الان یه سایت نجومی داشتم !! دهها فایل نا یاب مستند تصویری در مورد بشقاب پرنده ها داشتم ! حتی فایل تصویری مربوط به ویکتور ! ناپدیدی شدن اسکات پندلتون و نامزدشون در پیک نیک ! توسط موجود 1.5 متری که از یک شهاب سنگ بیرون میاد! و نمائی از اسمان نیو مکزیکو که در اون لشکری از بشقاب پرنده ها همه رو گیجو سر در گم کرده !! و ... " ولی خب برای هر مطلبی یه جوابی دارین چرا اپلود کنم ولینک بذارم!! ... در نهایت عرض کنم نه شما عزیزان قدرتشو دارین و نه این حقیر که میلیونها دلار یا بیشتر برای این تحقیقات در یک موسسه بگذاریم ! خوندن مطالب تکراری موردی نداره" شاید در خلال مطالب نکته ای نگفته باشه ... موفق باشید حق یارتون.
    Last edited by jansmit; 09-02-2011 at 10:28.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان اولا اینو بگم این اخرین پست من خواهد بود ! ثانیا پست 2547 قرار بود 4 یا 5 قسمت بشه یعنی 5 تا پاسخ به اون شکل دراومده که نمی دونم چرا بعد ارسال همشون زنجیر وار به هم وصل شدن " ثالثا ظاهرا اولین نوشته هامو نخوندین من بیکار نیستم 2500 تا نوشته رو مرور کنم مطالب اک بذارم اینا مطالبم مال 2 سال پیش بوده که در 1 هفته جمع اوری کردم " ادعایی هم ندارم ! با خرده گیری عزیزان " به جائی نمی رسین ! مطمئن باشین اگه این دو سالم " رو اون یه هفته جمع اوریم فعالیت داشتم الان یه سایت نجومی داشتم !! دهها فایل نا یاب مستند تصویری در مورد بشقاب پرنده ها داشتم ! حتی فایل تصویری مربوط به ویکتور ! ناپدیدی شدن اسکات پندلتون و نامزدشون در پیک نیک ! توسط موجود 1.5 متری که از یک شهاب سنگ بیرون میاد! و نمائی از اسمان نیو مکزیکو که در اون لشکری از بشقاب پرنده ها همه رو گیجو سر در گم کرده !! و ... " ولی خب برای هر مطلبی یه جوابی دارین چرا اپلود کنم ولینک بذارم!! ... در نهایت عرض کنم نه شما عزیزان قدرتشو دارین و نه این حقیر که میلیونها دلار یا بیشتر برای این تحقیقات در یک موسسه بگذاریم ! خوندن مطالب تکراری موردی نداره" شاید در خلال مطالب نکته ای نگفته باشه ... موفق باشید حق یارتون.
    نه ... سوء تفاهم نشه ... صحبت دوستان از این جهته که اینجور نوشته های همیشه اینجا گذاشته میشه ف ولی هیچ بار نداشته تا الان ... چون هنوز سر قبلی ها به نتیجه ای نرسیدیم ... البته شما آزادی که مطالبی که بدست اوردی ارائه بدی ...

و اینکه اگه اینهمه که شما میگی درست باشه ، مثل این می مونه که یکی بیاد بگه جنگ جهانی دوم اتفاق نیافتاده !! هزاران شاهد و شواهد اخه چطور میشه مخفی بشه ؟؟ ما چرا ندیدیم اخه اینا رو ...
    من واقعا نمی دونم چطور این موضوع قابل توجیهه ...
    حرفی که بارها اینجا زده شده ... من صرفا بیام خاطرات یک خلبان نیروی هوایی رو که شی ای پرنده در هوا رو دیده رو بخونم که نمیشه نتیجه گیری کرد ... باید روش دیگری رو برگزینیم ...
    موفق باشید ... و بهتر بمونید در

3. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohamad gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مطالعات فوق سری آمریکا

اين تصوير فريمي است متعلق به يكقطعه فيلم معروف و جنجالي به مدت ۲ دقيقه و ۵۵ ثانيه كه توسط فردي كه خود را((ويكتور)) معرفي كرده است و به صورت مخفيانه از پايگاه فوق سري (گروم ليك )واقع درمنطقه ۵۱ مكاني كه به گفته بسياري از محققين مركز آزمايش هاي سري دولت آمريكا دررابطه با بشقاب هاي پرنده است خارج شده است. در اين فيلم از يك موجود فرازميني - ازنژاد خاكستري ها - تحقيقاتي به عمل مي آيد

سلام
    این چه جور ازمایشگاه سری هستش که میشه توش عکس با این کیفیت بالا گرفت من که جای دولت بودم اون فرد رو یک دقیقه هم زنده نمیزاشتم
    یا این که ازمایشگاه سریم رو که این قدر امنیتش بالاست رو تعطیل میکردم.
    این موجوده چقدر پوستش صورتی هستش مثل گوشت خوک میمونه رنگ بدنش اونوقت چرا میگن از نژاد خاکستری ها هست؟

5. این کاربر از mohamad gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ببینم این تصاویر واقعی هستن ؟؟؟ ، راستی توی وکی پدیا بنویسین موجودات فرازمینی ببینین چی میاره !!!

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

این عکس حتی اون ادمی هم که اونجا هست واقعی نیست به طرز قرار گرفتن پاها صورت نگاه کنید کامل مشخص که مجسمه هست فکر کنم توی موزی نمایشگاهی جایی باشه

8. 3 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

این هرشکلی که باشه گرد نیست بالاخر باید یه پیشرانه داشته باشه
    پیشرانه در عقب و پایین.
    [/COLOR]

سلام
    این چه جور ازمایشگاه سری هستش که میشه توش عکس با این کیفیت بالا گرفت من که جای دولت بودم اون فرد رو یک دقیقه هم زنده نمیزاشتم
    یا این که ازمایشگاه سریم رو که این قدر امنیتش بالاست رو تعطیل میکردم.
    این موجوده چقدر پوستش صورتی هستش مثل گوشت خوک میمونه رنگ بدنش اونوقت چرا میگن از نژاد خاکستری ها هست؟

کلا اگه عکس ها کیفیت بالایی داشته باشن میگیم کیفیتش بالاست یه حقه ای توی کاره.
    اگه کیفیت پایینی داشته باشن میگیم کیفیتش و آوردند پایین تا واقعی جلوه کنه. یه حقه ای توی کاره.
    من طرفداری نمیکنم از این عکس ها، اینو میگم که همیشه یه چیزی میگیم.
    وگرنه منم مثل شما معتقدم با این عکس ها چیزی رو نمیشه ثابت کرد.

10. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

پایگاه موجودات فضایی در تصویر گرفته شده مریخ نورد؟
    اخیراً در اخباری شاهد بودیم که یک موجود عجیب در محل گودالهای مریخی از جلوی دوربین مریخ نورد فرصت ناسا در حالی عبور می‌کند که این مریخ نورد در حال تحقیق و بدست اوردن سرنخ‌هایی از علل به وجود آمده گودال‌ها بوده است.

آیا بیگانگان فضایی پایگاه مد نظر را بوجود آورده‌اند؟ اگر این بیان صحیح باشد دیگر نمی‌توان شک و شبهه‌ای برای گودال‌های بوجود آمده در مریخ و یا زمین را به فرسایش و یا موضوعاتی از این قبیل مربوط دانست! اخیراً نیز در اخباری شاهد بودیم که یک موجود عجیب در محل گودالهای مریخی از جلوی دوربین مریخ نورد فرصت ناسا در حالی عبور می‌کند که این مریخ نورد در حال تحقیق و بدست اوردن سرنخ‌هایی از علل به وجود آمده گودال‌ها بوده است.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x177.
      محتوای مخفی: . 

آیا تصویر فوق یک پایگاه از موجودات فضایی بر مریخ است؟

آیا در این تصویر یک یوفو وجود دارد؟

یا فقط انعکاسی از نور خورشید بر سطح سیاره بهرام موجب پدید آمدن این تصاویر در دوربین مریخ نورد روح گردیده است؟

تصویری از نمای بالایی این منطقه

ناسا این تصویر را در سایت خود پاک کرده است!

برای چه ناسا این تصویر را پاک نمود درحالی که قبلاً در مورد این تصویر گفته بود فقط انعکاس نور خورشید بر سطح مریخ این تصویر را پدیده آورده است و هیچ چیز عجیبی در این تصویر وجود ندارد!

منبع وزارت اویا ایران :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Last edited by Mehran-King; 11-02-2011 at 08:59.

12. 4 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

بعضی ها مولفه های مورد نظر رو پلاتفورم هایی دونستند که در محل فرود مریخنورد باقی مونده.

اما با یک مقایسه میشه اختلاف فاحش میان اون ها رو براحتی تشخیص داد:

ناسا اخیرا تصاویر مذکور رو در آدرس زیر بارگذاری کرده:
    کد:

14. 3 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jansmit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بعضی ها مولفه های مورد نظر رو پلاتفورم هایی دونستند که در محل فرود مریخنورد باقی مونده.

اما با یک مقایسه میشه اختلاف فاحش میان اون ها رو براحتی تشخیص داد:

ناسا اخیرا تصاویر مذکور رو در آدرس زیر بارگذاری کرده:

کد:

استاد ، من اینو قبل ها گفته ام اینجا نیاین بلاگ خودتون رو تبلیغ کنین ، زدی اینو کپی کردی گذاشتی تو بلاگتون ...

من اینو از سایت

کد:
    گرفتم ، قبلا منبعش رو ذکر کرده بودم ...، پس سایت آویا هم از بلاگ شما ورداشته
    ببخشین اینو میگم ولی لطفا قوانین سایت رو بخونین ، در ضمن اینجا محل اینجور حرف ها نیست ،

میتونستین به خودم PM بدین نه اینکه توی تاپیک بحث رو بکشین بالا ... شما قبول کن دارین اشتباه میکنین

سایت اویا مال وزارت هست ، اونوقت میگین از بلاگ ها کپی کرده چی بگم آخه...

منم ادامه نمیدم ... چون اسپم محسوب میشه ، در ضمن من شروع نکردم ، شما شروع کردین
    خب جالبه دوستان شما با خودتونم مشکل دارین !! هر تصویر یا مطلبی یه بار گذاشته بشه 5 تام تایپیک انتقاد و مزاح برای تایپیکا باز میشه ! توجه داشته باشین نزدیک 2600 تا مطلب اینجاست اگه 1 میلیون تای دیگه هم گفته بشه بازم نمی شه با مزاح و انتقاد به جائی رسید !! خود کشورهائی که در اسمانشون این اجسام پرنده دیده شده یقین قطعی ندارن که اینا از کجااومدن من و شما هنوز می خوایم بفهمیمو و به همدیگه ثابت کنیم !!! زرشک " اگه قوه انتقاد و مزاح دوستان بذاره ؟! " عزیز جان اون ناسا ئی که فعالیت میکنه با اون همه امکانات زیر نظر پنتاگون و سازمان های دیگست مطمئن باشین اگه چیز هائی بدونن بدرد بخوراشون مال خودشونه و مسائل گمر اه کنندشون مال دیگرون (عوام) میدونین تو این کهکشان چند میلیون ستاره داریم ! و قبول دارین از لحاظ شناخت این کهکشان ما تو نقطه 1 میلیونوم هستیم !! بایدم بریم سر مریخ و ازش یه نقاشی هائی برا خودمون ترسیم کنیم ! این واقعا یه جواب منطقی و قانع کنندست! اره جونم !!!
    Last edited by jansmit; 11-02-2011 at 14:05.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خب جالبه دوستان شما با خودتونم مشکل دارین !! هر تصویر یا مطلبی یه بار گذاشته بشه 5 تام تایپیک انتقاد و مزاح برای تایپیکا باز میشه ! توجه داشته باشین نزدیک 2600 تا مطلب اینجاست اگه 1 میلیون تای دیگه هم گفته بشه بازم نمی شه با مزاح و انتقاد به جائی رسید !! خود کشورهائی که در اسمانشون این اجسام پرنده دیده شده یقین قطعی ندارن که اینا از کجااومدن من و شما هنوز می خوایم بفهمیمو و به همدیگه ثابت کنیم !!! زرشک " اگه قوه انتقاد و مزاح دوستان بذاره ؟! " عزیز جان اون ناسا ئی که فعالیت میکنه با اون همه امکانات زیر نظر پنتاگون و سازمان های دیگست مطمئن باشین اگه چیز هائی بدونن بدرد بخوراشون مال خودشونه و مسائل گمر اه کنندشون مال دیگرون (عوام) میدونین تو این کهکشان چند میلیون ستاره داریم ! و قبول دارین از لحاظ شناخت این کهکشان ما تو نقطه 1 میلیونوم هستیم !! بایدم بریم سر مریخ و ازش یه نقاشی هائی برا خودمون ترسیم کنیم ! این واقعا یه جواب منطقی و قانع کنندست! اره جونم !
    انتقاد بهترین راه رسیدن به نتیجه است !
    در مقابل انتقاد اثبات وجود داره! برای همین هست که انتقاد بهترن راه رسیدن
    به نتیجه است نه قبول کردن لحضه ای با توجه به احساس و هیجانات حاصل از اون مطلب.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •